חברים יקרים!../images/Emo192.gif
אחרי יום מפרך, ארוך, מתיש, השכמה מוקדמת, חום, זיעה, רעש, ת"א, עייפות אבל זמן איכות עם אמא, סבא, אוכל טעים, שיחות טובות. הגעתי עם חדשות טובות.
החולצות מוכנות!!! הם אומנם קצת פישלו לי, חשבתי שהם יותר מקצועניים אבל מסתבר שלא. ה"מעצבת הגרפית" הייתה ילדה בת 16 שהייתי צריכה להסביר לה איך מתקינים פונט בוורד ואיך לעזאזל היא מדגישה את הכתב ממש סתומה אלוהים!. במפעל ביקשתי שישימו את הציטוטים בקוו של הכובע כדי שהוא לא יסתיר והוא ענה לי "כמובן!!! ברור.." אבל כמובן וברור זה כנראה בשפת "אדיב" "לא לא ולא!" כי הם עשו ההיפך. יש חולצה אחת שיצאה קצת דהויה מאחור, ועוד אחת קצת מטושטשת. אבל.. וכן יש אבל..
יצא ממש יפה, הציטוטים קריאים ומצחיקים, הסמל מקדימה מהמם ובקיצור יש לנו חולצה. לפעם הבאה אני אזכור לא לחזור אליהם. אפילו חברה שלי הזמינה לעצמה אחת
המידות מאוד משונות אני חייבת לציין, אביעד, אני לא יודעת איך אתה נראה אבל אני מקווה מאוד שהמימדים שלך הם כמו של מוריה [כלומר רזים וצנומים מאוד] כי שניכם הזמנתם M וזה קטן יחסית
**המחיר: 48 ש"ח לחולצה. אני יכולה להעלות תמונה, מי שרוצה שיסמן לי
ומי שרוצה ה-פ-ת-ע-ה שיסמן
. זהו
הותשתי...
אחרי יום מפרך, ארוך, מתיש, השכמה מוקדמת, חום, זיעה, רעש, ת"א, עייפות אבל זמן איכות עם אמא, סבא, אוכל טעים, שיחות טובות. הגעתי עם חדשות טובות.