חברים, חברים, חברים...

Mאיה

New member
חברים, חברים, חברים...

אז מכיוון שדויד לא מתפקד...(סתםםםםםםםםם, מתה עליו!) מי מגיע לסרט מחר? אני חושבת שכדאי לפתוח שרשור כאן... ואגב, ההצעה היא גם לחדשים... אני אישית מתרגשת, מה איתכם? בן, הבטחת להחזיק לי את היד, נכון? בכל אופן עד מחר ב- 5 אחר הצהרים להודיע לדויד במייל, ולשרשר כאן, כדי לדעת כמה כרטיסים להזמין. הסרט: יומנה של בריג´יט ג´ונס...גם למי שראה, תבואו בשביל לפגוש את החברים! הפגישה בהרצליה בקניון שבעת הכוכבים ב-21.30, החסרתי משהו? דויד, תבדוק אותי!... אני זזה אז שיהיה לכם לילה קסום מלא אהבה...וסקס(זהיר), לא נשכח... אוהבת המוןןןן ומצפה להיענותכם, Mאיה. טוב, בן, אני הלכתי...ואל תפקח עיניים מזועזעות על השעה המאוחרת...!

מאיוש, אולי בא לך להתקשר אליי

כשאת חוזרת הלילה (או הבוקר...)? לא חשוב באיזו שעה, תנסי לנייד... שלך באהבה, בן

את בסדר גמור

אנחנו כרגע ארבעה שמגיעים בטוח: אנוכי, בן, מאיה ופרינסס. נא להרשם כאן - לכל מי שמעונין, או לשלוח דואר אלי. נותרו 14 שעות 8 דקות ו- 39 שניות מ... עכשיו! הפרטים בהודעה שלמעלה הם מדויקים, מיכלוש. לפי הבנתי מאיה יכולה לאסוף מי שמגיע מהצפון (חיפה). אני יכול לאסוף מהמרכז - ת"א (בן - אתה כבר ברשימה שלי - אל תדאג). מצפה לתגובותיכם. חלומות נעימים

סיון b

New member
חבר´ה, לא תאמינו!!!

אבל החלטתי לבוא גם! אומנם ראיתי את הסרט הזה, אבל אני באה בשביל המפגש החברתי! אז יאלה, דויד, אתה מזמין כרטיס גם לי??? שעה 21:30 בקנין שבעת הכוכבים! I will be there! רק... איך אני אזהה אתכם? love u all סיון

יאאאאאאאאאאאאאאאשששששש!!!!!!!!!!!!!

וואו, איזה כיף... אני מאמין! אני מאמין!!! בן

גם אני מאמין!

ובכן חברים: גדלנו והתרחבנו: אנחנו כבר 6: אנוכי, בן, מאיה, פרינסס, טל ו....................סיון! יפה, בינתיים 6 כרטיסים. וסיון: בטוח תזהי אותי- אני אהיה משקשק מפחד- לכי בעקבות הקולות של שיניים נוקשות...
ליתר בטחון אשלח לך בדואר את הפלאפון שלי ושל בן. להתראות...

deep ocean

New member
עכשיו רחל צריכה להגיד כן!!

רחל, אוקיי את תהיה רחוקה מהבית שלך. אין לך איזה משאף או משהו אחר במקרה ותרגישי רע? אני לא כל כך מבינה בזה, אז מקווה שהשאלה שלי לא מפגרת או משהו כזה. עוד שאלה-למה שתרגישי רע? כשכן הרגשת רע, יש סיבה מיוחדת או שזה נוחת? אם את יכולה לפרט, כי אני מאד רוצה שתבואי.

למעלה