חברים אני חדש פה

boriss2

New member
חברים אני חדש פה

אבל הסידרה הזו לא ממש חדשה לי סידרה פשוט אדירה אין סידרה אחרת שעולה עליה לא 24 וגם לא אבודים מחכים כבר יותר מידי זמן לפרק הבא לא נשאר עוד הרבה שבוע אחד קטן וזהו....

Angelus

New member
ברוך הבא לפורום!../images/Emo13.gif

מסכים איתך. מכל בחינה אפשרית, הסדרה הזאת היא בטופ. כמוני כמוך, גם אני מחכה לפרק 14. לא יודע איך הצלחתם להחזיק מעמד בהפסקה הזאת - אני צפיתי בפרק 13 רק לפני מספר ימים וכבר מטפס על הקירות.

Tinty

New member
אני לא מסכים.

אמנם בפרקים חדשים של PB לא צפיתי כבר 4 חודשים, ולכן רמת המתח ירדה באופן טבעי (הפרטים לא טריים במוח, וכו'), אבל כרגע לא משודרת בארה"ב סדרה טובה ומותחת כ24. אני מת על PB, וכששודרה באוקטובר ונובמבר צפיתי בה באדיקות ובמתח רב (במיוחד בפרק האחרון, שהקפיץ לי את לחץ הדם), אבל 24 המשופשפת והותיקה הציגה מהפרק הראשון של העונה החמישית אירועים מפתיעים מאוד, שגדולים על PB בכמה מידות. בפרקים האחרונים, אגב, התרחשו מספר אירועים שגרמו לי להזיל דמעות מהעצב, ההלם, המתח והזעזוע. עדיין לא התאוששתי מהם לגמרי. בכל מקרה, עם כל ההערכה שלי לPB, לוונטי ולכותבים, אני עדיין לא מוכן להסכים שהיא טובה יותר מ24. אורן.

היי לכולם חדשה פה:)

שלוםם לוום לכולם אני לין.. חדשה כאן בפורום.. מתה על הסדרה,הרבה זמן חיכיתי שהיא תבוא לארץ וסוף סוף היא כאן(הללויהה) אממ מקווה להשתלב מהר:)

boriss2

New member
אל תסכים זו דעתך

אבל, 24 כמוני כמוך גם אני צופה בה ויש בה מטח ודרמה אבל אחרי 5 עונות אחי מתחיל ובמיוחד בעונה הנוכחית יש הרבה דברים הזויים שקורים שם וזה מה שעושה אותה סידרה טובה ושוב אבל PB יש משהו שונה מ24 לא קורים בה הרבה דברים כמו ב24 מצד שני יש בה מתח וכל מה שצריך שיהיה בסידרה טובה אבל מה שאין בשום סידרה אחרת זה את התיחכומים והגאוניות של סקופילד איך הוא חושב על כל דבר כל צעד קטן כדי לברוח מהכלא כל הכבוד לכותבים וכל הכבוד לFOX שהביאו סידרה כל כך אדירה לעולם

Aviad1987

New member
24 תמיד הייתה הזויה מהרגיל

הפסקתי לצפות בה לא מזמן והיא באמת לא חסרה לי.

