חברים התעוררו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nama27

New member
חברים התעוררו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכתב שקיבלתי: תעביר את זה הלאה!!! שלום רב, אני מניח, שהאינסטינקט המיידי שלך מורה לך להשליך את המייל הזה לסל האשפה. אבל לפני שתעשה/י את זה, יש לי בקשה קטנה: אנא ממך, קרא את השורות הבאות. הפנייה היא כמובן לכולם. לגברים ולנשים; לימנים ושמאלנים; עולים וותיקים; דתיים וחילונים; מזרחים ואשכנזים; יהודים ולא יהודים. כידוע לך, בעוד כמה שבועות תתקיימנה בחירות כלליות לכנסת. מכונות התעמולה כבר עובדות, ויש לי בקשה צנועה. אני לא פוליטיקאי, לא פעיל פוליטי ולא יועץ אסטרטגי (עלאק...). אני בסך הכל אזרח פשוט, כמוך, אזרח שאכפת לו. בשנים האחרונות השתלטה על חיינו קבוצה של יועצי פרסום שאין כל קשר בינה לבין מנהיגות, המטרה שלהם היא למכור לך ולי פוליטיקאים כמו שמשווקים במבה ומעדן חלב. לאחר מכן, כשהמוצר שלהם יזכה במקום הראשון, הם יהיו קרובים לצלחת השלטונית. למרבה הצער, זה הפך לריטואל קבוע. אם נקרא לילד בשמו, מדובר בבוגרי "פורום החווה" לשעבר שמנצלים פעם אחר פעם, בציניות וברשעות, את היצרים האפלים והפרימיטיביים של הציבור שלנו. הם סומכים על כך שאתה אידיוט ושאפשר לעבוד עליך פעם אחר פעם. בשלב זה אתה בטח כבר מבין שאני לא בוחר בקדימה. ואתה צודק. אני לא אתן למפעילי חוטים של בובות מריונטה לירוק עלי. אני לא אכנע לשטיפת המוח הקטלנית נגד המועמד הכי ראוי, הכי מתאים, בעל ניסיון והוכחות בשטח שיש לנו – בנימין נתניהו. האיש שהתריע על חמאס, על טילים לאשקלון, על האיום האיראני, ואנחנו העדפנו לא להאמין, לומר שהוא "נביא השחורות", "המבהיל להאומי"... במקום להבין שהוא רואה למרחוק – קורא את המציאות ודואג דאגה כנה למדינת ישראל. האיש שהציל לנו את הכלכלה ואנחנו העדפנו להתמרמר ולכעוס על קיצוצים רגעיים במקום להבין כי זוהי תוכנית הבראה עם ראיה לעתיד. האיש שמייצג בכבוד את מדינת ישראל בכל מקום בעולם, יודע לטפח קשרים עם ידידינו, יודע להשיב מלחמה לשונאינו, ויודע להביא שלום אמיתי ובטוח עם אויבינו. הפעם, בעזרתך, אזרחי מדינת ישראל יצביעו על פי צו מצפונם. הצבע הליכוד, אל תיתן לפומפה של יועצים ריקניים לדחוף לך את הבחירה לראש. תעביר את המייל הזה הלאה. בשבילך, בשבילי, בשביל מדינת ישראל! אזרח שאיכפת לו

כן, חברים, התעוררו

ובאותה הזדמנות רעננו את הזכרון שלכם. האיש ש"התריע על טילים לאשקלון" הצביע בעד תוכנית ההתנתקות, והצהיר גם שיתמוך בה במשאל עם אם יהיה כזה. אתם בדיחה מהלכת.

