חברים ואופנועים

טל205

New member
חברים ואופנועים

היום ביליתי עם חבר שהרכיב אותי על האופנוע החדש שלו ברחבי הבירה. בהתחלה מאוד פחדתי אך עם הזמן התרגלתי... שוכנעתי רבות לעשות רשיון על אופנוע ותמיד אמרתי שזה מסוכן ואין מצב שאני עושה. היום אחרי טיול ארוך הבנתי שצדקתי.כלי מסוכן! נכון שזה מקצר זמן ואין פקקים וגם לא מסתבכים עם חניה אבל.. זה כלי מסוכן מאוד. מה איתכם? יש רשיון על אופנוע? הייתם עושים? נהגתם פעם על הדבר הזה? ערב טוב לכולנו.

באמת כלי מסוכן!

אין לי רשיון על אופנוע וגם לא יהיה, האוטו שלי מספיק טוב ואין לי בעיה לחכות בפקקים, החיים שלי חשובים לי. מעולם לא נהגתי על אופנוע.

טל205

New member
וואלה אתה צודק

זה כ``כ מסוכן שמספיק נגיעה קטנה של רכב בשביל לגמור תחיים...

דסדס

New member
מסוכן

ואחת הסכנות העיקריות שלו שגם אם זו לא הטעות שלך עדיין אתה תחטוף.... וגם עם רכב, לא משנה כמה זהיר אתה תנהג עדיין יכול להיות איזה אידיוט שיהרוס לך את החיים. כמעט עשיתי רישיון על טוסטוס לפני שנה וחצי, ובסוף אחרי שלא עברתי מבחן שליטה ראשון <אחרי מעט מאוד שיעורים> מחוסר זמן החלטתי לוותר על זה. לא שיש לי תקציב אפילו לתחזק טוסטוס כרגע. יש לי ידידים עם אופנועים, לאחד יש גם אופנוע כבד ממש... זה תענוג לרכב עם מישהו שאתה סומך עליו.

נרקי

New member
נשמע כיף..../images/Emo9.gif

אבל מסוכן לאללה.. אז לא צה...

דסדס

New member
כבר אמרנו שזה מסוכן?

מסתבר שאתמול או שילשום בלילה החבר של שותפה שלי עף מהאופנוע שלו וריסק את המרפק....

llior1981

New member
יש לי רשיון ויש לי גם

אופנוע וזה הדבר הכי חכם והכי נכון שעשיתי בחיים................................... אני לא רוצה להיפטר ממנו בחיים {למרות במתי שאני יתחתן וזה רחוק שנות אור לא תהייה לי בררה עצוב

מקווה שלא תעשה תאונה

אתה לא מפחד לעשות תאונה? הרי זה הכלי הכי לא בטוח ואתה חשוף לכל פגיעה.

נרקי

New member
לא לכולם זה מפחיד

עדיין רואים אופנועים על הכביש
העיקר שהם שומרים על עצמם ונוהגים בבטיחות

נרקי

New member
אז הוא לא מפחד.. עובדה הוא עדיין נוהג על זה

הוא אולי מנסה לא לחשוב על תאונה.. תמיד יש סיכון אבל זה לא מונע מאותם אנשים לקנות אופנוע.

llior1981

New member
לצערי הרב

יצא לי להחליק פעמים בתל אביב אבל בגדול זה ממש לא נורא ....נופלים קמים ככה זה גם בחיים ברור שאני נזהר כי אני חשוף אבל אפשר גם להיפגע שחוצים את הכביש לרכב באופנוע זאת חוויה מדהימה ריגוש עצום חסכוני וכיפי היי לא לשכוח חיים פעם אחת אז לפחות לחיות בריגוש......

חיים שלך, עשה בהם לפי בחירתך!

אפשר לחיות חיים עם ריגושים גם בדרך אחרת, אמן ולא תיפגע.

למעלה