חברים הודעה חשובה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif
תקשיבו, אולי זה ייראה בעיניכם,כעוד הודעת הצפה או כעוד הודעת הטפת מוסר והשתחצנות מצידי. אבל לא כ"כ אכפת לי
חחח נשמות אני יודע שטחנתי לכם את השכל אבל זה חשוב מממש
ט=ק=ס מ=ס=ך ה=ז=ה=ב
תקשיבו
הטקס יתקיים בחמישי הבא. ההצבעות נסגרות ב 4/12 כלומר,ביום ראשון הקרוב. זהו עד יום ראשון הקרוב,ניתן להצביע כמה שיותר לאגם, מיום ראשון לא ניתן להצביע יותר אני מדבר רק במידה,אבל רק במידה, ואגם לא תזכה בטקס מסך הזהב,תחשבו איזו תחושת פיספוס תהייה בנו. כמה נגיד.. וואלה יכלנו להתאמץ יותר. "לא עשינו את מירב המאמצים". חברים, אל תתנו לנו להגיד את המילים האלה ביום חמישי בערב. תנו לנו להיות בחמישי בערב הכי מאושרים שיש,לגרום שהפורום יהיה מוצף בברכות לזכייה החדשה של אגם, וכמובן אבל הדבר הכי חשוב לראות את החיוך המדהים הזה של אגם שמודיעים לה על זכייתה בתואר הנכסף
זה לא רחוק ולא בשמייים הדבר הזה. א=נ=ח=נ=ו יכולים לעשות זאת ולגרום לכל זה. זה לא בגדר חלום,ולא בגדר אשלייה. זה קרה בשנה שעברה ואין לכם מושג אפילו במעט,כמה הזכייה הזו קידמה את אגם
בשביל זה אנחנו כאן.לעזור/לקדם/להעריץ וכל דבר אפשרי הנלווה לאגם. אמנם רובנו כבר הצבענו מ"כל הת"ז האפשריים שיש בעולם". משפט ששמעתי מספר וכמה פעמים כאן בפורום
אבל תאמינו לי, שכל תעודה זאת שאספתם היא כמובן ברכה, אבל יש ביכולתכם לאסוף עוד עוד ועוד. מה מפריד בינינו לבין סוף סיום ההצבעות? ממש מספר ימים.זה הכל. בואו נעשה כולנו מאמץ אחרון ונגרום לנו הרגשת סיפוק עצמית
כל ת"ז אפשרית שאתם רואים,של ההורים,של חברים ושל כל דבר אפשרי אתם אוספים בכדי להצביע. הנה מספר דרכים שיעזרו לכם לאסוף ת"ז עד לסיום ההצבעות(יום ראשון הקרוב):
ללכת לבית ספר ולבקש יפה מהמזכירה "רשימה שמית"-רשימת שמות של הכיתה/שכבה/בית ספר. במידה והמזכירה לא תסכים,דבר שבאמת קורה הרבה משום שאלו פרטים חסויים של התלמידים,תנסו למצוא אצל שולחן המורים או ברחבת בית הספר רשימת שמות ובהם תעודות זהות. כאשר השגתם תתחילו להזין את התעודות זהות לאתר הזה.
במידה ולא ביקשתם מההורים או מהאחים, לבקש ולהתחנן ת"ז ותראו להם שזה לא נורא,ולא יקרה כלום. אם ישאלו אתכם לשם מה התעודת זהות תגידו לשם הגרלה במידה ונזכה. וזה ממש נכון. אתם לא משקרים או משהו. זה רק על מנת לזהות במידה וזכיתם בפרס-מכונית למשך שנה שלמה.
להתקשר לכל החברים/ידידות/חברות ולכל המכרים שלכם, או לשלוח הודעות דרך האיסיקיו/מסנג'ר וכו' הודעות ובהן אתם רוצים את התעודת זהות שלהם או של בני משפחותיהם(במידה ולא הצביעו כמובן.) אני מאמין שכל חבר טוב יביא לכם ואף ישמח לעזור לכם
כל התעודות זהות שאתם אוספים, אתם מזינים אותם לאתר הזה + מספר טלפון שלכם או כל מספר טלפון אחר(שוב,זה רק למטרת זיהוי) ניתן להצביע גם מהטלפון. מתקשרים למספר הזה 057-999-88-88 ובוחרים שמה באגם. גם שמה תצטרכו להקיש במספרים את תעודת הזהות שאספתם. במידה ומי שאתם מכירים לא רוצה לתת לכם תעודת זהות משום שהוא מפחד או משהו(
) תקריאו לו את המספר הזה(057-999-88-88) ואני מאמין שלא יהיה בעיה שהוא יצביע
חברים זהו המאמץ האחרון של כולנו
כל זאת לא למעני, ולא למען המנהל יאיר כאן. הכל אבל ה=כ=ל למען אגם
אני מזכיר שוב
ניתן להצביע או דרך האתר הזה ושמה כמובן בוחרים באגם.
ניתן להתקשר למספר הזה 057-999-88-88 וגם שמה להצביע לאגם
לבקש ממורים,חברים,מכרים,הורים,ידידים,חברות וכל דבר שזז
ממש ככה
סומכים עליכם בכל נפשנו, אתם הסיכוי הע=נ=ק של אגם
אביחי ויאיר
תקשיבו, אולי זה ייראה בעיניכם,כעוד הודעת הצפה או כעוד הודעת הטפת מוסר והשתחצנות מצידי. אבל לא כ"כ אכפת לי