התייחסות למכתבך

אני לא בטוח שביבי היה רוצה תומך בור כמוך. מי שהביא לפוליטיקה את הטרנד של היועצים זה לא אחר מאשר ביבי שלך , עוד הרבה לפני פורום החווה. אכן ביבי הראה ביצועים טובים במשרד האוצר. וזהו. לכן הוא מתאים להיות שר האוצר ולא יותר. הגה לא נותנים לכל אחד , בטח לא למי שיש אישיות בעייתית כביבי. אם לבני היתה מנוסה יותר הייתי אולי שוקל להצביע עבורה. אז כמו תמיד הברירה היא ברירת מחדל - אני מצביע לאהוד ברק . המבחן הוא על מי אני סומך ועל מי לא.

nama27

New member
"לקצין הבכיר"

טרנד היועצים נמצא בפוליטיקה מאז ומעולם, עם כל הכבוד לביבי ממש לא הוא ממציא השיטה... טרנד של יועצים נבזיים ושיקריים שעובדים על העם בעיניים הביאה קדימה עיין ערך "כל אנשי הקמפיין". ואם ברירת המחדל שלך היא אהוד ברק, במה הוא טוב? בביטחון???? תראה את הבוץ שהוא הכניס אותנו אליו בלבנון. אפילו את המלחמה בעזה הוא לא הצליח לסיים כמו שצריך, ועדיין איום הרקטות קיים. שלא לדבר על בורותו בכלכלה, יחסים בינלאומיים, אפילו ביחסים פנים לאומיים האדם לוקה עם השרים שלו עצמו הוא לא יודע לעבוד יחד!!!!! צריך להזכיר לך מי זה ברק????? כמו שאמרת "הגה לא נותנים לכל אחד, בטח לא למי שיש אישיות בעייתית..." אז כדאי שתחשוב על הבחירה שלך שוב.

כמה אי דיוקים (בקטנה, ככה)

אהוד ברק הוציא אותנו מהבוץ הלבנוני, לא הכניס אותנו אליו. הבורות שלו, כמו כן, כוללת תואר שני בניהול מערכות כלכליות מאוניברסיטת סטנפורד, ובעזה הוא עשה מה ששלטון הימין לא העז לעשות במשך 5 שנים, עובדתית. לא קיים דבר שיוכל להעלים איום ירי רקטי על ישראל, גם אם ציר פילדלפי יוטבע. ניתן רק להרתיע משימוש בו. רק מתלהמים טפשים שלא מבינים את זה יצביעו למפלגה שמנסה למכור להם משהו אחר.

Fasz

New member
טוראי יקר, ההבדל העוט הוא שבזמנו, פינקלשטיין

ייעץ לנתניהו כיצד לנצח בבחירות, ולא שלט בכלל מהלכיו לאחר הבחירות. מלבד זאת, יועצים היו תמיד עוד מימי המונרכיות באירופה.

nama27

New member
תפסיקו לבלבל במוח!!!

לכל החוכמולוגים למיניהם, שפתאום מתחילים להתחשבן עם נתניהו- כן תמך או לא תמך בהתנתקות. לפני שלוש שנים אמרתם שהוא מפחידן ושונא שלום, ימני קיצוני שמתנגד להתנתקות. מה קרה?!?! נכון, תרגיעו, נתניהו באמת תמך בהתנתקות כמה פעמים- בכנסת. אני מכירה את העובדות לא פחות טוב מכם. אבל, אבל גדול- הוא התנגד לזה לכל אורך הדרך. הוא היה "כאב הראש" של שרון. ניסה לשכנע את חבריו להתנגד, וידע היטב שאם יצביע נגד בשלבים המוקדמים- יפוטר על ידי שרון וההתנתקות תצא אל הפועל גם בלעדיו. בכך, נתניהו היה מנטרל מבעוד מועד אופציה אמיתית להתנגדות אמיתית שבסופו של דבר השאירה את הליכוד במקום שהוא כיום. אז, משוגעים, רדו מהגג. נתניהו השלים באומץ רפורמות כלכליות, וויתר על כיסאו ברגע האמת למרות הביקורת הנוקבת שספג והלגלוג, והתנגד להתנתקות ביום פקודה!! כל ההצבעות קודם בכלל לא רלוונטיות. הבולדוזרים היו צועדים הלאה בכל מקרה. מאיר הר ציון, שאינו חשוד בשמאלנות, אמר על נתניהו לאחר מכן: הוא המנהיג היחיד במדינת ישראל. לגבי ההתנתקות, "אני מבין אותו, לא הייתה לו ברירה". אז יאללה, תרגיעו, בפרט השמאלנים שפתאום מזכירים לנו שביבי תמך בהתנתקות.

