חבריי לנשק....

יערה13

New member
חבריי לנשק....

הפעם לא באתי להתלונן לכם!!! (וואו, זו פעם ראשונה..) אלא באתי להגיד לכם כמה אני אוהבת את אבא שלי שהוא הבן-אדם הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!! אהה, ושאני מתה עליו... אז אבא, אם יצא לך ובמקרה קראת את זה, אז שתדע שאני אוהבת אותך!!!!! טוב התלהבתי...

LCA

New member
וואו!

אולי תשתפי אותנו במה שקרה... מה גרם לך להכריז שאת אוהבת את אביך? אני מאוד שמחה בשבילך!

יערה13

New member
מה זה הניק הזה???

לא מכירה אותו אבל זה בא ממני... כנראה התחברתי כמישהו אחר...

flowers girl

New member
רגע..

רבתם אז את מוציאה עליו את זה בכך שאת אומרת שאת אוהבת אותו
אווקיי.. הלוואי שאני הייתי אבא שלך..

BiGuy3000

New member
אבות RuLeZ../images/Emo70.gif

גם אני אוהב את אבא שלי...
הוא תמיד סבבה בהכל, אם אני אומר שאני רוצה לבוא אליו, גם אם הוא נמצא בכפר סבא- ישר בא לאסוף אותי, הולכים למסעדה האהובה עלינו, פוגשים שם (שוב...) את עידן רייכל (כן, הוא אוכל שם קבוע...
), חוזרים אליו, ונהנים מהבית ומהחברה... בכלל, נגיד, כשהיה לי בר מצווה- הוא עשה את כל המאמצים להשיג לי מחשב חדש, ואמר לי לפרט בדיוק מה אני רוצה, והשיג בדיוק הכל, ואף יותר, והלך איתי ועם סבתא שלי לבחור גיטרה חשמלית (אחחח, לוציפר שלי...
), ואף ייעץ לי, בגלל שגם הוא ניגן פעם על גיטרה...
ובכלליות, אני חושב שקיבלתי בערך את כל התכונות, החיצוניות והפנימיות שלו- אנחנו קופי
אני נראה כמוהו כשהוא היה קטן, יש לנו את אותם תסמיני גוף ומבנה, שנינו אוהבים את אותם הדברים, וחושבים אותו דבר על הכל, ואני חושב שאם אני אגדל להיות כמוהו- אני אהיה אב טוב לילדיי. סתם, פרקתי...

NoWords

New member
טוב..

חח לא יודעת אם את צוחקת או לא (כי כתבת שרבתם)
אבל אני באמת אוהבת את אבא שלי
ואמא שלי ממש מקנאה
אני לא סובלת שאמא שלי מחבקת אותי וכאלה.. ואת אבא שלי אני מחבקת חופשי אמא שלי גם עצבנית לפעמים, ותוקפנית שלא כיף לדבר איתה בכלל ואבא שלי מצחיק, לא מתעצבן עליי... למשל אם אני מסדרת ילקוט ב-1 בלילה, אני רואה פתאום שיש לי שיעורים במתמטיקה (
) אז אמא שלי צועקת עליי- "למה לא עשית את זה בצהריים
למה את תמיד משאירה את זה ללילה
" והיא צועקת! ואבא שלי מרגיע אותי ואומר לי- "בואי אני יעזור לך עם השיעורים" (כי חצי מהשיעורים אני לא מבינה בכלל) והוא רגוע, נחמד, הוא עוזר... אבל כמו תמיד, גם באבא שלי יש חסרונות ובאמא יש יתרונות, אין מה לומר. אבל בוא נגיד, שיש לי קשר יותר טוב עם אבאל'ה

BiGuy3000

New member
כנ"ל...

