חברים יקרים

GALI02

New member
חברים יקרים../images/Emo24.gif

אני מרגישה שאני הולכת לאיבוד בין כל ההודעות אני לא מצליחה לעקוב אחרי מה שהולך כאן. וזה סימן טוב- סימן שהפורום שוקק חיים וזה אחלה. אבל מה איתי? אני מרגישה לא בעניינים... אז למען החדשים/ישנים אני אציג את עצמי(וגם למען הסדר הטוב). אני גילי- מאוכזבת לשעבר. אופטימית בהווה. פעם הייתי כאן יותר ועכשיו קצת נעלמתי אבל רק מטעמי קוצר זמן(וגם כי חשבון הטלפון תפח). בקיצור אני אשמח לשמוע מכם מה חדש. אה, ושלומי דרך אגב טוב מאוד איזה כיף שאני יכולה להגיד את זה כבר בפה מלא ולא לפחד מעוד אכזבה. ואתם יודעים מה?! גם אם תהיה עוד אכזבה אני מרגישה הרבה יותר חזקה כיום להתמודד איתה וזה הרבה בזכותכם אוהבבבבבת המון גילי

golem

New member
כמוני כמוך ../images/Emo13.gif

הוצאת לי את המילים מהפה על הפורום - גם לי אין הרבה זמן להיכנס - וכשאני נכנס אני קצת אבוד מול כל ההודעות 0 אבל תמשיכו ככה כל הכבוד!!!!

ליאור 30

New member
בטח עזרא אתה משאיר אותי לבד מול ,,,

כל הבנות כאן מה קרה
לא נותנת לך להיכנס יותר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שלומך חוץ מזה הכל בסדר????

mariana

New member
טוב שאת ניכנסת מדי פעם

איפה נעלמת? איזה מזל שיש לי אינטרנט בעבודה, אחרת מה הייתי עושה. גם אצלי החשבון בבית טפח. אני מאוד שמחה שאת מאושרת והאכזבה כבר מאחורייך זה עושה כייף לשמוע דברים כאלה. אוהבת

GALI02

New member
מריני. לא נעלמתי אני כל יום נכנסת

אבל לא תמיד יש לי זמן לכתוב. רק בלילות ודווקא אז אין כאן אף אחד
אבל לא נורא. ככה גם יש לי הרבה מה לקרוא. איזה כיף זה לדעת שיש מקום בו קיים פרגון אמיתי. זה עושה טוב על הלב. כי לפעמים אני תוהה אם קיים דבר כזה. מריני אני עדיין לא יודעת אם האכזבה מאחוריי אבל מה שבטוח זה שיצאתי מהמצב של לקפוא במקום ואני מתחילה לחיות סופסוף(נשמע מזה דרמטי...חחח) בכל אופן אני כאן תמיד קוראת ומתעדכנת. אוהבבבבבבבבבת
גילי

גילי מי יתן ומפורום של אכזבות

זה יהפוך לפורום של ישועות אני די חדשה כאן אבל שמחה לשמוע שעוד אנשים מרגישים כמוני שהפורם הזה עזר להם והרגישו פה חמימות ועכשיו טוב להם אני רואה שבעוד כמה זמן כולם יספרו לכולם על הנכדים וכל השאר ריקי ומריןומלכת האהבה ושירז וסליחה עם שכחתי משהו יתחתנו לניקול לי וליאור יהיו נכדים ולג´ס יהיו עוד ילדים טוב טוב טוב אל תהרגו אותי אני לא רוצה להוציא את כולם פה כבר זקנים

GALI02

New member
ליאור. שלומי מצויין../images/Emo6.gif

וגם אני געגעתי... גע... גע... גע... סתםםםםםםםם מה שלומך? הכל טוף?

GALI02

New member
אתה צודק... אבל נמאס להיכנס

לדיכאון מכל פיגוע. אבל כמו שאמרת אין ממש שליטה על זה אני מתחילה לחשוב שאולי כדאי לשנות את החתימה שלי... בכל אופן שבת שלום והרבה שקט

shiraz2

New member
היי גילי,

אני שירז, מאוכזבת קשות גם בהווה, גם בעבר.. עוד לא יצא לנו לדבר אז נעים להכיר
מקווה שיהיה לך סופ"ש מצויין, עם הרבה אופטימיות והנאה, שלך תמיד, שירז

GALI02

New member
נעים לי מאוד להכיר גם ../images/Emo13.gif

ושבת מצויינת גם לך
מאחלת לך שתהפכי למאוכזבת לשעבר מה שיותר מהר

Queen Of Love

New member
הידד! ../images/Emo106.gif

אז קודם כל:
welcome back שמחה לשמוע שאת חזקה. אני לא הרבה זמן פה, אבל כבר הספקתי להתאהב בפורום הזה, כולם פה מקסימים, אחד אחד! פשוט תענוג להיכנס לכאן! מאחלת לך שבוע טוב!
Queen Of Love

למעלה