חברים אשמח לעזרה כאן>

חברים אשמח לעזרה כאן>

אני סטודנטית שנה ג' במדעי המדינה,סוציולוגיה ואנתרופוליה,ומאוד מתעניינת לעשות שליחות בארה"ב כדי להציג הסברה ציונית,הוגנת וכנה על פניה של ישראל. אם מישהו מכיר תכנית כזו של ארגונים מחו"ל שמחפשים סטודנטים ישראלים או לחילופין ארגונים ישראלים ששולחים מסבירים לתפוצות אשמח אם תחלקו איתי את המידע הזה. בברכת חג שמח ושנה טובה.

אספרסו2

New member
לפני שאת

פורשת כנפיים ועפה לשליחויות עלומות בשירות מדינה נטולת אגמים כדאי שתעבדי קצת על חוסן נפשי, לא התכוונתי לפגוע בציפור נפשך, ואם כך קרה, לא זאת היתה הכוונה, בהצלחה בגולה.

RoyG NJ

New member
תנסי לפנות לסוכנות היהודית.

יש הרבה אירגונים יהודיים/ישראלים באיזור, אבל כולם מתנהלים מתרומות ואחראים לאיזור הגיאורפי שלהם...

תודה RoyG NJ

פניתי כבר לסוכנות וגם למוסדות ההסתדרות הציונית, אני מחפשת עוד פלטפורמות דומות נוספות. שנה טובה. אספרסו אין ספק שהרטוריקה עובדת לך יותר מאשר האמינות. תוכל להתכבד בהצצה בגוגל להבנת המקצוע ובפעם הבאה להוריד מעט את הסרקזם הבלתי מתבקש משאלה תמימה.

אספרסו2

New member
אם מדברים על סרקזם

הגופים שמנית מצטיינים בניגון רגשי על מיתרים שחבויים כמעט אצל כל יהודי,באשר הוא, כשהמטרה מקדשת את האמצעים שגובלים בהונאה. נסי גם את קרן היסוד-גוף שעוטף אריזה ריקה מתוכן בנייר עטיפה ססגוני ומשנורר ללא רחם. אז אל תלמדי אותי אמינות מהי.

שמחה

שלמדת להכיר אותי בדקותיים. אכבד אותך בזכות התגובה האחרונה את הקרבות שלי אני בוחרת בקפידה,אתה לא אחד מהם ,במחילה.

TrigATUSA

New member
אין ספק שיש לך היכולת להרשים את הגויים

באינטיליגנציה שלך באישיות מרשימה וביכולת הדיון המעמיקה ומרשימה אני חוזה לך הצלחה המשתווה לפחות לזו של ביביהו באומ השבוע

Boston Guy

New member
אבל היא מוכנה להסביר רק לאמריקאים!

אני מחבב במיוחד את כל אותם אלו שרוצים "להסביר ציונות" - אבל רק באמריקה... באמת - מה טעם ללכת לנסות להסביר משהו לאומות העולם האחרות? הרי הרבה יותר קל למצוא את המפתחות של האוטו שנפלו בלילה אם נחפש מתחת לפנס הרחוב - הרי במקום שהם הם באמת נפלו יש חושך... שיהיו לאחמדינג'אד יבלות על התחת כמספר אותם "שליחי הסברה ציוניים" שאפעס שכחו לחזור אחרי השליחות והיום מוכרים פלאפל בברוקלין.

התרשמתי עמוקות מכל המגיבים

ועדיין אני מספיק בטוחה ביכולות שלי ובמניעים שלי. אם טוקבקיזם זול,עיקש ומתנשא היה עובד עליי,אולי באמת הייתי צריכה לפרוש מתפקידיי. אוכיח את עצמי איפה שאצטרך ואיפה שלדעתי האישית נזקקת העזרה. אין טעם לשכנע את המשוכנעים.

שיר זהב

New member
וואי אנשים מה זה נסחפתם איתה

חסרים בארץ אנשים כמוך וטוב שאכפת לך מהמצב המדיני עד כדי פעולה אקטיבית. אני יכולה להמליץ לך על משהו במסר, אם תיהי מעוניינת חזרי אליי.

Boston Guy

New member
להבנתינו, אין לך שום תפקידים

לו היו לך תפקידים, לא היית מן הסתם מחפשת מישהו שישלח אותך לאמריקה כדי להסביר. ות'אמת - המשפט האחרון שלך מראה שלהסברה את לא מתאימה. הסברה זה "לשכנע את המשוכנעים" לשנות את דעתם. אני בטוח ש"העזרה" נדרשת, לדעתך האישית, ב"ניורק", מיאמי או לוס אנג'לס - רצוי בשכונות היהודיות... וזו בדיוק הבעיה של חלק גדול מאלו שמחפשים עבודות "הסברה". בגלל זה ההסברה של מדינת ישראל כל כך כושלת ועלובה. הצד השני - אלים, ברברי ומחוספס ככל שיהיה - מפעיל אנשים שהאידאולוגיה בוערת בעצמותיהם. הם באמת מאמינים במה שהם אומרים, ועושים. הם לא באים בגישה של "אין טעם לשכנע את המשוכנעים".

למעלה