חברים יקרים

חברים יקרים

מאז פתיחת הפורום הסקר שלנו לא השתנה ולא פעם אחת אני קורא לכם לאגד את מוחותיכם ולעזור לנו לשנות את הסקר הזה "May the force be with you" מי יתן וימצא סקר מחליף אמן.

מאטריקס

New member
../images/Emo70.gif Free Your Mind

אמממ... אין לי מושג...

קולאז

New member
האמת...

יש לי כמה רעיונות לסקרים... אבל עוד אין תשובה לסקר הישן... דרך אגב - ברוך הבא מנהלנו האהוב, לאן נעלמת לכל כך הרבה זמן? האם נכונה השמועה שהתייאשת מאיתנו? התגעגעת? ורק שתדע שהסתדרנו מעולה בלעדיך (אף אחד לא דיבר לא יפה או העליב מישהו...)

קולאז

New member
והכל בציניות...

רעיונות לסקרים (תבחר מה בא לך):
השיר הכי גרוע.
הדיסק האחרון שקניתם.
חמישה דיסקים שהייתם לוקחים איתכם לאי בודד.
הדיסק שעכשיו נמצא אצלכם במערכת/דיסקמן.
נתנו לך אלף שקל לקנות בצליל איזה דיסקים תקנה? וכו...וכו...

t@li

New member
אלה סקרים לשרשורים..

נראה לי שהוא התכוון סקרים ל"סקר", הכפתור הקטן שנמצא אי שם במעלה הדף... ל"סקר" צריך שאלה עם מספר תשובות מוגבל.. קאפיש? קאפיש.
יום נעים
:)

קולאז

New member
אני הבנתי...

למה הוא מתכוון ואת הרעיונות שלי צריך לשדרג... נגיד לתת רשימה של שירים ומתוכם לבחור את ההכי גרוע... הרעינות שלי הם כלליים והכוונה הייתה שהמנהל יתן רשימה של דיסקים ומתוכם יבחרו חמישה דיסקים לאי בודד/השיר הטוב ביותר וכו... וכו...

t@li

New member
אה אוקיי...

אבל אז זה נורא מצומצם... ומה אם אנשים לא יסכימו לדברים שהוא שם בסקר? בכלל, לדעתי לא צריך להיות סקר בפורום הזה. לא מתאים. ואם כבר- אז לדעתי את מוזמנת לשדרג את הרעיונות שלך בתור שרשורים.. להפיח קצת רוח בפורומינו הקט, הזוחל אט אט..

קולאז

New member
טוב אז בהמלצת טלי הסקר החדש הוא -

(ואל תשכחו מהסקר הישן - שיר שאתם אוהבים לשמוע כשאתם מתעוררים...)
הדיסק שנמצא אצלכם במערכת/דיסקמן כרגע
ואצלי בדיסקמן נמצא (באופן קבוע כבר הרבה זמן) בוב מרלי - KAYA. ובמערכת (זה משתנה ממש מהר) כרגע מוניקה סקס - פצעים ונשיקות.

למעלה