ברוך הבא
תשאל את עצמך עד כמה חזק אתה רוצה להיכנס לתחום וכמה כסף וזמן יש לך כדי להשקיע בזה.

אם אתה רוצה להיכנס לתחום באופן הכי חזק ומקצועי, ויש לך את האמצעים, אני ממליץ לך לטוס לאנגליה לקורס של ריצ'רד בנדלר. בהתחלה היתי סקפטי עד כמה ניתן ללמוד NLP בשפה זרה ובקבוצות גדולות אבל ככל שהכרתי יותר אנשים שלמדו אצלו נוכחתי לדעת שזו הדרך הכי טובה ללמוד. לא בגלל שהקבוצות גדולות אלא בגלל שזה ריצ'רד בנדלר (אחד ממייסדי ה- NLP).

אם אתה מעוניין להשקיע בזה פחות כסף, אתה יכול ללמוד באחד מבתי הספר ל- NLP בארץ. יש מבחר דיי גדול ובתי הספר לפעמים מאוד שונים זה מזה אבל כולם מלמדים NLP.

ללמוד מספר זו ההשקעה הכי קטנה שאתה יכול לעשות כדי ללמוד NLP. קודם כל זה לא ישפיע כל כך הרבה על עצמך. לא באופן עמוק לפחות. לעומת בקורס שבו תוכל לחוות טיפול בזמן התרגולים וההדגמות בכיתה.

אני לא אומר לך מה לבחור.. אבל תהיה מודע להשלכות של כל בחירה. ספר זו דרך מצוין להתחיל להיכנס לתחום. להתחיל להבין מי נגד מי אבל ספר לא יעשה אותך מקצוען.

אני ממליץ מאוד בחום על הספר Frogs Into Princess של Richard Bandler ו- John Grinder. זה תמליל של קורסי NLP שהעבירו מייסדי השיטה בארה"ב. ספר בסיסי, כתוב בצורה זורמת מובנת וברורה. כתוב בטכנולוגיית NLP כך שתבין ותפנים את המסרים ביעילות. בסיס מצוין להתחלה שיתכן לך בסיס מאוד טוב ומעמיק של הבנה ב- NLP. שווה להשקיע את המאמץ לקרוא באנגלית.

אין לי מושג איפה אפשר לרכוש אותו בארץ. אני 99 אחוז בטוח שהוא זמין באמזון.

בהצלחה וברוך הבא