חברים ומחשבים

Sea Urchin

New member
חברים ומחשבים

נראה לי שאלה שני דברים שלא הולכים ביחד. לפחות לא אצלי. אולי כדאי שאקנה מחשב חדש ואתקין Windows XP ע"מ להיות אחד מהחברה', ולהימנע ממצבים שחבר שמתארח אצלי, ואני אפילו פותח מחשב יתלונן על הזמן שלוקח למחשב לעלות, לא יבין מה קורה כשיראה מסך של לינוקס לנגד עיניו, ולא ייגרם לא מפח נפש כשיראה שהפיירפוקס לא ממש תומך באתר שאליו הוא ביקש להתחבר. פחחחח נראה לכם?

אני חושב שאתה טועה

יכול להגיד לך שאם לבת הזוג שלי לשעבר לא היה מחשב בבית- אז סביר מאוד להניח שהייתי מצמצם את היותי אצלה. ולמה? כי גם אין שם טלוויזיה :) אז כן... זה לפעמים הולך יחד, מה לעשות.

צימעס

New member
מה המסקנה?

להחזיק שלל מכשירים חשמליים כדי למשוך אנשים הביתה? (באת לחברה שלך כדי לראות טלויזיה? מובן למה היא לשעבר.)

למה את כזאת שלילית?

אם אני אבוא אליך לראות טלויזיה - לא תהיי יותר חברה שלי?

Sea Urchin

New member
חשוב שוב

הרי אנחנו לא זוג נשוי שההחלטה לגבי החזקת מחשב ותוכנות צריכה להיות משותפת.

r a f a g a v

New member
אין לזה סוף... ../images/Emo10.gif

אם תתחיל להשקיע בציוד בשביל החבר'ה לא תגמור אף פעם... אח"כ ירצו מכונית מפוארת וכו'... מי שירצה בחרבתך הוא מי, שכדאי לך להיות איתו (במידה וחברתו נעימה לך, כמובן)...

אטיוד5

Active member
צודק

בחיים לא ראיתי מסך של לינוקס, והייתי רוצה דווקא. אבל אני גם יכול לתאר לי שזאת עלולה חוויה לא נעימה בפעם הראשונה. זה שהוא מביע מורת רוח וזעזוע לא אומר בהכרח שהוא מתלונן.

Sea Urchin

New member
למה צריך

שיהיה על מה להתלונן? נולדנו לסבול? אני מוכן בכיף לתפוס רכבת לתחנה הקרובה לביתו, ולהגשים שם את ציפיותיו. אם צריך גם אסע לשם באוטו.

למעלה