חברים...חזרתי!!!!!!

ofer976

New member
חברים...חזרתי!!!!!!

טוב...הייתי מרותק מהפורמים בגלל השטויות שלי...ואני מבטיח שאני לא יעשה את זה שוב..למען הפורום!!!!

B o N u s

New member
יאי!@#@$@#@#@$@#@#

ofer976

New member
טוב..

ספרו לי מה היה שלא הייתי....מי החדשים שיצטפרו...ואיך היה בראיון עם עודד ועוד דברים שלא ידעתי...

B o N u s

New member
יש לך מלא דברים מעניינים וחדשים

בטאגליינס - אתה מוזמן להסתכל שם ובנוסף, אין כ"כ הרבה דברים חדשים

אוקיי...

אתה מוזמן לדפדף בדפים האחרונים של הפורום אבל אני אספר ללך קצת: -יש כמה גולשים חדשים -היה ראיון עם עודד -יש תחרות:אירוויזיון הםפיג'מות שכבר בשיאה ואתה מוזמן להצביע -יש משהו דומה לאלוף הפיג'מות שאני עושה:חידון על כל פרק -יש פרטים חדשים על העונה הרביעית -הפרומו של העונה הרביעית -שמות הפרקים בעונה הרביעית -העונה הרביעית תעלה ב-13.8 בערוץ הילדים -טל אדום בקרוב וזהו...

מ א מ י2

New member
שמחים שחזרת../images/Emo8.gif. ../images/Emo219.gif

(עבר לי קצת הרוע היום. זה פשוט נוראי מה שקרה,אז התעצבנתי) נמ,יש המון שהצטרפו. העונה הרביעית תשודר בסוף באוגוסט-13.8 נראלי. והחיים חרא,יחסית.

מ א מ י2

New member
זה ישמע מגוחך ../images/Emo219.gif

נמ
. *מעתיקה ומדביקה ממה שכתבתי לחברה באיסי*- כי את יודעת שאני אוהבת את הראל סקעת נכון? במקרה מאז שאני בפורום שלו בתפוז היה כתוב על החתימות על הדיסק בכל הקניונים בארץ. עמדתי ללכת עם עוד כמה חברות היום להחתמות בקניון רוטשילד ובמקרה במזל ראיתי שהוא כתב באתר הרשמי שהוא החליט לבטל בגלל המצב בצפון. מה קשור הצפון לראשון?! ובגלל זה
. וזה החלום שלי :(. כ"כ חיכיתי ועכשיו הוא כתב ברשמי שבגלל שהכל מסתבך בצפון לא נעים לו להמשיך בזה,ואולי זה יהיה בפעם אחרת. ועוד בקומונת שרוטים שרוטות הם אוהבים ת'גייבויז האלה. ואני עושה איתם מלחמות (מאהבה אבל) ועוד איזה אחת אומרת שהוא סקומו סקומו=סקעת+הומו=סקומו. וזה בכלל לא בטוח. קיצר,נהרס לי החלום

סינטטית

New member
המממ

אני אשאיר את הדעה שלי על הראל סקעת ועל הגיימבויז בצד.. [אותה דעה..] ובכל אופן אני לא חושבת שאת צריכה לחשוב שנהרס לך החלום יהיו עוד מלא הזדמנויות, את פשוט צריכה להיות במקום הנכון ובזמן הנכון... ומצטערת בשבילך שזה בוטל, אבל לא נורא, אולי זה רק נדחה.

מ א מ י2

New member
נמנמ ../images/Emo219.gif

זה בסדר שאת לא אוהבת אותו. אבל כן נהרס לי. אשכרה כמעט כל החברות שלי (שאוהבות אותו ולא את מויאל) היו בגראנד קניון ופגשו אותו אבל אלון (המאבטח שבא איתו לכל ההחתמות) הקירח שמןן הזה לא נותן להצטלם ולחבק המניאקקקקק
. חוצמזה-הלוואי שרק נדחה :/

למעלה