ממי למדתם את האסטרטגיה המנצחת הזאת?

שמעון פרס?

התריע עלאק

מצחיק אותי איך אוכלים חרטות של פוליטיקאים ביבי שמע אז סקירה מודיעינית וכולם ידעו מה האיומים . הנביא הגדול !! אני אנסה למצוא לכם את סרטון החרטות של ביבי שרץ לא מזמן ברשת ותבינו.. לא שמועות ולא יצאו דברים מהקשרם.. תיכף תבינו כשתראו במו עינכם

Fasz

New member
דמגוגיה מטופשת

בסופו של דבר, נתניהו הצביע כנגד ההנתקות ועם התפטרותו החל גם להנהיג באיחור מסוים, את קבוצת המתנגדים להתנתקות ולאחר מכן המתנגדים לדרכה המדינית של קדימה שבזמנו חגה סביב נסיגות חד צדדיות. באשר למשאל עם - היה זה הדבר הנכון לעשות בזמנו. אך יחד עם זאת, מה לדמוקרטיה ולדעת העם בעבור משהי שהינה חלק ממפלגה שאינה אלא זכר חיור למפא"י? מאז ימי הפנקסים האדומים, אלטלנה, הסזון ושאר מיני-פוגרומים פיזיים וכלכליים שאירגנתם, דיבורים על דמוקרטיה מעולם לא היו אלא ראויים לבוז ולגינוי בעבורכם.

אה, "בסופו של דבר" ../images/Emo6.gif

אתה מתכוון, אחרי שהוא, כמו מחצית מחברי הכנסת בליכוד של עכשיו, במו ידיהם העבירו את תוכנית ההתנתקות, ולאחר שבוצעה עד תום ושרון שבר את המפלגה, ביבי נזכר שהוא בעצם מוביל מחנה מתנגדים? העיקר שאתם אוכלים את השטויות של עצמכם
את מי שאומר שנכון, ביבי תמך בהתנתקות, נכון, הסכם ואי, אבל זה הרע במיעוטו מבחינת ההיצע הקיים אני יכולה להבין. אבל מי שחי בסרט ה"ביבי התריע נגד ההתנתקות" מוטב יהיה אם יחזיר אותו לבלוקבסטר.

