חברים יקרים!

Roncha87

New member
חברים יקרים!../images/Emo192.gif

אחרי יום מפרך, ארוך, מתיש, השכמה מוקדמת, חום, זיעה, רעש, ת"א, עייפות אבל זמן איכות עם אמא, סבא, אוכל טעים, שיחות טובות. הגעתי עם חדשות טובות.
החולצות מוכנות!!! הם אומנם קצת פישלו לי, חשבתי שהם יותר מקצועניים אבל מסתבר שלא. ה"מעצבת הגרפית" הייתה ילדה בת 16 שהייתי צריכה להסביר לה איך מתקינים פונט בוורד ואיך לעזאזל היא מדגישה את הכתב ממש סתומה אלוהים!. במפעל ביקשתי שישימו את הציטוטים בקוו של הכובע כדי שהוא לא יסתיר והוא ענה לי "כמובן!!! ברור.." אבל כמובן וברור זה כנראה בשפת "אדיב" "לא לא ולא!" כי הם עשו ההיפך. יש חולצה אחת שיצאה קצת דהויה מאחור, ועוד אחת קצת מטושטשת. אבל.. וכן יש אבל..
יצא ממש יפה, הציטוטים קריאים ומצחיקים, הסמל מקדימה מהמם ובקיצור יש לנו חולצה. לפעם הבאה אני אזכור לא לחזור אליהם. אפילו חברה שלי הזמינה לעצמה אחת
המידות מאוד משונות אני חייבת לציין, אביעד, אני לא יודעת איך אתה נראה אבל אני מקווה מאוד שהמימדים שלך הם כמו של מוריה [כלומר רזים וצנומים מאוד] כי שניכם הזמנתם M וזה קטן יחסית
**המחיר: 48 ש"ח לחולצה. אני יכולה להעלות תמונה, מי שרוצה שיסמן לי
ומי שרוצה ה-פ-ת-ע-ה שיסמן
. זהו
הותשתי...

Roncha87

New member
ובנוסף- להלן מי שהזמין חולצה+מידה../images/Emo26.gif

חיה, EE שזאת מידת ביניים גדולה. לא היה את המידה שביקשת אבל אל תדאגי, את תישחי בה
מוריה- M אביעד- M יעל- M איציק- L עדי- L מיכל- L זהו, לא לשכוח להסיא למפגש 48 ש"ח. מקבלת צ'קים וכרטיסי אשראי רק עם קרדיט חה!

creepy creep

New member
איזה יופי!../images/Emo13.gif

מימדים רזים וצנומים מאוד?
אם את אומרת...
רציתי מדיום כדי שיהיה טיפה רחב, אבל נסתדר. אני רוצה תמונה

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif רצית מדיום כדי שיהיה רחב?

מדיום זה קטן.. בכללי המידות שם נורא משונות, אני מקווה שיהיה בסדר לך. אם יהיה רוב, אני אעלה תמונות. תגידי מה עם הדיסק? את רוצה שאני אקנה לך?

creepy creep

New member
אממ

יודעת מה? תקני. בכל מקרה ההנחה של התו השמיני לא תהיה יותר מ10 שקל. זה יהיה לי בסדר, אל דאגה. אני מתה לראות איך זה יצא.

mikmik000

New member
ווהו :)

קצת באסה שהכובע של החולצה מסתיר חלק מהציטוטים, אבל בקטנה.. העיקר שיש חולצה ויצא יפה D: יהיה ממש נחמד אם תוכלי להעלות תמונה
אני מתה כבר לדעת איך יצא

Roncha87

New member
זה לא נראה טוב בתמונה ../images/Emo4.gif

אני מקווה שתאהבו את זה...

steelwater

New member
אני רוצה תמונה!!!

מוזר, דווקא חשבתי שהם טובים ומקצוענים יותר. נכון היה הרבה אנשים שמה? זה עולה יותר ממה שחשבתי, אבל לא נורא.

mikmik000

New member
דווקא לא כ"כ יקר..

במקומות שאני מכירה, הדפס על טי שירט עולה 20 ש"ח לא כולל החולצה עצמה [עם החולצה עולה בערך 30], וכאן מדברים על קפוצ'ון ועוד עם הדפסים משתי הצדדים אז זה לא כזה יקר יחסית.

Roncha87

New member
גם אני חשבתי שהם מקצוענים

אחרת לא הייתי נוסעת עד לת"א בשביל זה. הציטוטים מאחרוה יצאו באחת החולצות קצת דהויים אז במפעל הוא אומר לי שזה בגללש הכתב דק מידי, אז למה לא אמרתם לי את זה לפני? או שביקשתי פעמיים שהכובע לא יסתיר את הכיתבו מאחור, לא עזר, הוא מסתיר. גם ככה הציטוטים מאחורה נורא קטנים כי זה הכי גדול אז הם גם מוסתרים. אבל לא נורא
מקווה שתאהבו. זה ממש לא יקר 48 שקלים.. אל תשכחי שזה כולל הגלופות, החולצה עצמה עולה 35 בלי כלום. דוקא לא היו הרבה אנשים, רק כשבאתי לקחת את החולצות התמלא שם בחיילים וכל מיני חחח

Roncha87

New member
החולצה מאחור../images/Emo26.gif

לא רואים כל כך טוב בתמונה את הכיתוב אבל אני מבטיחה לכם שבמציאות רואים את זה וזה ממש יפה וקריא. זה מדיום אגב, וזה אומנם נראה גדול אבל זה מאוד קטן [אמרתי לכם, מידות משונות
] אהבתם? [אמאלהאמאלהאמאלה
]

Roncha87

New member
תיקון טעות../images/Emo192.gif

[נראה לי שאני הופעה את המסטיק לאייקון הרשמי והמזוהה שלי
] הכובע לא מסתיר בכלל את הציטוטים, זה נראה ככה כשמסתכלים על החולצה אבל לאחר שמדדתי את החולצה שלי גיליתי שכשלובשים אותה הוא לא מסתיר! יייהההיי [כבר ממש התעצבנתי עליהם שתבינו. רציתי לשלוח להם מייל זועם חח]. זהו

Roncha87

New member
וואט דה..? הופעה??../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif

איך הגעתי מהופכת להופעה? ואי כנראה שאני ממש עייפה.. אז כן.. הופעה=הופכת. אויי ויי זמיר, המצב שלי כנראה בקטנים חחח

Roncha87

New member
החולצה מקדימה../images/Emo26.gif

לדעתי יצא ממש יפה, מה אתם חושבים?

steelwater

New member
חחח ממש מאגניב!

אהבתי. הציטוטים מאחורה קטן ואת המשפט למה לא ממש רואים אז עכשיו אני יכולה ללבוש את זה חחח!

creepy creep

New member
../images/Emo99.gif

יצא ממש יפה! והמדיום בכלל לא נראה קטן. אני חושבת שזה יהיה לי טוב, אבל לא יודעת מה עם אביעד

mikmik000

New member
מגניב DD:

הציטוטים באמת טיפה קטנים, אבל לא נורא.. זה ממש יפה בכלמקרה. :) ומזל שעשית את הסמל של סקראבס, כי אם היה את הסמל העגול של סייקרד הארט זה היה נראה מרחוק בידיוק כמו החולצת בי"ס שלי, רק עם ציטוטים מאחורה XD

למעלה