חברים יקרים שלי

deep ocean

New member
:) מאד נהנינו שתינו ו.... ../images/Emo37.gif

היה לשתינו מאד כיף ואני חושבת ששימחתי אותה דיברנו גם לפני ואחרי הסרט וכשחזרנו הביתה (היא הלכה לביתה) היא גם רצתה שנשב באיזה פאב אבל החלטנו לשבת במקום אחר ביום אחר וזה עשה לי ממש טוב שאנחנו מתקרבות כי יש לי 3 אחרים ואחות אחת ועם אף אחד אין לי קשר ממש מעולה אחותי ואני בקשר טוב אבל אף פעם לא יצאנו ביחד וכאלה (טוב היא גם יותר גדולה, היא בת 33 כרגע, אבל עדיין) היה עוד משהו עם אח שלי השבוע הוא בא אלי ורצה שאני אעשור לו בעבודת המאסטר שלו אז הדפסתי לו קצת וישבתי איתו על העבודה והיה קטע שהוא חיבק אותי טוב קצת קשה לי להעביר את המשמעות של זה אבל אצלנו בבית לא היה מגע חיבקו אותי אולי בגיל קטן אבל אחר כך - כלום גדלית בבית פולני קר שמראים אהבה על ידי- כסף, עזרה אם ביקשתי, דאגה לכל צרכי הפיזיים, וכו´. הבנת כבר את הרעיון נראה לי אמי כן רצתה לחבק אותי אבל דחיתי אותה-כי מרוב השתלטנות שלה לא רציתי את המגע שלה. אבי ואני מתחבקים כאשר הורים שלי טסים לחו"ל, וכאשר הם חוזרים אני מניחה שהוא הספיק לחבק אותי בגיל צעיר- 6,7, לא יודעת מתי ובגלל זה אנחנו בין האחים לא התחבקנו עד לשינוי שעברתי בגלל המחלה ואני פשוט יזמתי חיבוקים-אז אני מחבקת את אחותי, ועוד אח אחד. ואני רוצה להתחיל ליזום קשר של מגע עם אבי אני אעשה את זה אפילו חברים שלי ואני לא היינו מתחבקים אף פעם אני התחלתי לחבק אותם פעם ב... גם הם אשכנזים מעצבנים מה לעשות שאני מקשרת את זה? אבל במושב שגדלתי כולם היו אשכנזים כל החברים שלי היו כאלו את כולם לא חיבקו ובגלל זה כולם לא מחבקים בתואר הראשון הכרתי חברה שהיא חברתי הטובה והיא כרגע בהודו והיא לימדה אותי להתחבק והאירה את חיי משם בא הצורך שלי למגע חסך עמוק במגע כל חיי....

deep ocean

New member
שכחתי!!!! חברתי שהכרתי בתואר הראשון

היא חצי אשכנזייה וחצי תימניה! אדם נפלא שאני חבה לו את היכולת שלי כרגע להתחבק (מגע הרתיע אותי בעבר) אז אין קשר בין מוצא למגע? נא.

deep ocean

New member
אני רוצה שמישהו/י ת/יחבק אותי

נו כבר אני מחכה אני מחכה אני מחכה נו...!!!!!!!!! יאללה כמה זמן לוקח לכם :)))))))))

תסכימי לקבל חיבוק אמיתי ממני?

יש לי בעיה -נפשית- עם אייקונים.. אז חיבוק ענק. וחיוך. איתך. אני.

deep ocean

New member
הי איזה כיף מישהי מחבקת אותי!!!!!!!

כן אני אסכים אני אסכים!!!!!!!!!!!!!!! תודה מתוקה עשית לי טוב בלב!!

אורלי_ל

New member
מחבקת אותך אוקיינוס עמוק ../images/Emo24.gif

ואם לא אכפת לך אני "מנצלת" אותך לחיבוק הדדי

deep ocean

New member
תנצלי בכיף, כמה שאת רוצה :)))))))

בן, רציתי להגיד לך תודה

חיכיתי לרגע שבו אתה לא תהיה ואז מה אני אעשה בלעדיך... אבל אתה נתת לי הזדמנות לגלות שאני יכול... אז, תודה רבה לך, מורי החכם...

למעלה