אמא שלי עצבניייית... הייטק- היא חוזרת מאוחר מהעבודה, וכשהיא בבית, היא כל הזמן עם האוזן בפלאפון... לפעמים היא חוזרת מאוחר, ישנה מעט, ויום אח"כ היא במצב רוח קרבי חבל על הזמן
אני פשוט לא מדבר איתה. פעם נמאס לי מזה, ואמרתי לה בפנים שהיא עצבנית, ושנמאס מזה שהיא מביאה ת'כעסים שלה אלינו, ועלינו, והיא, עד היום, לא הייתה מוכנה להודות שהיא כזאת, ולא הודתה שיש לה בעיה. זה עוד דבר מעצבן- לפעמים היא אומרת דברים, ואז כשמזכירים לה, היא טוענת שהיא לא אמרה שומדבר כזה, ואז היא ממציאה איזה משפט, שמתאים לה בדיוק בכדי לצאת מהמצב הזה. גאד, היא קרצייייה
אבל אבא שלי... אבא שלי הכי סבבה שיש. NoWords- בכלליות, דומה לשלך... (
). גם הוא לא מתעצבן עליי (לא קרתה פעם אחת
), וגם הוא מצחיק, וגם הוא עוזר ותומך... הכי מצחיק- כשאני נוסע אליו ונשאר אצלו לסופ"ש, אמא שלי "מחזירה לי", והולכת לבלות עם החבר שלה... בלעעעע... אני שונא אותו. כזה שמוק
רואים שהוא שונא אותי, כמעט כמו שאני שונא אותו...
וואלה, הלוואי שהוא לא היה נברא, הקרציה... אבל אני סוטה מהנושא
(
)

יערה13

New member
בקיצר יש לנו אמהות עצבניות...

רק שאת אמא שלי אני לא סובלת יותר!!!!!!!!!!! מצידי שתעוף לי מהחיים, אני לא צריכה אותה... היא כזאת נוירוטית ושתלטנית וכל הדברים שאני שונאת באנשים... אני רבה עם אבא שלי בגללה ולא פעם היא אמרה לי דברים נורא מגעילים וגרמתי לה ל"התמוטטות עצבים"-ככה היא קוראת לזה... ההורים שלי לא גרושים אבל מצידי שיתגרשו רק כדי שלא אצטרך לראות אותה... אני יודעת שזה נשמע נורא, אבל מה לעשות ככה אני מרגישה כלפיה... גם לי קורה שלא פעם היא מתעצבנת בגלל שאני עושה שיעורים בערב (אני לא יכולה בצהריים, כי האחים שלי מסתובבים בין הרגליים ואין לי דקה פנוייה...) ואבא שלי, מצידו אין לו בעיה אם נכשלתי בביולוגיה (מה שבד"כ קורה לי...) הוא יושב ומסביר לי והכל בנימה טובה אבל אם הייתי מבקשת מאמא שלי עזרה נגיד בהיסטורייה היא הייתה מנסה לבחון אותי ועצבנית כל פעם שלא ידעתי את התשובה... פשוט נמאס לי ממנה!!!!!!! אז אני רבה עם אבא שלי כי איתה אי אפשר לדבר מבחינתי ועדיף לי לריב עם אבא שלי... הבעיה היא שאנחנו דומות כ"כ...

flowers girl

New member
../images/Emo7.gif

בגלל זה כשהייתי אצלך את צרחת עליה בלי סוף
זה היה מחזה עצוב חח סורי. הסברתי לך למה ו"הגענו להבנה בנושא"

NoWords

New member
לא צרחתי עליה בלי סוף..../images/Emo12.gif

פשוט התעצבנתי עליה... אבל לא צרחתי/צעקתי התעצבנתי שהיא כל דקה נכנסה לחדר שלי ושאלה אותנו מה אנחנו רוצות לאכול אחרי שאני אומרת לה שנכין לעצמנו אוכל
בדרך כלל היא ממש לא כזו, אבל בגלל שפעם ראשונה שבאת אליי היא התרגשה
ורצתה שתרגישי נחמד אצלנו (שחס וחלילה לא תרגישי מורעבת)
חח שמעי, אמא פולניה, למה את מצפה בדיוק
(עכשיו TVW בMTV ייאייי) *חיוך רחב ושמח*

flowers girl

New member
*מחכה שאבא שלי ילך*../images/Emo26.gif

אני דווקא קצת מעדיפה את אמא שלי. נורא עצוב לי לרשום את זה, כי אבא שלי מזההה חמוד.. אבל הוא יכול להיות מה זה קוץ
אמא שלי הרבה יותר רגועה וחמודההה, ולפעמים היא מתנהגת בשביל הצחוקים כמו ילדה קטנה וזה חחח וזה ממש קורע וחמוד. ויש בינינו הרבה יותר משותף. היא גם חוזרת הבייתה יותר מוקדם (היא חוזרת הבייתה ב2, אבא שלי ב7 בערך) ואנחנו מדברות על עניינים אישיים יותר, והיא כמעט לא כועסת ולא מענישה. היא מותק
אמא- מואה
חחח

