חברים התייעצות...

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
חברים התייעצות...

במהלך ויכוח נורמלי בין אנשי שמאל וימין בפורום הליכוד הוחלט להחליף את כל הניהול בפורום הליכוד. ההחלפה התבצעה בצורה לא הוגנת לחלוטין, תוך כדי הענשת צד אחד, הצד שלי בוא נאמר.. סיפור ארוך מאוד שאני לא רוצה לספר. בכל אופן אני לא רוצה לכתוב יותר בתפוז. עכשיו כמובן יש את הפורום הזה, הפורום שלנו, בית"ר. לכן אני רוצה להתייעץ איתכם מה לעשות. אתם מעדיפים שנסגור את הפורום ונפתח אותו מחדש במקום אחר?

MS6

New member
אגב ראוי להוסיף...

אם יחזרו בהם ויבקשו סליחה על ההתנהגות אני אחזור לנהל... בכל אופן מי שרוצה להבין טוב מה קרה שיקרא את ההודעות האחרונות בפורום הליכוד ובפורום תפוז משוב.

חסר לכם

מה השטויות האלה קראתי הפורום הליכוד והמשוב עכשיו .. על מה ולמה אתם פורשים תישארו ואל תוותרו מ/שה אני לא מכיר אותך ככה ..

אני חושב

שצריך לתת לרוחות להרגע ואח"כ תראה מה תעשה... בכל מיקרה,אפשר בבקשה קישור לפורום ליכוד?

אני רואה שיש כאן אנשים בצ'אט

לצערי אין לי צ'אט במקום שמממנו אני גולש. את חיבור האינטרנט שנתנה לי תפוז ושאיפשר צ'אט הם ניתקו בברוטאליות.

משה אני איתך לעזוז את תפוז

יאנטו לעזוב גם את תפוז לאר מגיע להםם פורום רציחני כמו שלנו דרור אתה אל דתבר שטיות כי אתה לא מבין מהחיים שלךךך!!! משה אני איתך באש ובמיןם אחי

.........

אור ולינוי גם בעד לעופ מהפורום הזה עם זה היחס אז לא מתאים להיות פהההההההההההההה.. ומשה פעם הבאה תגיד להם חבל גדול...ואויש תנוחו ומהר..וגם טוב אחי חחחחח אזזזזזזזז יאלללה עפים מפה..!!!! ויאללללללללללה בלאגן

חח לינוי יא שרוטהה

טוב אחי
הממ כן.. ואני ניפרדת משלושת הפורומים שכתבתי בהם בתפוז...

אמורוסו

New member
אם אתה שואל אותי...

תשאיר את הפורום ותנהל אותו כמה שיותר. חשיפה כמו פה לא תהיה לכם בשום מקום אחר. זו טעות אדירה לסגור אותו. בכל מקרה, הבנתי שמגן ימני חזר, אתה גם חוזר לשם ? ואם כן הכל בסדר בכל מקרה.

למעלה