חברים, איך זה שעוד לא עשינו רשימה מי בא ב8.8

dominogrose

New member
חברים, איך זה שעוד לא עשינו רשימה מי בא ב8.8

מי שמגיע שירשום
מי שלא שירשום
ואנחנו כבר נשכנע אותו...
למי שחסר פקקים/דציבלים שרק יגיד... אני טובעת בהם פה.... יאללה, חברים
לזכר הימים ההם...

../images/Emo31.gif

אין לי את הכוחות. אין צורך לנסות לשכנע. הספיקו לי הפעמיים הקודמות בחולות ניצנים להבין שכמה שההופעה תהיה מעולה (דני סנדרסון
) - הסביבה תהפוך את החוויה לטראומטית. ואני אוהב את החיים שלי נטולי טראומות. בטח שלא להכניס את עצמי לטראומות במודע. סורי. תלכו. תהנו. תשמרו על עצמכם. תחזרו כדי לספר. חבל לי שצריך לבוא להופעת רוק בגישה של כאילו יוצאים לקרב הישרדות, אבל זה מה שקרה בניצנים בפעמיים הקודמות. מסרב לקחת חלק בזה. מקווה ומתפלל שישתנו דברים ושאיש לא ייפגע. אף אחד לא רוצה "ערד" נוסף. תזכרו לעשות את המינימום מצדכם כדי לא להיפגע או להיות בסכנה.

dw2322

New member
אפשר להגיע בנחת

לא צריך לרוץ לשום מקום, יש מקום ואם השטל הזה נוסע יבוא שטל אחריו, בלי לחץ. בהופעה עצמה לא חייבים לעמוד מקדימה ואז גם לא צפוף (נכון, רואים פחות טוב, אבל מי שכבר היה ב 10 הופעות ממילא יודע איך בנאי נראה
ולגבי הלשמוע אז גם הרחק מאחורה שומעים טוב, אפילו קצת פחות רועש, גם את הפארק עצמו ממילא כבר מכירים אז אין מה למהר). כך אפשר להנות מההופעה בנעימים. אולי אם תגיע בראש הזה תוכל להנות יותר.

כמו שאתה יכול לנחש

הייתי ביותר מ 10 הופעות. הופעות מועדונים. הופעות פארק. הופעות חוף. הופעות אנפלאגד. הופעות באולמות תיאטרון. הופעות אמפי. ראיתי את ההופעות כמעט מכל זוית ומרחק אפשריים. היו לא מעט פעמים שעמדתי בשורה הראשונה. "חיבקתי את הגדר". הפעמים בהן חשתי שם סכנה ולכן ברחתי הצידה או אחורה היו בהופעות בניצנים. עכשיו, אני אנסה להסביר את זה בפעם המיליון: אם הגעתי מוקדם ותפסתי מקום בשורה הראשונה - אין שום סיבה והצדקה שבעולם שכמה בבונים שרוצים להיות שם במקומי והגיעו חמש דקות לפני שהמופע מתחיל ידחפו ויתפרעו כדי לפנות לעצמם את המקום שאני שמרתי לי ארבע שעות לפני ההופעה. מכיוון שבבונים לא מבינים הגיון כזה הם ידחפו בכל מחיר ובכל מקרה. נותר לי להסתכל על המאבטחים אוכלי החינם שאמורים לעבוד בשביל הכסף שהם מקבלים ולא להסתכל באפאתיות איך כמה מנוולים מתפרעים ומסכנים את הסובבים אותם. כשאני רואה שהמאבטחים לא טורחים לנקוף אצבע. כשאני מרגיש שהסכנה מתגברת - אני מקלל את העולם. את המאבטחים ואת הבבונים והולך לראות את ההופעה ממרחק. הוגן - לא. אילוץ כדי לשרוד - כן. כן. כן. אני יודע איך יובל בנאי נראה. הוא גם יודע איך אני נראה. אני נהנה יותר מהופעות כשאני בשורה הראשונה. אנרגיות אחרות. רק בניצנים זה נמנע ממני עקב בבונים וחוסר אחריות. עכשיו תיקח את כל מה שאמרתי ותשים בצד. להופעות שאני יודע שיש בהן מצב לסכנה לי או לאחרים כמו שהיה בהופעות הקודמות שראיתי בניצנים - אני מסרב להגיע. לא רוצה ליטול בזה חלק. הופעה שכוללת קרבות הישרדות בקהל לא ראוי שתתקיים. ולא משנה זהות הקורבנות או זהות האמן המופיע. ובהחלט אפשר אחרת: משינה ופורטיסחרוף בים המלח היה מעולה ולא צפוף בכלל. או לפחות נטול בבונים שדוחפים ונדחפים קדימה. זו דוגמא אחת. והיו רבות נוספות. מקווה שהבהרתי את עצמי. ד"א - דווח לי שהיתה הופעה מצוינת הערב בניצנים. אני מקווה שכל הקהל נהנה ממנה ושהיא היתה נטולת בבונים.

