חברים יקרים.

zivadina

New member
חברים יקרים.

אני נאלצת להתנתק מהאינטרנט ב-1.9.02, לא ברור לכמה זמן. זאת ההזדמנות להודות לכולכם על החברה הפתוחה והכנה, השותפות לצרות וההקשבה לי, ובעיקר שיכולתי להרגיש חלק מקהילה של אנשים דומים לי, ולהפסיק להתבייש בעצמי. אני שומרת פינה חמה לכולכם, ובמיוחד למנהלות הפורום הנהדר הזה, שאפרת ייסדה והשכילה להרחיב בכשרון על ידי תוספת כוחות נהדרים כמו דליה, זהבה ואיריס מנור. שנה טובה לכל AD/HD באשר הוא, וגם להורים האמיצים ללא חת של כל ילדי ה-AD/HD . באהבה ובתודה זיוה

שונית 2

New member
רציתי לאמר לך

שתודה לך שהיית כאן וחלקת איתנו,כל אחד מפורום זה הוא אחד יחיד ומיוחד וכולנו יחד יצרנו משפחה אחת גם אם לא ניפגשים בשמחות..........אבל מי יודע אולי? בכל אופן שתהני איפה שתהיי ואנחנו כאן נחכה שתחזרי.

ayagu

New member
חיזרי אלינו במהרה! את מאד תחסרי

לי. תודה על העצות הנכונות והתגובות החמות! שתהייה לך שנה טובה ונהדרת! ושוב: חיזרי מהר! איה.

נעמה לנו חברתך מאוד ../images/Emo24.gif

ואנחנו מקווים (אני מרשה לעצמי לדבר בשם כולם) שתחזרי במהרה. בהזדמנות זו - שתהיה לך וכלכ בני ביתך שנה טובה - שנה של אושר והצלחות

דליה.ד

New member
זיוה!

תמיד הארת את הפורום באור המיוחד שלך (נו, טוב, עם שם כזה...שכולו אור). נחכה שתחזרי. שנה טובה והרבה כח ואהבה!

zivadina

New member
תודה לכולכם.

מכיון שתהיה לי אפשרות להתחבר לדוא"ל שלי בעבודה, אשמח לקבל מכתבים ל- [email protected] ושוב איחולי שנה טובה לכולכן וכולכם!!! זיוה

למעלה