חברים יקרים

חברים יקרים ../images/Emo88.gif

לפני זמן קצר מחקתי כמה הודעות שנכתבו אתמול והיום, שחרגו מהמקובל ומהרצוי בפורום. למי שטרם קלט, אני לא מהמנהלים הקפדניים שמוחקים כל הודעה שקצת חורגת מנושא הפורום או שיש בה שמץ של ויכוח, אבל אתמול והיום הגעתי למצב שבו פשוט הרגשתי כמו גננת אבל עם סייג משמעותי - בעוד שלגננת בדרך כלל מקשיבים ואם היא נוזפת ומבקשת חוזרים להיות ילדים טובים, כאן זה לא קרה. הפעם מדובר בשני גולשים ספציפיים שמצאו לנכון לתקוף גולשים באופן אישי לצד תקיפות כלליות והתבטאויות בוטות ולא ענייניות. אני אישית הגעתי למצב שפשוט לא היה לי נעים להיכנס לפורום שאני מנהלת, ואם אני הרגשתי ככה אני מניחה שאצל לפחות חלק מהחברים המצב היה נעים לא פחות ואולי יותר. באמת שאני לא רוצה להיות גננת או שוטרת, אבל כשנוצר מצב בו גולש בפורום פונה אל גולשת אחרת בתור "זאת שמתביישת בשמה" ומביע את דעתו על הכינוי שלה באופן בוטה ושלילי שלדעתו מקרין על האופי שלה, ושגולש אחר טוען באופן לא סימפטי שכל חברי הפורום יודעים להתלונן על לקוחות אבל הם בעצמם לא יודעים לתת שירות, וחוזר על זה בהודעות שונות כל פעם בניסוח אחר, ולצד זאת תוקף אותי אישית, שגם אם היה לזה ביסוס (ואין), זה ממש לא במקום לעשות את זה על גבי הפורום. אז ההודעות נמחקו, יחד איתן נמחקו הודעות ששורשרו אליהן שלא היו בהכרח בוטות אבל ככה זה הולך. מי שעוקב אחרי הפורום מספיק זמן יודע בוודאי שידי לא קלה על הדק המספריים, מה שאומר שאם מחקתי היה באותן הודעות שנמחקו בוטות והגזמה של ממש. לסיכום אני רוצה רק לבקש מכם - אמנם מרבית חברי הפורום שומרים ושמרו גם היום על אווירה נעימה ואלו שהגיבו לגולשים שהודעותיהם נמחקו עשו זאת בנועם וללא כל תוקפנות, אבל כדי שהמצב הזה לא ישנה אני פונה לכולכם ומבקשת - אל תהפכו אותי לגננת ואל תאלצו אותי להעיר לכם ולמחוק. כל אחד מאיתנו בן אדם אחר, וכמו שמישהו מאוד חכם שאני מכירה אמר לי לא מזמן, אם כולנו היינו אותו הדבר היה מאוד מאוד משעמם. היות שאנחנו שונים זה מזה, לכל אחד יש דעות שונות וזווית ראיה אחרת, ולכן אין מצב שכולנו נסכים על הכל. עדיין, יש דרכים להתבטא ולהביע את עמדתכם היחודית בשפה נאותה ובלי ליצור את הרושם שהצד השני טועה בגלל בעיות קשות באישיותו או היעדר אינטלגנציה, שלצערי דברים כאלו נאמרו וגם אם לא זאת הייתה הכוונה, זה בהחלט מה שהשתמע. דבר נוסף ואחרון - אם למישהו מחברי הפורום יש השגות או טענות כלשהן כלפי וכלפי התפקוד שלי כמנהלת, אודה לכם אם תפרטו זאת במסר ולא על גבי הפורום באופן בוטה ותוקפני. אם מסיבה כלשהי אתם חשים שמסר הוא לא הפיתרון, בשביל זה בדיוק קיים פורום משוב. סומכת עליכם שתמשיכו לשמור על האווירה הקלילה והנעימה בפורום, פני בובה

Mip Mip

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

בהחלט היה לא נעים להכנס לכאן ו"לשמוע" כמה שאני לא יודעת לתת שירות (מעניין, רוב הלקוחות האמיתיים שלי לא חושבים ככה...) או לראות גיבובי שטויות שכתב זה שיש לו שם כמו של מישהו מסדרת טלויזיה שאני נורא אוהבת (והמבין יבין)... בקיצור- העם איתך!

Mip Mip

New member
ועוד דבר שרציתי להגיד...

