חברים יקרים!!

RomiVais

New member
חברים יקרים!! ../images/Emo24.gif

מה שלומכם? רובכם נעלמתם לי קצת... אני מקווה שהכל בסדר ושאתם מרגישים טוב ומבלים כל כך הרבה שאין כוח לשבת מול המחשב
רק רציתי לשאול לשלומכם ולאחל לכל אחד ואחד מכם שיהיה סוף שבוע נפלא!! מלא שמש, חיוכים ומצב רוח טוב!!
שימרו על
רומי

ODED99AA

New member
אני חיי נושם וגולש

פשוט אין לי מה לרשם או למה להגיב בכל מיקרה שבת שלום ומבורכת לך ולכל יושבי הפורום ממני עודד*-*-*-*-*-*-*-*-*

סיאמית

New member
טוב שהזכרת את עניין הנשימות! ../images/Emo24.gif

חמצן זה די חיוני, לא? שבוע מצויין לכולנו!

ODED99AA

New member
יוווווו אני נחנקקקקקקקקקקק

מה שכחתי? מה שכחתי? אהההההההה לנשום נשימה שאיפה נשימה שאיפה פווווווו מזל שניזכרתי תודה סיאמית
ו
(לילה ) טוב

סיאמית

New member
אין בעד מה! ושזו תהיה הפעם ../images/Emo54.gif

האחרונה שאני צריכה להזכיר לך את זה!!! באמת! סיאמי-קום תזכורות בע"מ.

סיאמית

New member
איזה נעלמנו.... ../images/Emo5.gif

אני מתערבת שהחום עילף פה את כוווווולם... פיכס! 100 מעלות במיזוג. מה זה?!!?! תעשו משהו...! אני מרגישה כל כך טרשתית בימים כאלה. מתנדנדת בעייפות (אך בחן!) מחדר לחדר. חלושעס, ספתא שלי שהיה קוראת לזה

RomiVais

New member
סיאמית יקרה! ../images/Emo6.gif

החום באמת לא נעים!!! התגעגעתי פשוט ורציתי לוודא שכולכם מרגישים טוב!!!
מקווה שהמזגן עוזר לך ואם את לא מרגישה כל כך טוב בגלל החום, שימי כרית קרח או משהו דומה על הראש ו/או העורף!! תרגישי טוב!! שיהיה ערב נפלא, רומי

סיאמית

New member
אוי רומי´לה... אני כל היום ../images/Emo7.gif

מחובקת עם המזגן!!! ואם הייתי יכולה לעבור לגור בפריזר - תאמיני לי שהייתי מעבירה לשם ת´מחשב שלי ואיזה סדין. היום הייתי כזו סמרטוט, פשוט נבלתי על השולחן שלי בעבודה!!! שטויות, זה עובר מנסיוני אחרי כמה שעות, עד הפעם הבאה. מי בכלל צריך את זה!!! אני תמיד אומרת לנוירולוג שלי שיחזיר לי ת´כסף כי אני לא מעוניינת בטרשת הזו יותר, או שיביא משהו אוטו-אמיוני אחר. אז הוא אומר לי בקול גברי וסמכותי "תאמיני לי שאת לא רוצה מחלה אוטו-אמיונית אחרת"... כאילו, טרשת זה מממממממממשששששש מציאה

RomiVais

New member
סיאמית - הקיץ כבר יחלוף - מבטיחה!!

הקיץ משפיע על כולנו - תאמיני לי - חולים כבריאים. אני בעצמי הרגשתי זוועה היום - נראה לי שהיה חם מהרגיל ו"הצלחתי" להתייבש... חשוב לשתות המון נוזלים ומקלחות קרות יועילו גם כן. מקווה שנשרוד את הקיץ הזה בהצלחה!!! שיהיה לך ערב נפלא, קריר, והמון המון בריאות!!! רומי

למעלה