Fasz

New member
אכן כן, בסופו של דבר כשהוא שיחרר את עצמו

מכלל האילוצים הקואליציוניים והתפטר לאחר שכמעט והשלים את מירב הרפורמות שיזם במשרד האוצר. זו הסיבה, לטענתו, שבגינה נאלץ להצביע כמה פעמים בעד תכנית ההנתקות. באשר ל"בסופו של דבר", הרי אם נתניהו התפטר מהממשלה והצביע כנגד התכנית בסופו של דבר, מה משנות כמה הצבעות לפני ההצבעה הגורלית על ההליך עצמו? עם התפטרותו, נתניהו אכן התריע על הסכנות שעלולה התכנית הזו להביא על מדינת ישראל. ייתכן ויש לך בעיות קריאה, או שמא הערצה עיוורת הנפוצה כל כך בקרב אנשי שמאל (אמנם ברק הוא לא סטאלין, מאו, קסטרו או אפילו מוגאבה, אך גם את תוכלי להודות שיש משהו מרשים למדי באופן בו הוא טועה. ייתכן ויש שם אף דבר מרשים מספיק בכדי לארגן למפלגת העבודה מס' מנדטים כמספר אחוזי השומן בגבינת קוטג' ממוצעת בבחירות הקרובות..) אך לא פעם ולא פעמיים התריע נתניהו על כך שההנתקות אינה אלא "פרס לטירור", כמו גם עיקר מערכת הבחירות האחרונה כללה את "חזיונותיו" של ביבי, שנקראו ע"י שכמותך כ"הפחדות", על פיהן הממשלה הבאה תיאלץ להתמודד עם רקטות על אשדוד ואשקלון, בעיקר בשל תכנית ההנתקות. הגם שאיני מבין את ההשתלחות המשעשעת שלך ושל צבא שכירי העט של ברק&אדלר-ארד כנגד עובדה פשוטה שניתן לאמת ע"י מגוון רחב של כתבות בארכיוני עיתונים, ואף הקלטות שהועלו ליוטיוב - הרי מפלגת העבודה וקדימה יזמו, ביצעו וכשלו פעם אחר פעם לאחר יישום תכנית ההנתקות. נסיון להציג את נתניהו כאדם שלמעשה תמך בתכנית החל מתחילתה ועד למערכת הבחירות האחרונה הוא מגוחך כמעט כמו רשימת קדימה לכנסת. כיום בקרב נבחרי הליכוד, יש לא מעטים שתמכו בהנתקות אך הכו על חטא לפני ביצועה וביניהם ניתן למצוא את ד"ר יובל שטייניץ ומיקי איתן. הם מודים בכך שהם טעו, אך הם בכל זאת

יש הבדל גדול בין לומר "טעיתי"

לבין "אמרתי לכם שיהיה רע אם נעשה את זה (אבל הצבעתי בעד... ששששששש)". לא חושב?

Fasz

New member
נתניהו מתרץ דבריו בכך שהצביע בעד ההנתקות

מטעמים קואליציוניים ולמעשה, כשהיה שר אוצר מיעט לדבר בנושא עד לרגע האחרון בו היסס רבות עד אשר הצביע כנגד התכנית והתפטר ממשלת שרון. כאמור, במערכת הבחירות בשנת 2006, הוא דיבר יחד עם שטייניץ ואיתן לא מעט על הסכנות הגלומות בתכנית, זאת לאחר שאלה נמלכו בדעתם. מפלגתך והתקשורת קראו לכך לא יותר מאשר "מסע הפחדות", ואת כופרת בזכותו של נתניהו להצביע כנגד התכנית ולהזהיר מפני הסכנות הגלומות בה, בשנת 2006 כשאנחנו בכלל בשנת 2009? אגב, בואי לא נשכח גם עוד כאשר היה חבר בממשלה, ניסה להנהיג קבוצת "מורדים" מבין חבריו לליכוד כנגד התכנית וכשזה לא צלח לו, נאלץ להצביע בעד התכנית בכדי לשמור על מעמדו כשר האוצר ולהשלים את הרפורמות שהתחיל. מה לעשות, ביבי מעולם לא היה מוצלח בתעלולים פוליטיים. ניתן לומר שעניין זה משותף גם לביבי וגם לברק. הטיעונים הללו והסרטונים הערוכים הללו של ביבי, הם לא יותר מאשר קוריוז. במקום לדבר על הנושאים המהותיים באמת כמו הכשלים הרבים שנעשו בהשראת ממשלת קדימה בשנים האחרונות וויכוח על דרך הליכוד לפתור בעיות אלה, מדברים על כך שביבי הצביע שלש פעמים בעד ההנתקות, אך התנגד ברביעית ולאחריה גם התפטר מהממשלה.

כלומר, נתניהו ידע שמדובר בצעד מזיק ומסוכן

אבל בכ"ז הצביע עבורו מטעמים קואליציוניים. ממש מנהיג ראוי, מה אני אגיד לך.

למעלה