חבריםם תעזרו לי תשכנעו את מחלולית להביא לי את מספר הטלפון שלה... she is so amazingggg
N NY643 New member 31/1/06 #1 חבריםם תעזרו לי תשכנעו את מחלולית להביא לי את מספר הטלפון שלה... she is so amazingggg
F faland New member 31/1/06 #2 עצה קטנה... לפרסם הודעות יאוש כאלה ממש לא עוזר. תיתיחס אילה כמו לחרא... כל אחד יכול להשיג בחורה בצורה כזאת... אפילו אתה
עצה קטנה... לפרסם הודעות יאוש כאלה ממש לא עוזר. תיתיחס אילה כמו לחרא... כל אחד יכול להשיג בחורה בצורה כזאת... אפילו אתה
מ מחלולית New member 2/2/06 #9 יא חרא מי שמתייחס אליי כמו חרא, הוא חרא בעצמו ולא מגיע לו לחיות מוחעחע
L lol lypop New member 2/2/06 #10 הוא לא! ../images/Emo46.gif ואת לא מכירה את הסיפור המלא.. <יש סיבה למה הוא אומר את זה> נמנמ איליה אני מתה עליו שיהיה לך אחלה יום
הוא לא! ../images/Emo46.gif ואת לא מכירה את הסיפור המלא.. <יש סיבה למה הוא אומר את זה> נמנמ איליה אני מתה עליו שיהיה לך אחלה יום
F faland New member 2/2/06 #12 חחח את חושבת אליה אני מיתיחס רע? היא נסיכה אליה אסור להיתיחס כמו חרא ובכלל היא יפה בשביל שיעשו דבר כזה...
חחח את חושבת אליה אני מיתיחס רע? היא נסיכה אליה אסור להיתיחס כמו חרא ובכלל היא יפה בשביל שיעשו דבר כזה...
S shirta14 New member 31/1/06 #5 חחח גם השיטה שלך לא משו נכון שלהתחנן לטלפון זה נואש ופתטי.. אבל גם להתייחס חרא זה דפוק ולא עזר.. אם מישו היה מתנהג אליי חרא אחרי כמה זמן הייתי מתייאשת ממנו ושוכחת.. אבל איך שאתה רוצה..
חחח גם השיטה שלך לא משו נכון שלהתחנן לטלפון זה נואש ופתטי.. אבל גם להתייחס חרא זה דפוק ולא עזר.. אם מישו היה מתנהג אליי חרא אחרי כמה זמן הייתי מתייאשת ממנו ושוכחת.. אבל איך שאתה רוצה..
F faland New member 1/2/06 #7 חחח אז זהו שחלא את תתחילי להיתלהב ממנו ולאהוב אותו, תחשבי על זה בעצמך כל הבנות כאלה!!
צ ציקהלה New member 31/1/06 #4 מחוללית אני משכנע אותך לתת לו את מיספר הטלפון שלך.... ובקשר אלייך אחי... לא לימדו אותך שככה לא משיגים מיספרי טלפון?
מחוללית אני משכנע אותך לתת לו את מיספר הטלפון שלך.... ובקשר אלייך אחי... לא לימדו אותך שככה לא משיגים מיספרי טלפון?