חברים וחברות...

נעמה!

New member
חברים וחברות...

מזמן לא הייתי כאן...אתם יודעים איך זה כשרצים כל היום ואז מגיעים הביתה תשושים...אז זה מה שקרה לי בימים האחרונים... תגל.. רציתי לומר לך שיש לך פורום כזה מדהים...באמת! יש פה אנשים עם חכמת חיים עצומה כמו למשל יפעת*- יפעת את כתבת כאלה דברים נכונים שכל מילה שלך היתה כזאת משמעותית.. ואני מקווה שכמוך - אני אפסיק כבר להסתכל על מה שאני אוכלת ואני אתחיל לחיות בצורה חופשית יותר . הלוואי ויכולתי להפסיק לחשוב כל דקה מה אכלתי ואם כדאי לי לאכול עכשיו.... מה שהכי חשוב זה האדם עצמו ולא מה שהוא בחוץ.. החיצוניות היא רק המעטפת- הפנימיות היא החשובה. אני מקווה שיום יבוא והחיים שלי יהיו שמחים יותר... אוהבת כאן את כולם.. נעמה.

תרנגולת

New member
מקווה בשבילך, יקירה.. שמעי נא

זה אפשרי להפסיק לחשוב על זה כל דקה, כל שניה.. טיפול זה דבר מצויין. פסיכולוג או משהו.ותתחילי ממטרות קטנות.. בהצלחה לך..

morani

New member
נעמה יקירתי!!

בוקר טוב! גם אני מזמן לא ביקרתי כאן, אני חוזרת גמורה מהעבודה, היום יום שישי ויש יותר זמן פנוי בכול אופן, גם אצלי לא עובר יום בלי שאני לא אדע מה אכלתי כמה אכלתי ואם כדאי לי לאכול, אני כל היום מחשבנת וזה כל כך מאוס אבל קשה להתגבר על זה, גם אני מקווה שהחיים שלי יהיו יפים ושמחים יותר כמו פעם, כי המצב לא משהים בשנתיים האחרונות מאז שפתחתי את הפה בצבא והאוכל מקונן בתוכי...., פעם בכלל לא ייחסתי לזה חשיבות כמו היום, היום הכל סביב זה וזה בהחלט עצוב...

למעלה