חברים! חידון המלך 6

חברים! חידון המלך 6

קצת נעלמנו לאחרונה , אז בואו נחזור ונלמד עוד קצת על זוהר. צר לי להתחיל בשאלות על סופו המר של הזמיר שלנו , אבל גם זה דברים שצריך לדעת. 1.באיזה יום בשבוע ובאיזה שעה נמצא זוהר ארגוב ללא רוח חיים בתא המעצר? 2.מה היתה הסיבה שזוהר שהה בתא המעצר באותו לילה? (סיבה מאוד מתוקשרת שדיברו עליה הרבה) 3.באיזה יום נערכה ההלוויה שלו? (שאני עם המון המון דמעות וכאב זכיתי לחלוק לו כבוד אחרון)

אממ...

הוא נמצא ב-5 בבוקר נראה לי תלוי בתא המעצר. באשר ליום בשבוע אני לא בטוח... אולי יום שבת או ראשון. זה היה ב-6 בנובמבר 87'. זוהר שהה בתא הזה בראשל"צ כאשר האשימו אותו באונס של חיילת אחת בזמן שהיה בחופשה מבית כלא אחר על גניבת אקדח משוטר. את ההלוויה אין לי מושג מתי נערכה. אבל זה באמת נכון שהיו שם אלפים? ושלא ראו את הארון?

טוף , תשובות

1. יום שישי 6.11.87 בערך ב 4 לפנות בוקר. 2. זוהר היה בחופשה מבית הסוהר ששהה על גניבת אקדח , במהלך חופשה זו זוהר בילה עם הזמר ישי לוי וחברתו. לקראת הבוקר יצא ישי לוי לקנות משהו לאכול וזוהר נשאר עם חברתו של ישי (איריס , כיום אישתו). משם זוהר ואיריס נסעו לבית אמו של זוהר. מכאן.....הדעות חלוקות לגבי מה שקרה שם. אני אישית מאמין שזוהר בשום אופן לא אנס אותה. מה שבטוח זה ,שזוהר נעצר ונכלא באשמת אונס שלא ביצע , ובעקבות אותו מעצר , נמצא זוהר מת. 3.באותו יום (שישי) נערכה הלווייתו של זוהר ארגוב. זכור לי שירד גשם , ואז אמרנו שגם השמיים בוכים עליו.... ואכן היו אלפים של אנשים בהלוויה.

הבהרה קטנה.

בניגוד לסרט "זוהר" ובניגוד למה שאתם חושבים. זוהר לא גנב אקדח , לא משוטר ולא משוטרת. האקדח היה מונח על השולחן של היומנאי בתחנת המשטרה , ואז זוהר פשוט לקח אותו בעדינות ולא תקף אף אחד , והלך. תראו חברים. אנחנו צריכים להבין שבנאדם שמתמכר למוות הלבן הזה , זה מאוד קשה לו , אי אפשר לשפוט אותו במצב שהוא היה. ברוב המקרים זה לא היה בשליטתו. אם רק היינו מכירים את זוהר האמיתי קצת יותר מקרוב....... חברים ומכרים שלו מספרים שהוא היה איש זהב , וגם מאוד בדרן עם חוש הומור. מספרים שבמהלך כל הקריירה שלו הוא היה אוהב להופיע בהתנדבות ולתת צדקה שצריך. ואגב , אני לא נתקלתי באף זמר או אומן ששפכו עליו כל כך הרבה שטרות של כסף בהופעות , כמו ששפכו על זוהר , ויש תמונות שמתעדות את הכל , זה לא סתם קישקושים. פשוט מדהים לראות ים של כסף זרוק מסביבו. וכידוע לכם זוהר אף פעם , אבל אף פעם לא לקח אליו את הכספים האלה. תמיד היה משאיר את זה לנגנים. ומה שמאוד מעניין כאן , זה שגם שהוא היה במצב על הפנים ולא היה לו כסף , הוא לא היה נוגע בכסף שהיו זורקים עליו. זהו לבנתיים , שבת שלום וסופ"ש נעים לכולנו.

למעלה