חברים הפורום יבש תתעוררו!

999999

New member
חברים הפורום יבש תתעוררו!

מה קרה שקט פה? טוב נו אעיר את הפורום ואספר מה עבר עליי אתמול. סיימתי ב12 (D הפסדתי 3 שעות מעבדה (שבוע הבא אני נשאר). למדתי קצת למבחן שהיה לי היום באנגלית (אנסין) ואז ב6 הלכתי למשמר האזרחי, כן כן אני מנייק קטן (D בדקנו 30 אוטובוסים (!) בתחנה הישנה (שבוע שעבר היה מכות בקבוצה השניה) ואחרי זה ב9 הגעתי הביתה בדיוק איך שנכנסתי הביתה הגיע הגשם! (אתם יודעים מה זה לרוץ בגשם מהתחנה הישנה לבית שלי? טוב אני יודע). אכן יום מרתק עבר עליי אתמול והיום התחלתי ב10, הברזתי למנהל שששש.... ומחר יש לי בוחן בלשון! יאללה להעיר את הפורום!

יערה13

New member
אני לא יבשה!!!!!!!!!!!

אני מעוצבנת... תגידו לי מה הייתם עושים אם הייתה לכם הצגה-עבודה שקובעת לכם את הציון בתאטרון והייתם צריכים לעשות עם עוד שני ילדים והם כל הזמן מבריזים לכם ולא זוכרים ת'טקסט וכאלו? היום הייתה אמורה להיות הצגה של רומאו ויוליה וחברה שלי הבריזה לי ואי אפשר לעשות הצגה בלי יוליה נכון? עיצבנה אותי... כמו שהיא הבריזה לי אני הולכת להבריז לה!!! אני מבקשת מאח שלי לרשום לי מונולוג ועל אקבל ציון ולא על ההצגה המסריחה שלנו...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאז מצויין../images/Emo70.gif הנה../images/Emo70.gif

כבר ענית לעצמך ומצאת מה לעשות

יערה13

New member
שיניתי את דעתי...

אותה חברה הסבירה לי למה היא הבריזה: הייתה לפנינו עוד הצגה והיא ראתה כמה הם השקיעו בתפאורה ושאנחנו השקענו פחות אז היא העדיפה להבריז ושתהיה לה סיבה מוצדקת מאשר שנקבל כולנו 0...

יערה13

New member
אח שלי הכין לי מונולג מהמם

למקרה חרום... המונולוג הוא של רוצחת סדרתית שרוצחת אנשים בגלל שהם נורמליים מדיי ובתחילת המונולג היא מתאבדת כי השמטרה באה למצוא אותה והיא בכלל בטוחה שהיא קדושה ושהיא מקרבת את העולם לגאולה...

BiGuy3000

New member
חחח...

אני טוב בלשחק את המטורף.
רק בשנה שעברה שיחקתי אחד שלא שולט על יד שמאל שלו...
זה היה מאוד משעשע ומהנה.
ואפילו יצא לי לדפוק צחוק מטורף ומתמשך. מהאהובים עליי.
בד"כ אני משחק את המטורפים כשמדובר במטורפים מצחיקים, אבל אם צריך לשחק רוצח מטורף, גם את זה אני לא אתנגד לשחק.

למעלה