מדובר בתכנית האבקות בשם PRIDE. לא ברור לי למה השם זהה למלך הזירה של ה WWF. אבל אין ספק שלא יראו שם WWF. לא ראיתי את הסגנון, אבל לפי מה שהבנתי זה הרבה יותר טוב מבושידו. היום יש תכנית אחת ב19:30, שניה ב23:00 ושלישית 24:00-02:00
וכתבתי על זה בכמה ת´רדים למטה אבל בעקרון, אני ממש מקנא שאתם יכולים לראות את זה. בפרייד אין כלוב כמו ביו אף סי. יש זירה. זה לא רמה אחת מתחת ולא כלום. רוב המתאבקים הטובים ביו אף סי עברו לאחרונה לפרייד שהוא ארגון גדול יותר. מי שראה יו אף סי יזהה הרבה מהמתאבקים שם אבל יש שם גם מתאבקים שהיו פעם בבושידו (UWF) כמו נובוהיקו טקאדה (העלוב למדי...) וקאזושי סאקוראבה המדהים. בקיצור - הרמה הגבוהה ביותר.
פרייד היא ליגה חדשה יחסית כך את יו אף סי 12 שנה של ליגה שהתחילה עם שמרוק שמרוק הפסיד רק קרב אחד בפרייד הקרב האחרון שלו בפרייד 10 שהוא ידע שהוא עוזב ולא היה לא בשביל מה להילחם גולדברג העדיף את יו אף סי על פרייד וכניראה יגיע לשם ב 36 תוריד ארועים תשווה ותיראה שפרייד לא מתקרבים לרמה של Ultimate Fighting Champiochippppppppppppppppppppppppp whoooooooooooooooooooo
אולי גם האלק הוגאן יגיע ליו אף סי ? מה אתה אומר ? קראפברג - האיש שנלקח מאשפתות על ידי ה- WCW הוא דוגמא מושלמת למתאבק גרוע עם תרגיל אחד שעשו ממנו אליל ע"י זה שלא נתנו לו להפסיד קרבות. ואתה עוד רוצה לשים אותו ביו אף סי ? אני לא נותן לו 30 שניות להחזיק שם בקרב.