חברים אני צריך את...

lara29

New member
לפי מיטב זיכרוני - הפלה זה:

חצי מידה - ליקר טריפל סק חצי מידה - טקילה כמה טיפות (2-3)סירופ גרנדין כמה טיפות של חלב כאן דווקא חשובה הטכניקה - החלב והגרנדין אמורים להראות כמו שק של עובר.

zorik23

New member
אני חולק אליך....

אם אני לא טועה הפלה זה : 3/4 שוט שנפס אפרסק פקק של אייריש קרים שנזרק פנימה וכמה טיפטופי גרנדין לא סגור 100% אבל בערב אני אגיד בטוח, יש לי אותו רשום בבית

zorik23

New member
אני חולק עליך...

אם אני לא טועה הפלה זה : 3/4 שוט שנפס אפרסק פקק של אייריש קרים שנזרק פנימה וכמה טיפטופי גרנדין לא סגור 100% אבל בערב אני אגיד בטוח, יש לי אותו רשום בבית

lara29

New member
כנראה כל אחד מפיל בצורה שונה

אבל התקשרתי במיוחד לחבר טוב - ברמן בפטריקס והכן זה המתכון. אבל גם שלך נשמע טעים - יום טוב

lara29

New member
המתכון שרשמתי היה נכון, מצרפת קישור

טוב נו לפני שאני חולקת על דעתו של מישהו אני בודקת. אז בבדיקה מצאתי את הקישור יש שם את כל המתכונים של כל הקוקטיילים. ולפי בארטנדר מידה של קוקטייל = 30 CC טוב נו אני למדתי שם - אומנם לפני הרבה שנים אבל עדיין זוכרת.

MidNight Flame

New member
תודה ו...

בעעעעעעע
היה ממש ממש מגעיל!!! ניסיתי וזה זוועה! המממ... מצד שני חלב עם גרנדין זה שילוב טוב

lara29

New member
המתכון שרשמתי היה נכון, מצרפת קישור

טוב נו לפני שאני חולקת על דעתו של מישהו אני בודקת. אז בבדיקה מצאתי את הקישור יש שם את כל המתכונים של כל הקוקטיילים. ולפי בארטנדר מידה של קוקטייל = 30 CC טוב נו אני למדתי שם - אומנם לפני הרבה שנים אבל עדיין זוכרת.

MEIMIS

New member
Blow Job....אחלה קוקטייל

במיוחד בשבילך שאתה לא אוהב את טעם האלכוהול

למעלה