BiGuy3000

New member
הלוואי עליי...../images/Emo7.gif

הקטע הוא שכל פעם שאני כועס על אמא שלי, אני מתחיל לחשוב מחשבות כמו "אני שונא אותה", ו"הלוואי שפשוט תיעלם לי מהחיים", וכו', ואז זה עושה לי נורא רע...
אני לא אוהב לשמוע דברים כאלה על משפחה ואנשים שאני אוהב... וכן, מה לעשות, היא אמא שלי, היא, בין השאר, גידלה אותי, אז יש לי אהבה מסויימת אליה... אבל אמא היא לא אחת שאמורה לגרום לך לחשוב עליה כשאתה מאגרף את הכרית בעצבים... הכי מעצבן אותי זה שהיא עושה העדפות ביני לבין אחותי. היא, בבירור, מעדיפה אותה על פניי. בשבילה אני סתם קוץ בתחת, וכבר כמה פעמים שמעתי אותה אומרת לחברות שלה בטלפון:"טוב, אחרי שהילדים יעברו את גיל 18, אני אשתחרר, ויגמרו הצרות"... זו בדיוק הסיבה שאני חושב שהיא כלבה. היא לא רוצה לגדל אותי, והיא מראה את זה בבירור. רק לפעמים, פעם בחודש, יש לה מצברוח טוב, ואפשר לדבר איתה או לעשות משהו איתה, חוץ מלריב... אבל נראה לי שהדבר שהכי מכעיס אותי בה זה השקרים, והנסיונות החוזרים והנשנים להכניס את אבא שלי לבית המשפט, ולפעמים אף לכלא. כל פעם שמשהו נעלם- "בטח אבא שלך גנב אותו", "תשאל את אבא שלך איפה הוא"... קצת אחרי שהם התגרשו, היא הגישה תלונה במשטרה על איום, שלא היה ולא נברא, וגרמה להרחקה מהבית לשבועיים. והכי נורא זה שהיא מאחלת לו למות כשאני נמצא בחדר. ברגעים כאלה בא לי פשוט להרוג אותה. מילולית. להוציא סכין, ולשחוט לה את הצורה. פעם אחת כבר התפרצתי עליה, והגעתי לכזה מגע שכמעט העפתי לה כאפה. היא כמעט התחילה לבכות, המניאקית. טוב, יאללה, אני הולך לאגרף ת'כרית...

BiGuy3000

New member
וואו...

חתיכת אימון הרבצתי עכשיו
20 דקות של אימון אינטנסיבי וחזק
נראה לי קיבלתי עוד סנטימטר היקף בכל יד...
פאק, איך הורידים שלי בולטים... מפחיד. טוב, לפחות החבר שלה, שנכנס באמצע, נתן תמריץ טוב להמשיך... כלב.

BiGuy3000

New member
תראי, זו...

צורה מעולה ובדוקה להוציא אגרסיות
מכיוון ואין לי בחדר שק תלוי ונורמלי, אני נאלץ להשתמש ב... אמממ... "תחליפים"...
וכן, זה אחלה אימון למי שרוצה להתאגרף קצת...

BiGuy3000

New member
הייתי הולך לגור איתו...

אבל אני אוהב את הסביבה ואת החברים שלי יותר מדי מכדי לזרוק הכל... אבל אם היו לי שם חברים ואנשים שאני מכיר, הייתי כבר שם...

יערה13

New member
אני הולכת לקיקבוקס,

וליוגה
זה פשוט נוח להוציא ככה את האקסטרה מרץ שאלוהים נתן לי...

למעלה