חברים יקרים

odeliaremos

New member
חברים יקרים../images/Emo41.gif

קודם כל אברך את אלי ואת צוות רדיו יאסו מזל טוב מאזינה ונפעמת מהמוזיקה כל הכבוד יישר כוח
דבר שני חברים פניתי אליכם בבקשה לעזור לי עם ההופעה של טרזיס וקטי גרבי ולומר לי למי יש אותה ואיך קוראים לשיר השני בהופעה מהדיסק הראשון אני חייבת לדעת תא שמו ואם אפשר תירגום שלו ועוד שיר אחד שהייתי מעויינת לקבל את תירגום השיר של אנ'גלה דה מטריו אתה שום דבר= den eisai tipota שיר מדהים תודה רבה למי שיעזור לי בתירגום שלו מחכה לשמוע ממכם חברי םקדימה נא להירתם למשימה גרב, פאדי, איזיקיס, זהוב, תמוננה, חיים איבגי שנעלם, ועוד כל מי שיכול לעזור וגב מישהו יודע מה עם דה גריק הוא נעלם לי

F a d i

New member
יאסו אודליה ../images/Emo24.gif

לגבי השיר השני בדיסק הראשון בהופעה של טרזיס וגארבי אז הוא בביצוע של גארבי ונקרא Garmbh-Kragion ושיר מס'2 בדיסק השני הוא בביצוע של טרזיס ונקרא Terzhs-Ase me na brw ton eauto moy לאף אחד משני השירים האלה לא מצאתי מילים נכון לעכשיו וגם לא לשיר של דימיטריו (אולי אם תשלחי לי את השיר זה יעזור קצת) מקווה שעזרתי בכל זאת יום טוב ושבוע טוב שיהיה

odeliaremos

New member
פאדי מו../images/Emo41.gif

אני מתכוונת לשיר מהדיסק הראשון שהוא שר רק טרזיס השיר ה1 הוא מזג אוויר סתווי ואת השני הוא אומר אדיקה אדיקה הרבה פעים בשיר היא לא משתתפת בדיסק הראשון בבקשה תעזור לי עם השיר ומה עם תירגום השיר של אנגלי'קה דה מטריו אתה שום דבר יאלה פאדי קדימה בוא נכה ביוונית וניתן פה את שני התירגומים

למעלה