Tinty

New member
אמנם בPB יש דיאלוגים מתוחכמים,

אבל ל24 יש את קלואי
1. PB אמנם שונה מ24 בכך שהיא פחות לוחצת ויותר מרווחת - יש בה יותר פוליטיקה, קונספירציות ואת סקופילד הגאון. מצד שני, גם בה יש הרבה פאקים ודברים שלא נשמעים הגיוניים לעתים. 2. כמו שזה נראה עכשיו, 24 רק משתבחת עם השנים! אמנם לא צפיתי עדיין בעונות ה2 וה3 (ואומרים שהן היו פחות מוצלחות מהשאר), אבל אני שם לב להבדל בין העונות ה1, ה4 וה5. בעוד PB הרבה יותר דומה לעונה הראשונה של 24 (הכותבים בוחנים גבולות, ומתחילים לבנות את הדמויות מבחינת האופי), בעונות החדשות יש דגש ענק על העלילה - העניינים נבנים לאט לאט, והתכנון נעשה בצורה מבריקה. אין ספק שנעלמו ההתרחשויות המטופשות והמגוחכות להחריד, וכשהעלילה ממוקדת אין רגעים של חוסר עניין. 3. למרות שPB כבר הציגה סוגים שונים וקשים של מקרים שמשאירים מחשבות על הצופה לאורך זמן, אין ספק שהעונה 24 הצליחה להעיק, לזעזע ולסחוט ממני דמעות הרבה יותר מאשר PB. יתכן שאת ההתרחשויות שאתה מפרש כ"הזויות" עדיין לא עיכלת (אנחנו באותה הטיטאניק...), אבל אין ספק שהעונה לכותבים יש אומץ מטורף, מהסוג שלא נראה זמן רב בטלויזיה בברודקאסט, להציג התרחשויות שיהממו את הצופים והמעריצים (בין אם ויזואליות, עלילתיות או רגשיות). דברים שבPB לא יתאפשרו עקב צעירותה של הסדרה, יעברו ב24 עם הרבה פחות בעיות. 4. אני מאוד אוהב את PB, ומשתדל להתעלם מהנפילות שיש בה לעתים, אבל אין ספק שמבחינתי 24 לוקחת. אם עוד היה לי ספק לפני מספר פרקים, הגיעו 4 הפרקים האחרונים של 24 והיו ממש מושלמים לדעתי. בסוף כל אחד מ3 הפרקים האחרונים החזקתי את הידיים על הראש, ובשני הפרקים האחרונים אף נשארתי עם דמעות בעיניים, ידיים על הראש, מחשבות חזקות לאורך כל השבוע וכו'. 5. אפקט זמן האמת משאיר הרבה פחות זמן להתחכמויות, והרבה יותר מתח. לפחות העונה, הקטעים הללו לא מגיעים על חשבון הרגש, והכותבים הצליחו להגיע למצבים שבהם הם מסוגלים ללחוץ לנו על הכפתורים הנכונים (ועל הלב!) באמצעות דמויות מסוימות. לסיכום: למרות שPB עדיין בעונתה הראשונה והרעננה (אם כי בפרק האחרון צפיתי לפני כ4 חודשים, ומן הסתם מאז הצפיה הראשונה ירד לחץ הדם), ו24 כבר בעונתה החמישית (אם כי כותביה מנוסים יותר, והיא משתפרת מעונה לעונה), אין לי ספק שאותי 24 הרבה יותר מותחת, מרגשת, מעיקה ומרתקת*. * זה לא אומר שאני לא אוהב את PB! אל תפרשו את זה לא נכון. ** FOX-TV (רשת השידור) לא אחראית על הסדרות. על הפקת של הסדרות אחראית "FOX המאה ה20" (וב24 גם חברת Imagine), ועל התסריט והקונספט אחראיים תסריטאים שונים.

Aviad1987

New member
אורן, ידידי...

זה עדיין עניין של טעם ואתה יכול לכתוב פה 8 כללים פשוטים למה צריך לאהוב את 24 ולמה היא יותר טובה מנמלטים או משהו בסגנון אבל לי היא עדיין לא עושה את זה. כך או כך ש24 תהיה בריאה, ואם לא ראית עדיין את עונות 2-3 אז אני ממליץ לך שגם לא תראה

Tinty

New member
היי, תמשיך ככה ואשלח עליך את קלואי!

בכל מקרה, היא סדרת Muse-See-TV) Must CTV), מהסוג שחייבים לראות באופן מסודר. סמכו עלי - אם המורה שלי לערבית מקבלת ממני על בסיס שבועי דיסקים של 24, כל אחד יכול להתמכר אליה.

Aviad1987

New member
יש לי ניסיון רע עם מורים לערבית

לא רק כי הממוצע שלי עמד על 9 (מתוך 100) אלא בגלל שהיו לי כל מיני הסתבכויות איתם, ובענייני טלוויזיה הייתי רוצה לחשוב שאני לא חולק עם הקבוצה הזאת את אותו טעם (יש פה מורים לערבית? יופי, אז אפשר להכליל). בכל מקרה... את שלושת העונות הראשונות (פחות או יותר) CTVתי, ואיך לימור אמרה בזמנו? העם נקעה רגלו. יש גבול לכמות חרטא שאפשר לאכול מאותו מקור במשך כמות מסוימת של זמן. מד החירטוטים, הנתק המוחלט מהמציאות ופטריות ההזיות של הכותבים שם מזמן עברו את גבול הטעם הטוב אז אני אשאיר את 24 לצופים המכורים ואגיד תודה שלא הספקתי להיתפס ברשתם של ג'ק באוור ושות'. אגב, אני כבר יכול לנחש לאיזה צד המורה שלך לערבית התחבר נכון? סתם

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה גדול! בהסתכלות על התמונה משמאלך, בא לך להרביץ איזה משחק scrabble מותח?

למעלה