dw2322

New member
אני אפילו לא מנסה להתקרב כ"כ

מה לעשות, כבר עברתי את הגיל של זה
אם הכוונה היא לעמוד בשורות הראשונות אז אני מסכים שניצנים אינו המקום המומלץ ועדיף הופעות קטנות וסגורות בתשלום. מאידך, אם ממילא הכוונה היא להשאר יחסית מאחור אז אין בעיה שם. אנחנו עמדנו אפילו יותר קרוב מהצפי המוקדם שלי (20 מ' מהבמה) אבל זה בגלל שהפעם קוקה-קולה בחרו להוריד את הטריבונות, וחבל. היה "סתם" חוף חולי לעמוד בו ומעט כסאות כתר פלסטיק (שלקראת 23:00 כמובן נתפסו כולם) ולכן לא היתה "אטרקציה" לנשארים מאחור. בשנים עברו היה בניצנים מבנה של טריבונה ענקית מאחורה ורחבת עמידה ענקית מקדימה - לטעמי זה המבנה האידיאלי, שמאפשר הנאה גם לאלו שרוצים את החוויה של המסה של הקהל מקדימה עם האנרגיה שבתוכו וגם לאלו שמעדיפים לשבת בנחת במרחב שמאחורה (ועדיין לראות מצויין ולהנות מהבריזה). זו היתה אחת הסיבות להערכה המאד גבוהה שלי להפקות קודמות של כפר המוסיקה (בהתחשב בהיותו של הפסטיבל חינמי) והפעם זה היה "סתמי" יותר.

להיות שורה ראשונה זה לא עניין של גיל

זה עניין של הנאה נטו. אי אפשר להשוות בין לעמוד בשורה הראשונה ובין לעמוד באמצע או בסוף. מלבד זה שלפעמים מסתירים לך וכדומה זה פשוט לא אותה אנרגיה . בשורות הראשונות יש אנרגיה אחרת לגמרי. וכמו שאסף אמר, אם אדם מגיע כמה שעות לפני כדי לעמוד שורה ראשונה אין סיבה שמי שהגיע 5 דקות לפני ההופעה ידחוף וימחץ אנשים כדי להגיע לשורה הראשונה. אני אישית מעדיפה הופעות בתשלום כי התשלום על הכרטיס מהווה סינון לכל מיני פורעים שדוחפים, זה לא מסנן נטו אבל זה בהחלט מפחית את הלחץ.

דווקא:|

בוא נאמר שהייתי די מקדימה ואף בבון לא בא לדחוף אותי...ההופעה הייתה טובה+ ולפחות איפה שאני עמדתי האנשים היו רגועים,שרו,וזה הכל,שוב-אף בבון לא בא לדחוף אותי.

אני שמח ששהית באיזור נטול בבונים ודחיפות

זה בהחלט שינוי לטובה מפעמים קודמות. נקווה שימשיך ככה ושיהיה אפשר להנות מהופעה ולא להיקלע לקרבות הישרדות כמו בעבר. טוב לשמוע. ומעל לכל שמח שנהנית, אסף.

emperor28

New member
../images/Emo31.gif

אלה אם כן אצליח להוציא גימלים עד יום חמישי כולל (39.2 חום) עדכני להיום ב 10:30 בבוקר, ויהיה מי שיקנה לי כרטיס חחחח ואז אלך אפילו חצי מת.

dominogrose

New member
אתה תוציא גימלים כמו גדול

ועל אלונקה אנחנו ניקח אותך לשם... חחחחחח

emperor28

New member
לעעע

עם המזל שלי, אני אלך יום שני לרופא(רק ככה יש לי סיכוי להשיג גימלים עד רביעי-חמישי ואז לא יהיה לי כבר חום..

m i r u s h i

New member
תיפול על הרגל כמוני,../images/Emo108.gif

תוציא שבועיים. [מה זה משנה שתהייה בגבס?] לא. בעצם,רק אני מספיק מוכשרת ליפול ככה סתם בלי סיבה.

ben4ever

New member
בוא חבוב,אשאיל לך כמה גימלים שקיבלתי אתמול../images/Emo13.gif

מי אמר שחובשים בצבא לא מקומבנים....

1Reebok

New member
../images/Emo31.gif

אני בטח אעשה תורנויות מטבח למען המולדת

roee15

New member
../images/Emo45.gif

אתם, אני, ועוד מיליון ילדות קטנות שבאו בשביל קרן פלס. יהייה כיף :)

למעלה