חברים הצילו!

glenys

New member
חברים הצילו!

היי, אני מתגייסת בעוד מספר ימים ועד עכשיו מאוד הקפדתי על תזונה בריאה, דגנים מלאים, אורז מלא, הימנעות ממטוגנים וכד'... הבסיס שאני מיועדת אליו ידוע במטבחו המאותגר בריאותית והכל שם מלא בשמן. אני חייבת עזרה, מה לעשות? איזה מזון אפשר לקחת איתי?

זה מה שאני עושה....

טונות, אבל טונות של קופסאות שימורים (פיטריות, תירס, תירס גמדי, מלפלפונים חמוצים וכו') וכרגיל- פריכיות אורז, קרקרים... ומנסיון: לחיות על זה שבוע ובסופש לטחון מהאוכל של אמא בלי סוף- גם מרזים וגם נהנים! *המציגה אינה תזונאית* וגם לא צ'יטה*

glenys

New member
תודה..

ממש ממש תודה... צריך להביא מהבית או שאפשר לקנות בשק"ם? סעמק הייתי צריכה לקנות את התיק 80 ליטר.. אני לא רואה את כל האוכל נכנס לי לתיק..:( רק הסבונים של תופסים כבר חצי תיק.. אההההההה

תשתדלי לחיות על ירקות ופירות

לאכול אורז ודברים בסיסיים עם כמה שפחות שמן יש גם לחמים מלאים (פומפרניקל למיניהם) שמחזיקים המון זמן מעמד- קחי איתך לצבא אני דווקא לא ממליצה על שימורים בכמויות. אפשר תירס, אפונה... את יכולה גם לקחת איתך מהבית גרנולה טובה ועם יוגורט שבטוח נותנים בצבא (או אשל או לבן...) לאכול ארוחה מזינה ביותר. טחינה גולמית משומשום מלא על סלט ירקות- מזין ובריא וזה משהו שאת גם יכולה להביא מהבית וזה לא מתקלקל. גם טחינה עם מעט דבש על הפומפרניקל- זה כמו עוגה- טעים ומתוק ומזין ובריא! אפשר לצלוח את הצבא ועדיין לשמור על תזונה בריאה! שיהיה גיוס קל ונעים!

למעלה