חברים היסתכלתי היום בלוח השידורים

dead man

New member
חברים היסתכלתי היום בלוח השידורים

של יס על ערוץ ספורט פלוס ואז ראיתי בשתיים עשרה יש מלך הזירה (כתוב בעברית) ראיתי פרטים כתוב היאבקות בסגנון חופשי האם מתכוונים פה לא קינג אוף דה רינג ?

Israeli Hero

New member
לא

מדובר בתכנית האבקות בשם PRIDE. לא ברור לי למה השם זהה למלך הזירה של ה WWF. אבל אין ספק שלא יראו שם WWF. לא ראיתי את הסגנון, אבל לפי מה שהבנתי זה הרבה יותר טוב מבושידו. היום יש תכנית אחת ב19:30, שניה ב23:00 ושלישית 24:00-02:00

Stonecold

New member
בקשר למלך הזירה, הסברה על התוכנית

זו תוכנית בסגנון, UFC. רק רמה אחת פחות מ-UFC, זה 2 אנשים נכנסים לכלוב ורק אחד יוצא מנצח וכל קרב הוא בערך דקה וחצי והכל אמיתי והכל חוקי.

אילן די

New member
פרייד זה ממש לא פחות טוב מ UFC

וכתבתי על זה בכמה ת´רדים למטה אבל בעקרון, אני ממש מקנא שאתם יכולים לראות את זה. בפרייד אין כלוב כמו ביו אף סי. יש זירה. זה לא רמה אחת מתחת ולא כלום. רוב המתאבקים הטובים ביו אף סי עברו לאחרונה לפרייד שהוא ארגון גדול יותר. מי שראה יו אף סי יזהה הרבה מהמתאבקים שם אבל יש שם גם מתאבקים שהיו פעם בבושידו (UWF) כמו נובוהיקו טקאדה (העלוב למדי...) וקאזושי סאקוראבה המדהים. בקיצור - הרמה הגבוהה ביותר.

גל שדה 87

New member
אילן די

פרייד היא ליגה חדשה יחסית כך את יו אף סי 12 שנה של ליגה שהתחילה עם שמרוק שמרוק הפסיד רק קרב אחד בפרייד הקרב האחרון שלו בפרייד 10 שהוא ידע שהוא עוזב ולא היה לא בשביל מה להילחם גולדברג העדיף את יו אף סי על פרייד וכניראה יגיע לשם ב 36 תוריד ארועים תשווה ותיראה שפרייד לא מתקרבים לרמה של Ultimate Fighting Champiochippppppppppppppppppppppppp whoooooooooooooooooooo

בוזיק

New member
עזוב אותך משמרוק

גרייסי פותח אותו ואם אני לא טועה יו אף סי התחילו ב93

wwftapes

New member
גולדברג, וואלה...

גולדברג בחיים לא ישתתף לא ביו אף סי ולא בפרייד, כי הוא פשוט זבל!! עוד מעט תגיד לי שגם בארי הורביץ ומייק טייסון הופכים להיות אלופי הזוגות שם

גל שדה 87

New member
wwftapes קראת מה היה כתוב באתר

של גארי wwfisrael.co.il ותיכנס לאי סי קיו כבר שאני אוכל ליקנות ממך

אילן די

New member
קראפברג ביו אף סי ? אכן בדיחה טובה

אולי גם האלק הוגאן יגיע ליו אף סי ? מה אתה אומר ? קראפברג - האיש שנלקח מאשפתות על ידי ה- WCW הוא דוגמא מושלמת למתאבק גרוע עם תרגיל אחד שעשו ממנו אליל ע"י זה שלא נתנו לו להפסיד קרבות. ואתה עוד רוצה לשים אותו ביו אף סי ? אני לא נותן לו 30 שניות להחזיק שם בקרב.

wwftapes

New member
אני

לא נותן לו אפילו להכנס לתוך הכלוב www.geocities.com/tapesofwwf/index2.htm

למעלה