חברים חדשים

בוקר טוב וקסום לכל יושבי החדר../images/Emo20.gif

בוקר טוב וקסום לכל יושבי החדר... או שמא נאמר לכולם, צהרים טובים וחמימים !! הנני נכנסתי בפורום זה ועברתי מס' פעמים, ורצוני לאמר לכולכם: כל פעם ופעם שנכנסת וקוראת בעיון רב בין השורות שאתם כותבים, נהנית עד מאוד מכתיבתכם, מהגשת עזרה לזולת ועוד... החלטתי להצטרף אליכם מדי פעם, ולכתוב כאן. איפרד ממכם בנימה זו: שתהייה לכולנו שבת שלום ומבורכת .. ושקטה לכולנו. בברכה: קסם של אישה המקורית

לב יקר

New member
../images/Emo24.gifחברים מבית אחר ../images/Emo140.gif

שבת שלום חברים
ניכנסתי במהלך השבוע החולף לפורום הזה.ואני חייב להודות שבאמת אהבתי לקרוא את מה שאתם כותבים כאן.רק לא הבנתי מה ההבדל בין הפורום הזה לפורום התואם שלו... את רובכם אני מכיר .ויהיה לי העונג להיות שותף פעיל כאן.. מיכאלי מה שלומך?מזמן לא שמעתי מימך. החודש יעבור מהר יותר מימה שאת חושבת. בלונדה שמחתי לקרוא אותך גם כאן. אז שיהיה לכם שבת שלום
יקר

נכנסתי לרגע,,חייכתי,,ואולי גם אשאר

שבת-שלום!! שמעתי על הפורום שלכם, באה מפורום אחר, בחיוך ראיתי שמות מוכרים ומאוד יקרים, חיוכים,מיכלי,לב יקר,יערית רות הקטנטונת,גב' ראש אדום,ועוד, אולי זאת התחלה חדשה, של יצירת חבריות חדשות, אתמול חגגתי את יום השנה לגירושי שתהיה המשך שבת נפלאה אישונת

ברוכה הבאה קסם של אישה

יאללה שבי עימנו יש מקום רגע לא שם... הכסא ההוא של לונלי אבל ליד זה בסדר

*יערית

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

בבקשה שמישהו יסגור את התריסים בבית הזה
העיניים עייפות......
שבת מקסימג'חנון לכולם

michaly44

New member
הייייייי אישה , כמה התגעגעתי...../images/Emo140.gif

נו בטח..את חייבת להיות פה. כי כולנו נקבל ונעניק לך מהלב. העיקר שאת פה. שמחה לראות אותך.

יעריתוש'../images/Emo42.gif

למה גחנון נשמה... יותר טוב דגים, לא??! נו מתי את מגיעה..........

michaly44

New member
לב יקר-ברוך בואך../images/Emo140.gif

ושוב חזרתי. העיניין הוא, שממש מכורים למחשב..ובלי מחשב..זה אבוד. זה כואב..זה משגע.. אז ישבתי ותיקנתי.

לב יקר

New member
שבת שלום מיכלי ../images/Emo39.gif

מיכלי יקרה שמחתי לשמוע מימך שוב!!!
יקר

blonda3

New member
לילה טוב ומי שרוצה לבוא לים בבוקר

אשמח אם תכתבו כאן או במסר..... לא החלטתי עדין לאיזה חוף נלך.

michaly44

New member
ברוכה הבאה ושבת שלום

מזמן לא הייתי כאן בעיות מחשבים ניפרדתי מבני הבכור. הוא בארץ.קשה עלי השקט הזה בלי טרנס ובלי קפוארה ובלי כל מיני בני 16 שמסתובבים כאן, מנסה להתמודד עם זה....עוד חודש כולה..וכולם אצלי. בנתיים משתעממת. אז אשה...ברוכה הבאה..והיית מקבלת זר פרחים , רק שהכל נימחק לי.

blonda3

New member
בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif

מי בא לים? מיכלי-שתחזיקי מעמד אני אשתדל לפתוח בשבילך יותר את המסנג'ר....

בוקר טוב וקסום, ושבת שלום לכולם|כלנ

בוקר טוב וקסום או שמה נאמר שבת שלום ומבורך... תודה תודה על קבלת הפנים החמה אשר בפורום זה.. ורואה שאני אכתוב לכולכם מדי פעם, ואשוב לכתוב כמו שבעבר. שולחת לך קובץ שיר: נעימה מאוד יפה, שילחו זאת למי שאתם רוצים ולמיוחדים ולמיוחדות שהינכם חושבים. ( בתקווה שאצליח לשלוח קובץ זה כאן, מזמן לא עשיתי זאת) הרשו נא להיפרד ממכם בנימה זו: ברקע של נעימה זו, שיהיה לכולכם סוף שבוע נעים ומהנה. בברכה: קסם של אישה המקורית

ניסיון שני, כנסו ושימעו את הקובץ

עימכם הסליחה, מקווה שהפעם אצליח להוריד את הקובץ... הקובץ שרציתי לשים אליכם, בלתי אפשרי כאן!! מתנצלת בפניכם. שולחת לך שיר אהבה... שתשלחו למשפחה,ולכל מי שסובב אותכם. בברכה: קסם של אישה המקורית

michaly44

New member
בלונדה..אני מנסה לשים לך כאן פרח

רק מה כל התמונות שלי הלכו..שחכתי לעשות גיבוי לפני הפירמוט. לקח לי כמעט שבוע לתקן שני מחשבים..מאמינה? והכל בגלל מה? סערות , ברקים? וגם כי הבן שלי הוריד לי: WINDOWS UPDATE חשבתי..ואללה..יהיה אוקי לתקן..מה אומר..ישבתי על המחשבים שעות.. היה ממש מתסכל..בסוף זה קרה.. בנוסף..רועי שלי נסע..שמח ומאושר...הרי ספר את הימים והשעות. אז עכשיו הוא שם, רק אני והכלב בבית. נורא שקט. וזה שחישמל אותי חזר אתמול. אז דיווח אתן עוד כמה ימים.

חברים חדשים../images/Emo140.gif

אישה פשוטה לב יקר ברוכים הבאים ולך ששאלת... אם תשב עימנו בודאי תמצא את ההבדלים

למעלה