חברים בואו כולם נעודד את AcesHigh

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
חברים בואו כולם נעודד את AcesHigh

אחת מהלהבות
הוותיקות של הפורום שלנו מרגישה מדוכדכת
. אז בואו כולם ניתן לו
קבוצתי ווירטואלי ונאחל לו בהצלחה בהמשך הדרך שלו
בלי שאלות מיותרות...

AcesHigh

New member
../images/Emo24.gif

תודה קיריל.. חח, אני מרגיש מעט נבוך:(( אבל כבר יותר טוב. אני אחזור, פשוט חייב קצת זמן לטעון את עצמי מחדש:( לאגור כוחות לעוד מסע ייחודי בפורום התוסס הזה.....

vk3

New member
שב בשקט, נבוך... פחחח... ../images/Emo3.gif

קח שנה אפילו, אבל ת'פוּש שלנו תקבל בכול מקרה...

AcesHigh

New member
:))

שנה זה קצת מוגזם לא:(? אני חוזר לצבא עוד חודש... אלא אם כן אתה מנסה להפטר ממני(

vk3

New member
בטח ../images/Emo70.gif מי צריך אותך... ../images/Emo3.gif

חבל לך על הזמן אם תפרוש. אבוא לך עד הבית עם גרזן... אני מסוכן
.

rej

New member
AcesHigh../images/Emo24.gif

אני מזה מצטערת רציתי לכתוב לך עוד ב12 בצהריים אבל המחשב הישתגע :( אחריי שחזרתי מהעבודה עלה לי החום ומאז שכבתי מתחתלשמיכת פוך
אז ..... סורי שאין לי כלכך מצב רוח אבל אני רוצה שתחייך עכשיו!!!
אבל מכל הלב
ושתיהיה לך הטענה מהירה ונעימה ואני ממש לא יודעת מה אני כותבת אז סורי ושתיהיה מאושר!!!!

eMiFrEaK

New member
עומר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בלי שאלות מיותרות!! מבטיחה!! ככה ??? אני חזרתי ואתה בדיכי????????????????. מיד לחייך!!! אחת מהלהבות הותיקות בפורום עצובה?? :( זה לא ילך ככה! במיוחד שלי יש מצב רוח עכשיו.. וזה לא קורה הרבה בתקופה הזאת חחח.. תתעודד אח שלי...יהיה טוב!! תחיה את הרגע!! לכל דבר יש סיבה והכ-ל קורה לטובה!!! (טוב.. הגזמתי קצת ..חח) חפיף.. אני סומכת עלייך שתצא מזה!! זה קטן עלייך! ואם בא לך לשפוך את הלב.. אתה יודע איפה למצוא אותי!! יאללה עומר.. צא מהבאסה.. חזרתי!! חח =)

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif../images/Emo21.gif../images/Emo73.gif../images/Emo68.gif

הסבר: שתה, תאכל, וכנס לאוטו עם בחורה, ואז תשכח מהדכאון מהר מאוד.

AcesHigh

New member
עם החלק הראשון אין לי בעיה:((

החלק השני מסובך:(( אין לי אוטו:((

vicki16

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

תרגיש טוב!!!!!!! מקווה שהכל יסתדר=)
תקשיב למוזיקה טובה לי זה תמיד עוזר... הינה שיר חמוד חיחי: השיר שלי- מופע הארנבות של דוקטור קספר אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב רק להיות שוב עם עצמי. כמו חלום שלא נגמר ואחלום אותו מחר להיות שוב עם עצמי. כי הגעתי לכאן לבד אני לא צריך פה אף אחד כי לי תמיד יהיה אותי. לא לא לא לא אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי. אפילו אמא לא מבינה אני שלי ולא שלה כי אני שייך רק לי אף אחד כאן לא מוזמן העולם שלי קטן יש מקום רק בשבילי כי הגעתי לכאן לבד אני לא צריך פה אף אחד כי לי תמיד יהיה אותי. לא לא לא לא אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי. ולא אכפת לי מה תחשבו תשנאו או תאהבו כי השיר הזה שלי. לא לא לא לא אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי. אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב אז אשיר את השיר שלי.

l1zard

New member
איך ידעתי שזה אתה??

גרר.. חוצפן.. למה אתה לא מספר לי?? אה?
אה?
אה?
איש רע!
אבל לא נורא.... אני אחיה עם זה נכון? הרי מי זאת יאנה?! טוב לא משנה.. בכל מיקרה... תתעודד..יהיה טוף! :)))
:)

BritGirl

New member
למה אתה...?

סתם,סתם, הבנתי "בלי שאלות..." אז... אממ... תרגיש טוב...תתעודד...מחר שביתה...(כנראה)
!

jeniam

New member
../images/Emo24.gif

הכל יסתדר, חייב להיות טוב מתישהו, לא?! :)

Zot ani 1

New member
עומרה תתעודד ../images/Emo8.gif

יהיה טוב.... וכמו שהחתימה שלי אומרת:

למעלה