חברים ! הודעה חשובה!!!

רואי

New member
חברים ! הודעה חשובה!!!

הכבלים משחקים איתנו משחק מלוכלך! בערוץ 5 כבר לא משדרים משחקי כדורגל וכדורסל בשידורים חיים ואם כן אז הם לא איכותיים כבעבר לעומת זאת הם התחילו להעביר את כל המשחקים לערוץ 5 פלוס שהוא כביכול ערוץ חדש ושאותו דרך אגב קולטים רק בעלי הממיר הדיגיטלי! משחקים שהיו תמיד משודרים בערוץ 5 הרגיל כבר לא מופיעים שם יותר יש רק באלט ואגרוף ומשחקי נוער מברזיל! הם חושבים שאנחנו טיפשים והולכים לדרוש לא פחות מ-18 שקל לחודש על הערוץהחדש! מי שמשלם עוזר להם לרמות אותנו! זאת גניבה! נא להפיץ הודעה זאת כמה שיותר!!!

מדוע נראה לך שזה יעזור?

YES וחברות הכבלים קבעו קרטל בלתי רשום בנושא הזה והן משמשות מונופול לכל דבר ועניין. צר לי אולם אני לא חוזה בהורדת מחירים למרות כל הד ציבורי שהתקבל. מה שהם ביינתיים עושים הוא קטן לעומת שיקרה: חדשות הספורט יועברו ל5+ וב5 הם יקוצרו ל15 דקות שידור. בנוסף ליגת היורוליג תועבר בערוץ וכן התוכנית צעדים.. (לאוהדי הכדורגל שכאן, ליגת העל תעבר מתחילת העונה הבאה גם בערוץ הזה..) בקרון של דבר ערוץ חמש הנוכחי, ע"פ התוכנית, יהפך בעיקר לערוץ שכלול בעיקר אתלתיקה. הד ציבורי מאוד גדול בסקלה רחבה מהרגיל דרושה לשינוי כזה - צר לי אולם אני לא רואה את זה קורה.

roy marom

New member
אולי לא יעזור, אבל מוצדק.

הזעקה של רואי אולי היא פנס בלי בטריות באפילה, אבל בכל זאת, קול קורא חשוב. אם עוד רבים יזעקו כמוהו אולי זה יעזור במקום להרים ידיים מראש.

למעלה