חברים אני מאוכזב

Ga-Ga

New member
חברים אני מאוכזב

הפורום לא מעניין לדעתי עם כל זה שיש לכם מנהל אחלה וכל החומר וכל הדרק שהוא שם כדי שיהיה לכם יותר מהנה בפורום לדעתי הוא עדיין מאכזב לדעתי חסרים פה אנשים שמבינים משהו במירק .. אז ככה עד עכשיו ראיתי רק פלצנים שמבקשים לדעת את הסיסמא של תפוז.. ועוד שאר השטויות מה קורה אם הדיונים הסוערים המלחמות? או שאני רק חולם? שלכם Ga-Ga

Rul3R

New member
תתאכזב.

סתם, אבל אני לא מבין איזה דיונים אתה רוצה לעשות בקשר למירק. חוץ מזה שאני ראיתי פה הרבה הודעות שהם לא בקשר לסיסמאות ושטויות כאלה. אם אתה רוצה מלחמות אני מוכן להלחם בכיף
בקשר לאנשים שמבינים במירק, יש פה מספיק כאלה, עד כמה שאפשר להבין במירק.. בקיצור, אם אתה רוצה להעלות פה את הרמה, אז תעלה. אבל אל תבוא בתלונות סתם, תעלה סקריפטים, חדשות, שטויות, בלאגנים, "דיונים ומלחמות". אפשר להגיד שיותר לא עונים לשאלות כמו "מה הסיסמא לבלה בלה" או "איך נכנסים לבלה בלה מהמירק" וככה אולי אנשים יפסיקו לשאול כאלה דברים.

havlaz

New member
אני מסכים עם רולר

לא יזיק אם תשתתף, אם באמת הרמה כזאתי גרועה. תלונות אפשר לתת מבפנים, לא מבחוץ.. נכון, קצת שקט פה, אבל פורום לא קם ביום. אם תיכנס לארכיון, תראה גם שבועות שלא היה כלום, לפני שקיבלתי את הניהול ואחרי. מה שבטוח שהפורום משתפר, מיום ליום גם אם זה לא נראה ואני מקבל את זה מהפידבקים של מנהלים אחרים בתפוז (אחוות מנהלים
) נכון, אז אנחנו לא מקום ראשון בפורמים הפעילים, אבל אנחנו מתקדמים. ואני מזמין כל אחד להעביר לחברים שלו את הפורום, להשתתף פה והכל.. אי אפשר רק להתלונו..

למעלה