חברים, הפורום יאלץ להקריב קרבן נוסף

חברים, הפורום יאלץ להקריב קרבן נוסף

אני מתגיס ביום חמישי הקרוב, כנראה לנ"מ. אני לא יודע כמה יציאות הביתה יהיו לי התקופה הקרובה ככה שאני כנראה לא אהיה פה הרבה.. אני כבר מתחיל להתגעגע.

AndreaCorr ©

New member
ניר ../images/Emo24.gif

גיוס קל ונעים עד כמה שאפשר, והכי חשוב שתשמור על עצמך ותחזור אליינו בשלום! נתגעגע!

אני אשתדל..

לא מבטיח

p i n g o

New member
גיוס נעים!!! ../images/Emo24.gif

תמיד תזכור להסתכל על הכל בצורה הכי חיובית ולזרום עם השירות - הפחד מהלא נודע תמיד מעוות הכל... בהצלחה!!

תודה אנשים.. אני עוד אחזוררררר.....

אבל עד שאני הולך יש לי עוד יום אז צפו לניסים ונפלאות (או סתם אותי שוב ממלא את הפורום בשטויות
)

אוי איזו מסיבה היתה אתמול!!

עשיתי אצלי מסיבה והזמנתי את כל החברים הטובים שלי.. הגיעו בערך 40 איש לא כולל את אלה שלא יכולו להגיע מסיבות כאלו ואחרות.. שמנו מוזיקה מ-19:00 עד 1:30 בלילה ואז נשארנו בזולה עד איזה 3:30. היה ענק!! וכן שמנו מוזיקה ירית ושמנו את הקורס (אבל לא כ"כ הרבה לצערי כי איך בדיוק אמורים לרקוד את זה..)

Noamush

New member
../images/Emo176.gifגיוס קל ומוצלח ניר ../images/Emo13.gif

אמנם באיחור, אבל עד עכשיו לא הייתי בבית, אבל אני מקווה שתראה את זה שתחזור הביתה. אני מקווה שהכל יהיה בסדר, שהטירונות תעבור לך בקלות וכל מסלול ההכשרה שלך יעבור מהר ובקלות ושתהנה. תזכור לקחת הכל חיובי, ותזכור שכל דבר, גם אם הוא לא נעים ולא כיפי, עתיד להגמר. שיהיה גיוס קל והמון בהצלחה

אנישים!!!! ממצב!!!

חזרתי לשישי שבת ראשונים הביתה.. הייתי כל חמישי ושישיבבוקר בבקו"ם. עדיין כואבת לי הזריקת טטנוס אבל חפיף. בהתחלה לחפו אותי לאחת משתי מחלקות ה"לא סגורים" לא ידענו לאיפה מגייסים אותנו ורק בחמישי בלילה יתה ועדה ששנה בקשות שלנו ואח"כ כבר פיזרו אותנו. אחח.. ברוכים הבאים לחיל האוויר (אלה שמורידים כל מה שבאוויר) התקבלתי לנ"מ כמו שרציתי ועכשיו רק נשארו לי עוד כמה תחנות כשהראשונה היא הטירונות שאני מתחיל מחר. היום הראשון היה כמו קייטנה גרועה. כיסחו לי לגמרי את הראש, ממש בל רחמים, ועכשיו אני כמעט קירח.. למרות שכולם אומרים לי שזה ממש מתאים לי, אז סבבה (ממילא עוד שבועיים זה יחזור לי לאורך הקודם אבל בינתיים הראש שלי הוא היחידשלא נצלה בשמש). לא ביקשו הרבה יותר מלעמוד בשורות ולא להשתולל, אבל הביאוס הגדול היה לעמוד השורות עם 2 שכבות מחממות בצהריים הלוהט של תחילת אוגוסט.. אם נוסיף לזה שאת הטירונות אני עושה ליד באר שבע.. אי הולך לצאת משם שחור. האוכל שם ממש ממש לא רע (מילקי בבוקר ובערב, במבות, עוגות, פסטות וכל מני סלטים.. משהו טוב) והבנתי שבבסיסים של חיה"א יש גם כן תנאים פצצה.. אז אני רגוע. אני כנראה לא אהיה בבית רוב היום אז אני מקווה שאתם נהנים מהחופשה ואני אחזור לספר עוד חוויות.

Noamush

New member
ברוך השב!!!! ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לחיל האוויר
בתור אחד שנמצא שם כבר שנה, אני יכול להגיד לך שתטחן שם הרבה, אבל לפחות התנאים טובים שם יחסית. שיהיה לך הרבה הצלחה בטירונות, ובשירות שלך בכלל.

למעלה