חברים, אני בבעיה!

חברים, אני בבעיה!

אני עמוסה מאוד בדברים בחצר שלי, בעל הבית שלי אמנם מאוד סלחן וסידרתי את החצר כך שרוב הדברים מסודרים במקום אחד פחות או יותר, אבל אם אתם מעוניינים להמשיך להעביר אליי דברים, אני חייבת שתעזרו לי לפנות לפחות חלק מהשקיות שיש לי ביום יומיים הקרובים. אחרת הגינה שלי תקרוס ולמען האמת זה ממש לא נעים שהיא נראית ככה, גם לא למי שמגיע לביקור. אין לי בעיה להעביר דברים למי שאפשר בעצמי, אבל באמת, יש לי 2 אנשים שאני צריכה לקחת מהם דברים ולא יהיה לי איפה לאחסן אותם וחבל.

משוש30

New member
קרינושנוש אם יש לך דברים שיכולים

להתאים לאם החד הורית אני אולי אוכל לעבור דרכך היום

רותם111

New member
חמודה, אולי את יכולה להקפיץ

ליולדת שלנו את העגלה וכך יתפנה עוד קצת מקום. את השקים לתינוקות אשתדל לאסוף ממך לפני שבת הבאה כי אז אהיה בשרון ואוכל להעביר. אם יש אדם אחר שיכול להעביר ממך לשרון עוד קודם, יבורך.

אז ככה......

יש לי המון בגדי גברים, הבנתי שבסנטוריום צריכים אותם. אם מישהו יכול לבוא היום או מחר לקחת ממני זה יועיל מאוד. בנוסף, יש לי מגבות שאת חלקן אני אמורה להעביר לתמרים1. ילקוטים אשאיר אצלי עד שאגיע בתקווה לקראת הסופ"ש ל-JOLE היקרה. נעליים מחכות, חבילה ל-TAMI מבת ים, מעט כלי מטבח, בגדי נשים, מידה 46-50 ועוד כמה דברים, הרשימה לא אצלי, אני בעבודה. מדגישה שרוב הדברים גדולים וכבדים למרות שזה בשקיות.

שבלולי1

New member
אני מחר בת"א עד 16:00

אם זה עוזר אני יכולה לבוא לקחת משהו לכיון רחובות.. לא דברים כבדים כי אין לי מקום אולי שקיות בגדים עדכנו אותי אם כן..

רותם111

New member
שבלולי, יהיה מעולה אם תעבירי את

הדברים לרחובות ואני אדאג להעביר לסנטוריום בנס ציונה.

למעלה