חברים יקרים!

seafox

New member
חברים יקרים!

אחרי מחשבה ארוכב,החלטתי לפרוש... סתאאאאאם צוחק! החלפתי סקר (לאחר שקיבלתי את היכולת) אז הצביעו והשפיעו. בתוצאות הסקר הקודם הפסנתרן שנבחר הכי הרבה היה אוסקר פטרסון עם 20 אחוזים ו9 קולות.אחריו ביל אוונס עם 15 אחוזים ו7 קולות. ושלישי הגיע קית´ גארט עם 13 אחוזים ו6 קולות. עדכונים נוספים יבואו בהמשך.

seafox

New member
כבקשת "בחור רגיל",

יש לוח הופעות. אני לא יודע על הופעות בצפון,אתם מוזמנים לרשום כל מה שאתם יודעים ולעדכן. בתודה,ההנהלה :)

קבל ח"ח ../images/Emo45.gif

דבר נוסף הוא האם יש אפשרות לרשום הופעות קבועות. שני מקומות שאני יודע עליהם הם : ימי רביעי נדמה לי רביעיית שי זלמן בקפה נועה (או נוגה לא זוכר) ביפו. ימי ראשון לא זוכר את ההרכב בלה סנטרל (פינת רוטשילד אלנבי) לפעמים בא לצאת לשמוע משהו בערב אפילו סתם איזה ג´אם ואני מניח שאנשים מכירים עוד מקומות.

Gooner

New member
יש עוד שני מקומות..

בקפה תמוז יש את איזו רביעייה ממש טובה ביום שישי בצהריים , ביום שיש לקראת הערב יש במכון הצרפתי ליד אלנבי עוד רביעייה עם חצוצרן שהופיע בג´אז בים האדום ( לא זוכר את השם)בהרכב של ארלה קמינסקי.

seafox

New member
בבקשה,הוספתי.

תחת התאריך תרשמו 00/00/00 בשביל שידעו שזה קבוע.ברגע שההופעות האלה ייגמרו תודיעו לי שאני אמחק אותן.

seafox

New member
למה אתם לא מוסיפים?אני לא יודע איפה

יש ומתי.תוסיפו לפי הפרטים שאתם יודעים.יאללה,לעסק. :)

איך אפשר לענות לסקר כזה

פעם זה תופים פעם באס או קונטרה וכמובן סקס(ופון) לא משנה איזה. תלוי במצב רוח תלוי במה שומעים.

seafox

New member
התכוונתי בסקר לאיזה כלי הוא ה"כלי"

בשבילך בזמן ממושך.ולא לפי אומן או זמן מסויים. כמה הופעות קבועות יש שאתה יודע עליהן?אני רוצה לדעת בשביל לראות אם שווה לי לפתוח לוח כזה.או שאולי אני פשוט אכניס את זה ללוח אירועים.

עדיין קשה לי לענות

איזהו ה"כלי". למרות שהייתי הולך לכיוון הבאס אפילו קונטרה. אלה שניים שאני זוכר, הלכתי אליהם עפ"י המלצות שהיו כאן בפורום. מן הסתם אפשר לדפדף ולמצוא עוד. אני מניח שיש לפחות עוד כמה הופעות קבועות, ולדעתי שווה לפתוח בשביל זה לוח מיוחד, אפשר לבקש מכל מי שרשם בפורום על הופעות כאלה שירשום אותם שוב ואז לראות אם זה מצדיק פתיחת לוח נוסף.

seafox

New member
אז בבקשה.

מי שיודע על הופעות שירשום אותן.אם הן קבועות שיגיד לי במסר אישי שהוא יודע על הופעה קבועה ואני אפתח לוח חדש לזה. אם הוא יודע על הופעה חד פעמית שירשום בלוח הופעות.

miss jazz

New member
שלום לכולכם..

סתם רציתי לציין שקצת הרבה קשה לי לענות על הסקר הזה משום שאני אוהבת כל כלי אפשרי..

seafox

New member
מקובל....אבל לשרשר!!!

אני לא חושב שהבנתם את השאלה שלי...הכוונה לא לאיזה כלי אתם אוהבים אלא איזה כלי הוא הכי נחשב בשבילכם.

miss jazz

New member
מצטערת יוני..

אני מודה, לא היה לי זמן לקרוא את השירשור לכן לא ידעתי שדובר על הנושא, אחרת הייתי משרשרת. מבטיחה לשים לב בעתיד. ולגבי הכי נחשב זה גם בלתי אפשרי, כל כלי ותפקידו והחשיבות משתנה לפי סגנונות מוסיקה.

seafox

New member
חחח...אין בעיה. אני סלחתי :) למרות

שמקסימום אני מכניס אותה למקום הנכון (את ההודעה כמובן). לא התכוונתי לאיזה כלי יש חשיבות עליונה או משהו כזה אלא איזה כלי את הכי אוהבת לשמוע,את הכי אוהבת לשמוע את הצליל שלו וכו´. מקווה שזה עזר...

seafox

New member
וכנראה שהייתה תקלה אז אני אנסה

להקפיץ, הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה.ססמי קפוץ!ססמי קפוץ!חפש מי יקפץ אותך?!

למעלה