חברים/ות יקרים/ות

qui saura

New member
חברים/ות יקרים/ות

יש לי שתי שאלות אולי קצת שטותיות אבל חייב לדעת את הסיבות: 1) באתר הרשמי של מייק שמנוהל על ידי יונה ברנד אחייניתו של מייק יש סיקור של כל אלבומיו של מייק. הסתכלתי על אריכי הנגן שמופיעים שם(8 אריכי נגן) וראיתי שיש שם שני תקליטים שיש לי אחד מ1972 ואחד אוסף כפול. אבל גם שמתי לב שיש תקליט שיש לי של מייק ולא מופיע ברשימה ורציתי אולי מישהו/היא מכם/ן יוכל/תוכל להסביר לי:יש לי תקליט שכתוב עליו בעברית: "תקליט אוסף מיוחד במלאת 10 שנה למותו של מייק ברנט" ויש שם תצלום ענק של פרצופו של מייק בלבד. התקליט כתוב לעיו שיצא ב1985 כידוע כי מייק נפטר ב1975. ויש שם להיטיו הגדולים. השאלה שלי היא למה התקליט לא הוזכר כלל וכלל בארכיון התקליטים או התקליטונים של האתר הרשמי?האם התקליט לא נחשב רשמי של מייק או שמה שאני לא מאמין שבאתר לא שמעו עליו? 2) בדיסק של מוטי פליישר יש תמונה של להיטון משנת 1970 ובה בשער מופיעים מוטיפ ליישר,ששי קשת ושלמה ארצי ולמעלה כתוב בכותרת:מצורפת לחוברת בובת מייק בראנט. לא ידעתי שיצאו בובות של מייק.האם מישהו/היא מכם/ן שמע/ה על זה?אם כן, האם הוא/היא יוכל/תוכל לתאר איך הובבה נראית.אני פשוט סקרן. מצטער על ההארכה של ההודעה. מאחל לכולכם/ן שבוע טוב וחייכני מלא אושר ושמחה ושמרו על עצמכם/ן. דודיק.

M i k e s F a n

New member
חבר יקר!../images/Emo53.gif

בקשר לשאלותיך, למיטב ידיעתי: 1. אולי האוספים לא נחשבים כתקליטים של מייק, ובאתר מתייחסים לתקליטים שהוצאו בעוד מייק היה בחיים. 2.ובקשר ל"בובת מייק ברנט" לא שמעתי, אולי הוציאו בזמנו בובה מתנפחת שלו או משהו חחחח. אני שמעתי על סיכות דש, פוסטרים וכו' אבל לא על בובות.. אם היה כתוב כך סימן שהיה, לי אין מושג על זה, אפשר לשאול את מרסל.. מקווה שעזרתי סיגל

qui saura

New member
חברה יקרה

תודה רבה. על סיכה גם אני שמעתי שמעתי גם היה באופנה ג'ינס מייק ברנט. אולי ג'ינס כמו שהוא לבש.בקשר לתקליט אוסף אולי את צודקת לא חשבתי על כך.תודה בכל זאת:)))ערב טוב:)(את הלכת ברחוב וכי את עם פרח)

למעלה