חברים דברים משתנים שימו לב

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

leef

New member
חברים דברים משתנים שימו לב

לפני כמה שבועות מרב שהשתגעתי מטיפוס על הקירות בבית החלטתי ללכת עד שאמצא עבודה להתנדב באיזה שהוא מקום . בין היתר הלכתי למשטרת כרמיאל וביקשתי להתנדב למשטרה , הציעו לי לשיטור הקהילתי וקיבלתי שאלון למילוי . שם נשאלתי אם אני חולה נפש , כתבתי כן אם היו לי אישפוזים פסיכיאטרים כתבתי כן בקיצור מבלי להתבייש כתבתי את כל האמת . והפלא ופלא קיבלתי טלפון שהתקבלתי , לצערי הטלפון הגיע לאחר שאישתי אושפזה ,אבל נראה שדברים זזים ,ואני שמח לבסר לכם על כך . מה שאומר שכדאי לצאת מהארון ... אנו חולי המניה דפרסיה נכנים בכוחות אדירים במיוחד כשאנחנו באזור -+ של ההיפו מניה , תראו מה שהצלחתי לעשות , אצלנו המוח והרגש מגיעים לעבודה משותפת כשאנו עוברים את קו ההיפו מניה כלפי מעלה למניה , אני מקווה שאשאר בקו הזה תמידית ללא תנודות מטה או מעלה , הרגשה טובה, אני משתמש בתרופות ייצוב וזה בינתים בסדר . אז שמרו על עצמכם ותמשיכו להיות גהים בעצמכם כמותי המון אנשים סובלים ממנה אבל כשאנו בה אנו יכולים להפיק ממנה תועלת רבה . כמו מנחם בגין בשעתו מוצארט פיקסו וואן גוך ואפילו נדמה לי שטוביה צפיר , הקלו בעונשו כיוון שהוא לא לקח תרופה באותו יום . אז חברים אנו בחברה טובה אל תתבישו צאו מהארון . שבת שלום מכל הלב אריה פ

זו בהחלט בשורה משמחת../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

שבוע טוב! שמחתי לקרוא אריה שהצלחת להתנדב בשורות המשטרה,אני מניח שהמדובר במשמר האזרחי(משא"ז). לפני מס' שנים גם אני התנדבתי במשא"ז של קרית-מוצקין. משהו קרה וזומנתי לשיחה ובה נאמר לי שגורעים(מורידים)אותי ממצבת כח האדם. שאלתי מה הסיבה,סרבו לומר לי...אמרו לי:'אולי אתה יכול לומר לנו למה?'. היום בדיעבד אני מבין שכנראה מידע זה או אחר שהגיע למשטרה גרם לכך,ואני מדבר על האשפוז! יש לי חבר שגם הוא מאותגר נפש והוא מתנדב באותו בסיס של המשא"ז. כיום אני מתנדב במחסן של בית תמחוי בחולון,אני מרוצה מאוד וחש סיפוק. את בית התמחוי מנהל אדם שנפגע במלחמת של"ג(שלום הגליל)והוא פגוע הלם קרב.הוא נכה צה"ל. כשבאתי לשיחה איתו,מיד ספרתי שאני נפגע נפש. הוא קיבל אותי בלא היסוס ואני שזמן קצר מתנדב במקום,כבר חש ותיק ומאוד נוח שם. אני לא מאלו שמסתירים ומתכחשים,וגם משפחתי לא עושה כן. אני בחור ששירת ביחידה קרבית מובחרת,נתן את הנשמה והיה חדור באידאלים נעלים לעם ולמדינה.

leef

New member
תודה

מדובר בשיטור הקהילתי ולא במשא"ז בו התנדבתי החל משנת 1882 אכן שירתתי בתפקידים ובמקומות רגישים במיוחד התחלתי את שירותי בקורס טייס של חיל האויר , אף שרתתי בחודש מילואים לאחר אישפוז , במקביל מגיל 14 הייתי קלע ברובה אולימפי גם לאחר האישפוז הראשון ואף הגעתי להשגים מרשימים כמו מקום שני באליפות ישראל אך אינני עוסק בתחום זה כיום. הינה אין לי בעיה שכל המדינה תדע זאת המדינה עצמה שפגעה בי וגרמה לי את כל האבל שעבר עלי , לכן אינני חושב שעלי להתבייש עוד . מכאן רק הדרך לטפס למעלה קיימת נמוך יותר מזה אין .

flyhobby

New member
תודה לך

אני מקבל המון אימיילים וטלפונים שנותנים לי המון כח להמשיך , תרשו לי להודות לכל המחזקים שתודות להם אני יכול להמשיך . בימים הראשונים שנפתחתי והייתי צריך להתמודד עם פטירת סבא של אישתי אישפוזה של אישתי ומות החייל סג"מ אורי בינמו ז"ל ההרוג האחרון ,שהיה בן בית אצל הורי שממש גידלתי אותו כשהיה ילד היה אוכל עימי צהרים בבית הורי עד שהוריו היו מגיעים מהעבודה פעמים רבות הוא היה מעדיף להישאר אצלנו. התמודדתי עם מקרי מוות רבים במהלך חיי ,מות אבי בזרועותי כאשר אני מבצע בו החייאה במהלך כ- 25 דקות כשרגלי מגובסת לכל אורכה לאחר תאונה . היגשתי עזרה ראשונה וחילוצים רבים מתאונות שעצרתי על מנת להגיש עזרה ראשונה וחילוץ וכמובן בתפקיד מאוד אחראי ומסוכן במלחמת המפרץ הראשונה ב 1991 . אני מודה לכל הכותבים והמחזקים למיניהם , ואין לי בעיה שבמקום שתשלחו אלי מייל או מסר אישי תכתבו את הדברים ברבים כפי שכתב "המלך המשיח" כאן בפורום . לדעתי זה יכול לחזק רבים שיקראו את הנכתב ובעצם אין חשוב מלעזור האחד לשני . שוב תודה באהבה ומקרב לב לכולם . אריה פ

למעלה