חברים וחברות איפה אני מוצא את הדיסק של רדיוטריפ?
נ נזרק קבוע New member 20/12/05 #2 אוווווווווווווווווו אל תהיה עצוב אמנם העותקים נגמרו אבל יש עותקים אחרונים ב"קומה ה13" - שלמה המלך 44 בת"א. יש סיכוי שבקרמבו או בדיסק סנטר נשאר עותק אבל זה לא בטוח.
אוווווווווווווווווו אל תהיה עצוב אמנם העותקים נגמרו אבל יש עותקים אחרונים ב"קומה ה13" - שלמה המלך 44 בת"א. יש סיכוי שבקרמבו או בדיסק סנטר נשאר עותק אבל זה לא בטוח.
V volatile New member 23/12/05 #5 חנויות שבהם ראיתי את הדיסק גיא טאואר אזריאלי, צליל נתניה, טאואר גן שמואל, אה כן ולוולטר גם היה כמה שראיתי... פלג.
חנויות שבהם ראיתי את הדיסק גיא טאואר אזריאלי, צליל נתניה, טאואר גן שמואל, אה כן ולוולטר גם היה כמה שראיתי... פלג.
נ נזרק קבוע New member 24/12/05 #6 וולטר? איינשטיין צפרדע? ולאיזה דיסק הכוונה? התפוחים הראשון? כי באמת שאם יש חנות שלא ראיתם בה את התפוחים הראשון או השני - אתם חייבים ליידע אותי...זו שערורייה יללה פלג נראה אותך ברביעי הקרוב, כן? מארקי Fאנק מתקלט וגם אני... FUNK ON!
וולטר? איינשטיין צפרדע? ולאיזה דיסק הכוונה? התפוחים הראשון? כי באמת שאם יש חנות שלא ראיתם בה את התפוחים הראשון או השני - אתם חייבים ליידע אותי...זו שערורייה יללה פלג נראה אותך ברביעי הקרוב, כן? מארקי Fאנק מתקלט וגם אני... FUNK ON!