חברים וחברות

עציון

New member
חברים וחברות

אני נוטש אתכם לחצי יום. תחזיקו מעמד . נויה, קדימה, דיי!!!

נוי3

New member
גם אני נוטשת אתכם

לא, לא ללדת.. סתם ללכת עם חברה לקניון ולשתות קפה ב"קופי בין" אכתוב כשאחזור.. ביי

עד שבאתי?

רק עכשיו הבנות הלכו להורים והקטן נרדם ויש לי כמה דקות לעצמי לפני שיחזרו ויתחיל שוב הבלגן
כ"כ מעצבן שהאוטו תקוע, אני מקווה שכבר השבוע אחי יקח אותו למוסך ויבדוק אותו

נוי3

New member
חזרתי!! מי פה??

פנינה - מקווה שהאוטו יתוקן במהרה, אני לא הייתי מסתדרת בלי.

מנופ

New member
שלומי טוב חוץ מכאב הראש שיש לי

בגלל הסיגריות. אני מתחילה להרגיש כמעשנת כבדה. טוב, תראו עבר ונגמר יום העבודה להיום. אחר הצהרים יש מסיבת סיום לבן שלי כך שהיום עוד ארוך. המשך יום נעים

תעשו לי גם מקום , איזו צפיפות../images/Emo3.gif

יקירתי., תעני, תתחצפי וחזק!!!!!!!!!!!!! רק כך תעמידי אותה במקומה. האמת? גם אמא שלי כזו ולא מתוך רוע אבל תמיד כשאני או אחותי מעירים לה "אמא לא כך" או משהו כזה אז היא עושה פרצוף ועונה : "אתן גדלתן 7 ילדים ו 10 נכדים?" וזה נכון מאוד! אבל הם לא מתגברות על הקידמה וכל החרטא מסביב. ילד זקוק לשקט, לילד חשוב להשמיע עוד בבטן את קול אימו וכו' וכו'. זה משגע אותן וזה צודק. ילד שלפני 40 שנה הוא אותו ילד של היום אבל להבדיל מחוגי השרדות בחצר השכונה שיש היום חוגי השרדות במכללות וחוגי מחשבים וכו' ואלה ההבדלים הגדולים שמשנים לנו את המבט על החיים. אם את מרגישה במבטיה סוג של התנשאות ושל "למה מי את?" תני לה בראש ותראי לה מי הבוס. ד"א בשם שני כשנותנים חייבים לעשות שימוש אז תגידי תודה שלפחות חמותך קוראת לבן בשמו הנוסף לכן נתנו לו .

נוי3

New member
היי גם לך

מה שלומך ומה שלום בעלך?? מקווה ששניכם מרגישים טוב. בקשר לתגובה שלך, ענית במקום הלא נכון, אז תעשי תיקון. שיהיה לך המשך יום נעים

תעשו לי גם מקום , איזו צפיפות../images/Emo3.gif

יקירתי., תעני, תתחצפי וחזק!!!!!!!!!!!!! רק כך תעמידי אותה במקומה. האמת? גם אמא שלי כזו ולא מתוך רוע אבל תמיד כשאני או אחותי מעירים לה "אמא לא כך" או משהו כזה אז היא עושה פרצוף ועונה : "אתן גדלתן 7 ילדים ו 10 נכדים?" וזה נכון מאוד! אבל הם לא מתגברות על הקידמה וכל החרטא מסביב. ילד זקוק לשקט, לילד חשוב להשמיע עוד בבטן את קול אימו וכו' וכו'. זה משגע אותן וזה צודק. ילד שלפני 40 שנה הוא אותו ילד של היום אבל להבדיל מחוגי השרדות בחצר השכונה שיש היום חוגי השרדות במכללות וחוגי מחשבים וכו' ואלה ההבדלים הגדולים שמשנים לנו את המבט על החיים. אם את מרגישה במבטיה סוג של התנשאות ושל "למה מי את?" תני לה בראש ותראי לה מי הבוס. ד"א בשם שני כשנותנים חייבים לעשות שימוש אז תגידי תודה שלפחות חמותך קוראת לבן בשמו הנוסף לכן נתנו לו .

נשמה, הסברתי ל"מזכירה" שלך

שהייתי טרודה ולא יכולתי לענות לטלפונים. כל הבוקר האיש תוכנה היה צמוד אליי ורק פה ושם גלשתי כשחיכיתי לקבצים. לא שכחתי אותך ולא נעים לי להגיד לך כל רגע "עוד רגע" אתה מבין לא? ולא שכחתי אותך, היה בטוח!

למעלה