חברים, הגיעה העת --

PUMI for ever

New member
חברים, הגיעה העת --

שלום גולשי קהילת מ"ת תפוז; ממחר אני אהפוך רשמית לרכוש צהל ירוק, מהשקית. הצטרפתי לקהילה עוד לפני כ-4 שנים, אם זכרוני אינו מטעני, ונהנתי מכל רגע - גם אם נעלמתי לפרקי זמן קצובים פה ושם. אני שמח להגיד שבכל שהותי והתבוננותי מהצד על הקהילה, גיליתי שהיא רק גדלה, מתפתחת ומשתפרת, מאיכות לאיכות, עם גולשים שכל אחד בפני עצמו מהווה תרומה אדירה, וכחלק מקבוצה תורם עוד יותר. תודה על האירוח! אני אמנע מלמנות פה את אנשים לקבוצת ה"חברים", ואסתפק בלהגיד שכל אחד מועיל. במקום זאת אני אנצל במה זאת להתנצל בפני כל אחד שחש פגוע מדברי בצורה זו או אחרת - לא כך הייתי רוצה להזכר בעין רוחכם. שוב תודה, ישר כח ונתראה בשמחות :)

DDN

New member
בהצלחה, ושמור על עצמך!

לאן אתה הולך, אתה יודע? ד.א, כל צה"ל לא יעזור לך, אני עדיין מחכה לסרטונים המצויירים שהבטחת לי.

Sabre Runner

New member
אני לא אגיד שנהנתי...

אבל זאת בהחלט חוויה... כבדה. Don't be a Stranger...

PUMI for ever

New member
תודה לכם חבר'ה :)

בנוגע לשאלות - לא, אני עדיין לא יודע לאן אני משובץ. אני מיועד לראות קצין מיון מחר. - דני, תהרוג אותי אבל חשבתי שכחת מזה :p תיבה פרטית, דואל או ICQ. הכדור היה במגרש שלך ;)

זה לא כזה נורא בכלל.

מידי פעם אפילו יש זמן לסבב פאראנויה או משהו חביב שכזה.
עזרתי המועטה מחכה לך במסרים של תפוז

Nihau

New member
you will not get away so easily!

אתה עוד תשוב ואיתך תגרור בשיער כמה חברים חדשים למ"ת. (או שתקים קבוצה עם באל"ר וביחד תשתלטו על העולם הצבאי). בכל מקרה כמו שאומרים* אפשר להוציא את השחקן מקבוצת המ"ת אבל אי אפשר להוציא את קבוצת המ"ת מהשחקן! *לא אומרים, המצאתי את זה כרגע, המכרז פתוח לכל המעוניינים לצטט.

Nihau

New member
you will not get away so easily!

אפשר להוציא את השחקן מקבוצת המ"ת אבל אי אפשר להוציא את המ"ת מהשחקן! אתה עוד תחזור ותביא איתך את כל שחקני התפקידים החדשים שתייצר בצה"ל מהירוקים הטריים האחרים.

למעלה