חברים התעוררו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בונדי30

New member
כל מילה בסלע nama 27 !!!

אנשי שמאל יקרים אתם בשילטו כבר 3 שנים על מה תלינו? הבאתם עלינו 2 מלחמות שלא הושגו בהם שום השגים מלבד שקט זמני ולא סופי ומוחלט,כלכלה מקרטעת אבטלה מתגברת. אין שלום אין ביטחון אין סיבה להצביע ליבני או ברק. הפעם רק ליכוד!!!ן

אפשר גם לומר 'טעיתי' בחיים. לא רק 'אני'

בקדימה והעבודה לא אומרים טעינו בהתנתקות (מסובבים את כל הסיבות בעולם ואישתו). אדרבה לשיטתם עוד וויתורים יטיבו למדינה.חחח

אבל ביבי לא אומר "טעיתי"

הוא אומר "אני הזהרתי אתכם מראש" בזמן שהוא עצמו תמך במהלך.

Fasz

New member
שקר נוסף, נתניהו התנגד בסופו של דבר למהלך

ובבחירות 2006 אף הזהיר מפני תוצאותיה במסגרת הקמפיין שלו. את הזהרותיו כינו אנשים כדוגמתך כ-"הפחדות", וכיום אנחנו יודעים כיצד זה נגמר. ייתכן ולמדת היטב מאורוול כיצד לשלוט באמת, אך הציבור הרחב, כפי שזה נראה כיום, יודע גם כיצד לחמוק מחיצי השקר שלך ושל דומיך.

במסגרת הקמפיין שלו, כמה נוח ../images/Emo6.gif

רק ביבי יכול במסגרת הקמפיין שלו להתנגד ולהזהיר מפני תוכנית שהוא עצמו תמך בה, רק התומכים שלו יכולים לאכול את זה כמו אהבלים.

כרמלית10

New member
נועה לביא

על אפך וחמתך נתמוך בביבי. הליכוד יזכה הפעם ב 40 מנדטים. את מבזבזת את זמנך היקר בנסיון לשכנע כאן את המשוכנעים(תומכי הליכוד). אני מקוה בשבילך שאת לפחות מקבלת כסף עבור השהות כאן.

Fasz

New member
אני מניח כי ממוצע הציונים שלך לא גבוה במיוחד

בתור מצביעה בעבור אחד מראשי הממשלה הכושלים ביותר שהיו במדינת ישראל, שהפקיר את צד"ל, מדחאת יוסוף, רץ לערפאת כמו כלבלב צייתן בטאבה כשהוא אף מסכים שדגל ישראל לא ייתלה שם, שהפציץ עם פתיחת האינתיפאדה חממות ובניינים ריקים בתגובה לפיגועי תופת ושלא נזכיר לאילו דשדושים כלכליים הוא אחראי.. אין לך שום זכות לכנות מצביעים בכינוי "אהבלים", כשזה הרזומה של מנהיגך. באשר לנתניהו, ובכן, מירב הצלמיות המגחכות שלא תשלחי, לא יסתירו את העובדה כי נתניהו התנגד לתכנית בסופו של דבר, ואף ביסס את מצעו כנגד נסיגות חד צדדיות. את וחברי מפלגתך השוקעת, כבר הצהרתם בבחירות הקודמות על קמפיין "ההפחדה" שהוא מבצע (שבינתיים, התברר כנכון לגמרי ע"פ המציאות המזרח-תיכונית), כמו גם על כך שעם התגדויותיו הוא "מהלך על הציבור אימים". אז אולי תחליטו כבר אם ביבי היה בעד או נגד ההנתקות? ב-2005 הוא התפטר והצביע נגד. הבחירות היו ב-2006.

גבוה מאוד, קושקוש

עובדה היא שנתניהו תמך בהתנתקות. עובדה. אילו אמרת שהוא הבין שטעה וכעת רוצה לכפר על זה - ניחא. אבל, אתה טוען שהוא ידע מראש שמדובר בצעד שלדעתו הוא מזיק ומסוכן, ובכ"ז בחר לתמוך. קצת מגוחך, לא?

ביבי התנגד

והזהיר מראש מה יקרה, וכולנו, כולל מצביעי השמאל, רואים שהוא צדק. אז ידעו לספר לנו שהוא זורע פחד וכו' היום אנחנו רואים שהוא צדק. בנוגע לטענתך, הוא אמר שאם שהוא יתמוך במשעל עם, כלומר - הוא היה קשוב לציבור ואם את חושבת שזו טעות אני תוהה האם יש ערך לדמוקרטיה בימנו.

nama27

New member
נועה קראי את שכתבתי:

