חברים יקרים!!

חברים יקרים!!

אני מודעת לזה שפתחתי שרשור חדש אבל אל תתעצבנו,מכיוון,שזוהי הפעם האחרונה שאני נכנסת לפורום... סיבות: -נמאס לי מ-CSI!!!נמאס לי לראות כל פעם אותם מקרים,אותן חטיפות ונמאס לי מאגו של כל אחד מצוות CSI!!! -עברתי לפורום אבודים
יותר נכון,אבודים הייתה הסדרה הראשונה שלי,ונטשתי אותה לטובת CSI מסיבה לא ברורה (עד היום אני מלקה את עצמי על כך)ובנוסף,פורום אבודים הרבה יותר פעיל

hitchhiker218

New member
את מוזרה לחלוטין...:|

יש פה אנשים שרואים CSI שנים וזה לא מפסיק לסקרן אותם. בעיה שלך. ד"ש לניקוש המאמוש הכפרוש שלך

נא להירגע..ומהר!!אני לא פסיכית!!!

יש דבר כזה שנקרא חוש הומור, את/ה יודע/ת?? ולמה פסיכית?? כי שיניתי את הדעה שלי?? (למרות שהסדרה הראשונה שאהבתי הייתה אבודים) כמו שאמרתי קודם-אני לא פסיכית!! אז כדי לך להרגיע עם ההתבטאויות האלה!!

justlost

New member
לא בגלל זה

את פסיכית בגלל שאת רואה סדרות רק בגלל בנים "כוסונים" שיש שם! את ילדה בת 15 שמה שמעניין אותה זה רק לראות ריבועים יפים על המסך.. זה עצוב. תתבגרי.

Marg H

New member
rock on!../images/Emo45.gif

אל תפגעי, אבל.. זה טוב שתחזרי לסידרה ישנה שלך, זה ממש נחמד. אבל אל תכריזי את זה בקולי קולות. גם אותי, את יוני, אפילו את דרור!! רואים פחות. יש לנו חיים אחרים, גם לאיל, את יכולה לאהוב שתי סדרות ביחד. את תראי שאם באמת אהבת את CSI עוד תחזרי לכאן!! גם לי נמאס, so what?!!?

מה הקשר??

אבודים זו סדרה מעניינת ואני לא רואה אותו רק בגלל בנים כוסונים וסוייר בפרט (גם בגלל זה,אבל זאת בהחלט לא הסיבה העיקרית!!!)

ביי..

נראה אותך בפורום אבודים.. טוב לפחות עד שימאס לך גם מסוייר. לפחות ניקי פוצי קוצי המושלמי פנוי עכשיו. [עצה:תשני כינויי לסויירי המדהים]

מסוייר לא ימאס לי...מניק כן!!

נראה גם אותך בפורום שם..ואת הכינוי אני לא משנה כי כבר התרגלתי..

ולכל אלה שטוענים שאני מוזרה..

מה קרה,אסור לבן-אדם (בת אדם,במקרה הזה)לשנות את הדעות שלו?? "דעותיי יכולות להשתנות,אבל לא העובדה שאני צודקת"
(קרדיט לחתימה של מישהו/מישהי)

זאת לא הבעיה..

הבעיה היא:נמאס לי מ-CSI!! נמאס לי לראות שחוטפים אנשי צוות (ניק ושרה),נמאס לי לראות את גריסום מחפש את עצמו (בקטע עם שרה וזה)נמאס לי מהמקרים ההזויים!!| (הבנתי שזה הקטע של הסדרה וזה,אבל למה אף אחד לא יכול למות שם מוות נורמלי??) פשוט נמאס לי!! היה נחמד איתכם,אז ביי!!

Marg H

New member
היחופ רקים נורמלךים, רגילים../images/Emo3.gif

מה אם killer עונה שישית?, או build to kill עונה שניה ההתאבדות? בעונה3 ו-4 שרובם נורמלים ורגילים, לא סופרת אותם?

Marg H

New member
תיקון!: ומה אם הפרקים הנורמלים, הרגילים?

אני לא מאמינה שזה קרה לי ><

למעלה