חבריםםם מה המצבב???

חבריםםם מה המצבב???

היי אני חן, אני רציתי לשאול משהו... איך הולך להיות סידור המקומות בהופעה? כי לפי מה שהבנתי אמרו שהארגון יהיה אחר משאר ההופעות בפארק הירקון שזה הולך להיות כמו המופעים של דפש מוד בכל סיבוב ההופעות האחרון שלהם. יש לי פחד מלחד של אנשים מה שכן יהיה, שיידחסו ולא יהיה נח ונעים בכלל לצפות במופע ובכלל לשהות בו. לפי מה שאחותי אמרה לי במופע של מייקל ג'קסון היה זוועה וקשה להיות שמה עד שהיא בכלל לא נהנתה מההופעה ובקושי ראתה משהו אם בכלל. מבחינת סאונד דודה שלי סיפרה שבמופעים של אייס אוף בייס ועוד אמנים שהגיעו להופיע בירקון היה ממש זוועה. מה אתם אומרים?

super girl 15

New member
../images/Emo13.gif היי חן...

את מתכוונת שיהיה לא נעים בגלל שזו הופעה פתוחה... ואיך שנכנסים לפארק אפשר להיתפזר ולרוץ לאן שרוצים.. וברור שכל חמולה שתיכנס מכל השערים הדבר הראשון שהם יעשו זה לדחוף בשביל להגיע לשורה הראשונה.. אז.. כן.. =\ טכנית.. זה מה שהולך להיות שם.. להגיד לך את האמת... כמו שאני מכירה את עם ישראל.. ואני מכירה... יהיו דחיפות.. יהיה צפוף!! אולי אפיילו נטייה לזוועה.. אבל.. זו פאקינג הופעה של דפש מוד...
חחחחחח תנסי להפנים את כל הלחץ שיהיה שם... כל מי שיכנס יתפוס ספיד לכיוון הבמה... אם זה היה אפשרי היתי אומרת לך ת'עשי כמוני ותגיעי לשם בבוקר להיות ראשונה חח אבל בגלל שאת השערים פותחים בחמש וחצי... אז מהבוקר יהיו חמולות ליד השערים.. אז.. תנסי להיות ראשונה בשער.. =\ מה יש להפסיד?

little 14

New member
בבוקר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא סיכמנו על יומיים ליפני??

super girl 15

New member
אנחנו יומיים לפני בשדה התעופה...

חחחחחחחחחחחח סתםם בכייף גם שבוע לפני בא בטוב!!

למעלה