חברים יותר או פחות??

מיה ישי

New member
חברים יותר או פחות??

האם נתקלתם בתחושהב שעכשיו שאתם בדירה משלכם אתם מארחים יותר??? אני למשל גיליתי שמאז שעברתי לדירה אירחתי הרבה יותר ממה שאירחתי חברים בבית של ההורים... וזה מוזר קצת כי פה הבלגן , הסדר והכיבוד עלי ובבית של ההורים שום דאגות בנושא תמיד יש מה להגיש ויש מי שיסדר לפני ואחרי.... אז מה איתכם???

אצלי דווקא פחות

אני עברתי מהצפון למרכז, ורוב החברים שלי נשארו בצפון או שעברו לאזורים אחרים אז כמעט לא יוצא שהם באים לבקר אותי... אבל אני כן יכולה להבין את זה, כי זה פשוט הרבה יותר כיף לארח בדירה מאשר בבית. גם אין את ההורים שעומדים על הראש ומטרידים עם שטויות, גם כל ההכנות והסידורים הם חלק מהכיף, ובכלל - זה הרבה יותר נחמד.

קשה למדוד אבל

מה שבטוח נכון הוא שאני הרבה יותר נהנית לארח בדירה שלי. ברור שכל הסידורים וההכנות (לא תמיד זה איזה עניין גדול, אבל תמיד אני כן משתדלת שהבית יראה נחמד, לא מבולגן מדי, ושיהיה משהו שאפשר להגיש.) מוסיפים לעניין, וחוצמיזה יש תחושה אמיתית של "המקום שלי". פעם כשהייתי מזמינה אנשים "לבוא אליי" אז בעצם זה היה לבית של ההורים. ברור שלא חשבתי על זה כך (גם כי זה באמת היה "הבית שלי", לא חוויתי משהו אחר), אבל מהרגע שהיתה לי דירה משלי, אז פתאום הביטוי הזה מקבל משמעות אחרת...

למעלה