חברים חזרתי

אי י ל ת

New member
חברים חזרתי

עזרא - קיבלתי את המסר שלך הפעם, תודה, ואנחנו צריכים איחוד כוחות בעניין גאלה. גאלהההה..... גם אני שמרתי לך מקום לידי, וגם עזרא! זה כבר שניים ששומרים לך מקום, חשבת על זה????? אני מחכה קצת עם המונולג כדי להתיש אותך בציפייה בנתיים, ואז כשזה יבוא תהיי כבר כל כך מותשת, שתגידי כן בלי לקרוא אותו בכלל... ובעניין ההוצאות על המזגן, אני את הכרטיסים שלי קניתי עם כרטיס סטודנט, שזה רק 85 ש"ח, ההנחה הזו לא עושה כבר הבדל משמעותי???!!! בקיצור, אנחנו לא ממש מסכימים לתת לך לסגת... ובעניין תוכניות ההופעה בירושלים - משה, ליטל, מי שיכול לעדכן אותי גם אשמח, אפשר לשלוח לי מסר באישי איילת

gala21

New member
אוי את מתוקה..

איילת את מבלבלת.. סתם. את כזאת מותק ברמות היסטריות !!!!!!!!!!!!! את הורסת אותי עם הכרטיסים.. תפסיקי.. אני סובלת............ כואב לי..

אי י ל ת

New member
גאללההההה

רק תחשבי, לבנתיים, איך תרגישי ביום שבת בלילה כשיתחילו לזרום כאן סיפורים ותמונות מההופעה עם כל מה שיהיה קשור בה (נחום לא מרשה לכתוב יותר מזה). זו לא סתם עוד הופעה בצוותא.......נו???!!!!???? זה חומר למחשבה להיום. מחר נמשיך עם משהו נוסף.

אי י ל ת

New member
צריך רופא?

תיכף אני מבקשת מעזרא שיתחפש לרופא ויבוא להציל אותך....

Nahoum

New member
לגאלה.. שמרתי לך מקום לידי

וכרגע נוכחתי לדעת שכל אחד מאיתנו (גם החבורה הירושלמית) שמרו לך כרטיס לידם. ז"א שלפחות 1/4.5 מהאולם שייך לך - תחשבי מה זה עושה לנו שאת אומרת לא

Nahoum

New member
לאיילת...

תשלחי לי את הפלאפון שלך במסרים האישיים, ואני אעדכן אותך טלפונית ואענה לך על כל השאלות
נחום.

למעלה