שתראו איך זו הוכחה יפה שכולנו נותנים שירות מצויין: כולנו נשארנו סבלנים ואדיבים!!! טוב שלא תכף אמרנו: "אני מבין אותך, אבל..." או "בוא תן לי לנסות לעזור לך..."

../images/Emo6.gif

את... משהו. האמת שגם אני חשבתי על זה שבעצם נתתם את ההוכחה הכי טובה שאתם לא מה שנטען שאתם, הכך שהסברתם באופן ממש טוב וסבלני מה לא נכון ולא לעניין באותן טענות.

ואחרי זה המנהלת תיכתוב שאני

כותב דברים לא לעניין . אז כך לזו שאוהבת את הסידרה ולא כתבה את השם קרמר . נכון אני לא יודע לתת שרות . לכן אני עצמאי מישנת 1964 . עוד בבית ספר בשנת 1959 מכרתי חוברות הצופה לילדים . ומאז אני עצמאי בכול מיני עסקים . אני את שלי עשיתי . עוזר ל2 בנותי הגדולות בכסף שאחת נשואה עים תינוק חמוד . עוזר בעסק העצמאי שלה שאני דחפתי אותה לזה שיצא . ביקשו שתהייה מחנכת באראלי המנהלת . וביתי לא היסכימה כי בתור עצמאית היא מרויחה יותר . אני יודע לסנן לקוח שמגיע לו שרות . ולקוח שרק מנג'ס אני מעי אותו . אחרי כימעט 40 שנה של נותן שרות . מיחנות שהייתה לי ועוד ועוד . אני יודע להבדיל ביו טוב לרה בברכת שנה טובה הטכנאי קרמר

יש הבדל לא קטן

בין לציין כינוי של מישהו כלקוח מתוכנית טלוויזיה לבין להגיד על גולשת שהיא מתביישת בשמה ולהשליך מהכינוי שבחרה בו על בעיות אישיות מהן היא כביכול סובלת. וגם אם מישהו מהגולשים כאן היה כותב משהו לא תקין, זה לא מוריד מחומרת דברים שאתה או מישהו אחר כתב. ולא שמתי
שמישהו כתב בשרשור הנוכחי שאתה או כל מישהו אחר לא יודע לתת שירות, וגם אם כן, אם זה היה מתקיים בצורת ביקורת בונה ברוח טובה ולא תוקפנית, כפי שניסו לעשות כמה גולשים בשרשור אחר, אין בכך שום רע ואין שום סיבה לתקוף אותם.

גברתי המנהלת . הבחור שאמרתי

שמיתבית בשם . ירדה עלי באיזה מישפט . לכן היחזרתי לה קונטרה . אים לגברתי יש את החומר המחוק . שתעיין בו ותיראה שהיא היתחילה ראשונה . כשזורקים לי משהו אני חייב להחזיר . אים היא לא הייתה פוגעת לא הייתי כותב . מה אני מפגר סתם אכתוב על מישהוא דברים כאלה ללא סיבה אני מקווה שגברתי היבינה . וחבל שזה נימחק . הגולשים היו שופטים מי צודק בברכת שנה טובה לגולשים ולכול עם ישראל

קראתי בקפידה את אותן הודעות

ואותה גולשת לא "התחילה" ולא נעליים אלא כתבה משפט ענייני שקשור לנושא השרשור, אבל מסיבות שלך לא מצא חן בעיניך. וגם אם היא הייתה לא בסדר והתגרתה בך, אנחנו לא בגנון ואני לא גננת והתירוץ של "עניתי לו לא יפה כי הוא התחיל" לא מקובל כאן. ולא הגולשים הם אלו שיקבעו מי התחיל ומי לא, הנהלת הפורומים נתנה לי את הסמכות לעשות את זה. וכפי שכתבתי בהודעה בראש השרשור, אני לא מעוניינת לדון בטענות על אופן הניהול שלי על גבי הפורום אלא במסרים בלבד, ואם נוכחות של גולשים אובייקטיבים חשובה לך יש לך את האפשרות להתלונן בפורום משוב.

גברתי אין לי טענות נגד אף אחד

סתם כתבתי לצורך העיניין . אני לא מיתלונן בהנהלה . העניין לא עומד אצלי ברומו של עולם . אני סומך עלייך בתור מנהלת. שאת מנהלת טוב את הפורןם . ושיהיה לנו ימים שקטים במדינה . בי ושנה טובה

למעלה