חברים.. ה20 ביוני!!!

חברים.. ה20 ביוני!!!

לחלקכם זה סתם תאריך.. אבל לנו זה לא!!! זהו, זה נגמר!! [לפחות לחודשיים
] חודשיים שלמים בלי בגרויות [עלק, עוד שתים וזהו
], מבחנים, מורות, מתמטיקה ושאר הדברים הלא יעילים בעליל. עכשיו מתחלים לחיות!
וווואו. מדמים, תאילנד, מחנק, מפגש קבוצה, מפגש מדצים
אז מה התיכנונים שלכם לחופש? :)

aa100000

New member
המממ

לעבוד <ציורי קיר ועוד עבודות מזדמנות> מועד ב' אנגלית <לשפר ציונים> הכנה למד"מים משימת קיץ במד"מים גרעין לנוח הרבה הרבה לשפצ"ר ת'חדר יומולדת (28.8, זה יוצא על סמינר פתיחה =]) והכי חשוב-לא להיות בלחץ של בגרויות. אעעע.

חודשיים?

זה נגמר! זה נגמר לכל החיים! חח סתם יש עוד מתמטיקה ואנגלית מועד ב'
וביום שלישי הקרוב יש לי מסיבת סיום, אז עד אז צריך לבוא כל יום לבצפר אהה וגם מחר בגרות בגאוגרפיה

יבניקים!../images/Emo12.gif

סיימתם 12 שנות לימוד! [דאמ! זה הרבה יותר מחצי חיים שלכם!] גאד סטייק! מה1.9.95 עד 20.6.07 סיימתם!

A G C T

New member
לא זכור לי שהחיים נגמרים בסביבות גיל 34....

חצי מהחיים?

A G C T

New member
הו הבנתי!

יצאתי טיפש! הכוונה שלך לחצי ממה שהם חיים כיום חחחח

justsilly

New member
התכוונת עד ה-16.7 אחרי המועד ב' במתמטיקה

חחח אבל כן, זה נגמר.. וזה מאוד עצוב לי.. למען האמת.. נראה לי ממש הזוי לא לחזור ללמוד ב-1.9 הבא.. אין לי יותר "חופש גדול" וזה באסה.. לא רוצה לגדול!!! חחח אבל יש בזה גם צדדים כיפיים, ונחמדים.. אבל עכשיו אני יותר מרוכזת ב-אוף, איך עבר לי הזמן כ"כ מהר? תעשו לעצמכם טובה, תנצלו כל רגע שיש לכם, טוב?

d a f n a s

New member
טוב זה עוד לא ממש נגמר...

אמנם היום ה20 ביוני אבל זה לא אומר הרבה יש עוד מגן ובגרות בביולוגיה ובגרות בספרות ושני מועדי ב' וחוץ מזה החופש די עמוס.... יש את איטליה ואז מחנה של המועצה ומדמים ואני מקווה שגם מפגש של הקב' ממשצים ויום הולדת!! (27.7) אני סוף סוף אהיה חוקית!! ואז כמובן הגרעין!!

d a f n a s

New member
ואיך שכחתי....

כמובן שיש גם את ההופעות סופשנה בג'אז.... פעם אחרונה שאני אופיע שם אחרי 14 שנה...

foofi

New member
אולהלהלה../images/Emo3.gif

ממ קיץ, סיימתי ללמוד לתמידדדדד!
אמ בכל מקרה, יש המון דברים של התנועה והמון טיולים
[מחנה קיץ (אני מ"פית), פלמ"ח (אני מדריכה), מדמים (משימת קיץ), טיול עם החבר'ה במושב, טיול סיום ארז גרשטיין (פרידה מהחניכים המההממים שלי
), שיבוצים, גרעין!
] וככה נעלם החופש ומתחיל גרעין ומתחיל צבא, ואז אוניברסיטה, חתונה, כלב, ילדים, נכד, נינים, קבר. אחלה חיים

fate spinner

New member
איזה חופש איזה?

רק דברים כיפיים. הכנת יוצאים לקורס תאר"ן במד"א הדרכת קורס תאר"ן במד"א (שבוע) הדרכת קורס מדריכים במד"א (שבועיים) תורכיה. אילת (עם מד"א) אני מקווה שאני אצליח להגיע גם לחלק מבעקבות לוחמים כי אני חוזר מתורכיה ביום הראשון של הטיול משהו כזה ואז ש"ש בכישורית אם יהיה לי זמן אני מקווה גם לעבוד וגם יש לי עוד כמה בגרויות לעשות

שיווו אתה הולך לאילת עם מד"א?

אני הייתי לפני שנתיים עם מד"א- נראה לי היה ככ כיף!!! באמת אחד הכפיים ואחת החופשות ההזויות ביותר שהיו לי!
גמני רוצה

A d i D

New member
לכל האנשים שרצו לדעת

רוני המאגניבה מבית העמק יוצאת למדמים בסוף

Taina12

New member
נהנהבננה אנחנו סיימנו אתמול!!../images/Emo79.gif

אין משהו מיוחד חוץ ממדמים, מחנ"ק, מפגש מדצים ו...אולי גם פלמ"ח

למעלה