חברים.....בקשר לאתמול.

חברים.....בקשר לאתמול.

מצטערת שנפלתי עליכם ככה. יש ימים כאלו... לשתי היעליות - תודה על התגובה. אני יודעת שאתן עדיין לא מכירות אותי ולא קל להגיב למישהו שאתה לא מכיר, ולכן - המון תודה. ברכות הבאות לפורום, (גם לך, ילדונת) אשמח להכירכן גם עם מצב רוח יותר טוב... הגבתי לכל אחת באופן אישי למטה... ניבוש - אין כמוך. אוהבת אותך הכי הכי. עינתי - תודה לך מתוקה, נשיקה וחיבוק אוהב. ולמי שלא ציינתי, אוהבת את כולם. אין כמו בבית. ולאמא תגל - מזל שאת פה כדי לשמור על שפיות דעתי...אהבתי העזה אלייך. שלכם מאיה הפרה

הי גברת

אז ככה, קודם כל, אני לא מרשה להתנצל, שהרי זאת מטרת הפורום, אם לא תשפכי ותוציא כאן, איפה כן. חוץ מזה, את יודעת שאני גם מאד אוהבת אותך והלוואי שהיתה דרך לגרום לך לאהוב את עצמך כך, באותה מידה לפחות. זהו, די להטפות. מה שלום החיות? משגעות את המוח. שולחת לך חיבוק גדול גדול ונשיקה. ניב

כל הכבוד..

העיקר שאת מבינה עניין ומהר.. אני קופצת להתקלח כי האמת היא שקצת קשה לי עם הדיאטה ואני מחפשת לעשות דברים אחרים אז אחזור בקרוב.. בי..

דבר משונה...

משום מה יוצא לנו לעשות מקלחת באותו הזמן... אז גם אני הולכת להיתקלח, בתקווה שזה ימנע ממני להתנקות מבפנים גם אחרי האוכל...הרגל שכזה. הלוואי וזה יעבוד היום. שלך הפרה

טוב, אני הולכת קצת הביתה..

אחותי חזרה מטיול שנתי ואני צריכה לשחק קצת את האמא... ניבוש, אני שולחת הודעה בicq הפרה

felomena

New member
הפסיקי להתנצל

מאיוש...תפסיקי תפסיקי להתנצל אנחנו פה כדיי להקשיב אנחנו רוצות שתשפכי ולא תשמרי בבטן אז דיי להעניש את עצמך ולהתנצל... דברי דברי נשמה:)))

למעלה