חברים יקרים

מנור9

New member
חברים יקרים

אחרי ההלם הטראומטי הראשוני בנסיון להתאקלם בסביבה עתירת פרימאטים תבוניים תהיתי היכן מסתתרים אלפי סוגים אחרים של מדיטציה ? מדוע פורומנו עתיר קפלי קורטקס למכביר ממצה את עצמו לדעת במ"ט בלבד ? האין בנמצא פליטי מדיטציה או כתות אחרות שיתרמו לנו תובנות מעבר לדו"ח של גלזר-תעסה סגנית שר החינוך משנת 82 ? (אשה חסודה למשעי שכינתה את יונה וואלאך מגדולות משוררותנו בהמה מיוחמת, עקב שירה על שימוש בקצה רצועת התפילין למטרות קונסטרוקטיביות). למי שההלך לאיבוד אני שואל מה השם הפרטי של אלצהיימר. אינך יודע ? ככה זה מתחיל....

OriIdan

New member
למעט מ"ט אף מדיטציה לא נכנסה לרשימת הכתות

מדוע זה כך? כי האגודה למדיטציה מתהגת כמו כת. למה בפורום הזה יש הרבה מ"ט? כי אנשי האגודה משתמשים בפורום כבמה לפרסום חינם ולא מבינים שאומרים להם שוב ושוב שמדובר בכת שאף אחד לא רוצה לקבל כאן את שטיפת המוח שלה. מה לעשות אנשי האגודה כל כך שטופי מוח שלא יכולים להקשיב. בבקשה אל תרד על הפורום הזה, בנתיים אתה זה שהוכחת את הפרימיטביות ולא אף אחד אחר.

השרשור הזה התחיל רע, ונמשך רע.

גסות רוח שובניסטית בהתחלה,והמשך תוקפני . חשבתי שזה כבר עבר לנו.

מנור9

New member
רצינות יתירה מעולם לא היתה הצד החזק שלי

אבל איכן השוביניזם כינרת ? איפה התוקפנות ? אם חלטת לפרשן אותי לפחות תתחילי עם בית הלל

מנור9

New member
למען הנוחות נוסחה הודעתי בלשון זכר

כמובן שהכוונה גם למיגדרים אחרים

מנור9

New member
לך לג'והני וולקר ראה דרכיו וחכם

אם תואיל לקרוא את הקישור שהוא מדע פופולרי במיטבו תלמד שפרימאט הוא לא משורש פרימיטיבי

מנור9

New member
לא הגיע הזמן להפסקה ? זה OverShooting

מה עוד שכמו שניתן להבין הפנמתי את הרעיון המרנין שאני חבר מכובד בכת אז תפסיק להעליב את החברים הנכבדים. לא נעים לי מארג'ונה שכלפיו אני חש בניצנים בוסריים של ידידות

למעלה