לכל החוכמולוגים למיניהם, שפתאום מתחילים להתחשבן עם נתניהו- כן תמך או לא תמך בהתנתקות. לפני שלוש שנים אמרתם שהוא מפחידן ושונא שלום, ימני קיצוני שמתנגד להתנתקות. מה קרה?!?! נכון, תרגיעו, נתניהו באמת תמך בהתנתקות כמה פעמים- בכנסת. אני מכירה את העובדות לא פחות טוב מכם. אבל, אבל גדול- הוא התנגד לזה לכל אורך הדרך. הוא היה "כאב הראש" של שרון. ניסה לשכנע את חבריו להתנגד, וידע היטב שאם יצביע נגד בשלבים המוקדמים- יפוטר על ידי שרון וההתנתקות תצא אל הפועל גם בלעדיו. בכך, נתניהו היה מנטרל מבעוד מועד אופציה אמיתית להתנגדות אמיתית שבסופו של דבר השאירה את הליכוד במקום שהוא כיום. אז, משוגעים, רדו מהגג. נתניהו השלים באומץ רפורמות כלכליות, וויתר על כיסאו ברגע האמת למרות הביקורת הנוקבת שספג והלגלוג, והתנגד להתנתקות ביום פקודה!! כל ההצבעות קודם בכלל לא רלוונטיות. הבולדוזרים היו צועדים הלאה בכל מקרה. מאיר הר ציון, שאינו חשוד בשמאלנות, אמר על נתניהו לאחר מכן: הוא המנהיג היחיד במדינת ישראל. לגבי ההתנתקות, "אני מבין אותו, לא הייתה לו ברירה". אז יאללה, תרגיעו, בפרט השמאלנים שפתאום מזכירים לנו שביבי תמך בהתנתקות.

הוא אמר שבמשעל עם הוא *יתמוך בהתנתקות*

אם ביבי באמת סבר שהתוכנית מסוכנת (ולא, הוא לא צדק. בזכות ההתנתקות יכולנו בכלל לצאת למבצע בעזה), למה תמך בה? כן, אני יודעת שבקמפיינים שלו הוא נזכר שהוא בעצם מתנגד, אבל כשהגיעה העת להצביע - הוא הצביע בעד.

nama27

New member
תפסיקו לבלבל במוח!!

לכל החוכמולוגים למיניהם, שפתאום מתחילים להתחשבן עם נתניהו- כן תמך או לא תמך בהתנתקות. לפני שלוש שנים אמרתם שהוא מפחידן ושונא שלום, ימני קיצוני שמתנגד להתנתקות. מה קרה?!?! נכון, תרגיעו, נתניהו באמת תמך בהתנתקות כמה פעמים- בכנסת. אני מכירה את העובדות לא פחות טוב מכם. אבל, אבל גדול- הוא התנגד לזה לכל אורך הדרך. הוא היה "כאב הראש" של שרון. ניסה לשכנע את חבריו להתנגד, וידע היטב שאם יצביע נגד בשלבים המוקדמים- יפוטר על ידי שרון וההתנתקות תצא אל הפועל גם בלעדיו. בכך, נתניהו היה מנטרל מבעוד מועד אופציה אמיתית להתנגדות אמיתית שבסופו של דבר השאירה את הליכוד במקום שהוא כיום. אז, משוגעים, רדו מהגג. נתניהו השלים באומץ רפורמות כלכליות, וויתר על כיסאו ברגע האמת למרות הביקורת הנוקבת שספג והלגלוג, והתנגד להתנתקות ביום פקודה!! כל ההצבעות קודם בכלל לא רלוונטיות. הבולדוזרים היו צועדים הלאה בכל מקרה. מאיר הר ציון, שאינו חשוד בשמאלנות, אמר על נתניהו לאחר מכן: הוא המנהיג היחיד במדינת ישראל. לגבי ההתנתקות, "אני מבין אותו, לא הייתה לו ברירה". אז יאללה, תרגיעו, בפרט השמאלנים שפתאום מזכירים לנו שביבי תמך בהתנתקות.

התעוררתי מוקדם...

ולעניות דעתי [צנוע], מי שהכי מתאים להבחר ולכהן כראש הממשלה הבא: ד"ר אפרים סנה. ד"ר אפרים סנה, אדם ענו, חכם, דעתן, אמין ובעל ניסיון בעשיה פרלמנטרית ומיניסטריאלית. הוא עשה רבות ובשקט. אנו מאמינים כי תנועת "ישראל חזקה" תהייה הפתעת הבחירות הנוכחית, תתמיד, תתחזק ותעצים. מועמדי המפלגה, באים מכל קצווי קשת העשייה. יש לנו אג'נדה, משנה ומצע. קראו הפנימו והצביעו "ישראל חזקה". ח"י. http://www.israelhazaka.org.il/14-he/StrongIsrael.aspx

עלאק! ארתור פינקלשטיין מישהו זוכר?

יועץ הסתרים האפל של נתניהו? חהחהחה! הטוקבקסיטים של נתניהו עושים עבודה מצוינת בתמורה ל 16 שקל ברוטו לשעה שהם מקבלים.

eitan bazer

New member
זהו ? 16 שקל !? זה מה שהם עושים? מה הפלא

שזו רמת השיחה שלהם... ביבי ויועצי הסתרים של הם אלו שהוציאו לפוליטיקה שם רע.

למעלה