חבריי הפוליסים !

BlogTV Police40

New member
חבריי הפוליסים !

היום לפנות בוקר הופתעתי לקבל בקשת אישור למסנג'ר, לאחר שאישרתי הוברר כי מדובר בבחורה שהכינוי שלה "פיקית", לאחר שיחה קצרה איתה הוברר לי כי קיבלה את הכתובת שלי מאחד השוטרים. אני לא מעוניין לדעת מי נתן לה את הכתובת אבל אני מבקש מכולם בקשה אחת, כמו שאני לא אתן כתובת שלכם אנא אל תתנו את שלי, בטח לא לגולשי הבלוגים למינהם. (השיחה שמורה אצלי) תודה מראש

BlogTV Police9

New member
אל תתרגש מפיקית אבל אתה צודק

בהחלט שזה לא לעניין שכתובת המסנג'ר שלך הגיעה לגולשת שאינה מן המניין שלנו. פיקית מנסה בכל דרך לדלות מידע על הפוליסים ואנחנו כבר מזמן לא מתרגשים ממנה. פשוט תחסום אותה

BlogTV Police11

New member
אני לא זוכר מי

אחד השוטרים (לשעבר?) דיבר איתי במסנג'ר שבוע שעבר (אני לא נוטה למחוק כל כך מהר, מסתבר) והוא אמר לי שהוא זה שנותן את הפרטים ל"ידידה שלו" (פיקית). עכשיו, אני לא יודע אם זו בדיחה או אמיתי ומצידי שיפרסם את הפרטים שלי איפה שהוא רוצה (לפי דעתי אין פה אף אחד שיודע יותר פרטים מהשם-שם משפחה שלי וזה מסיבות של הגנה שלי על הפרטיות). אני אהיה בערב בבית אז אני אראה מה היה האימייל שלו. ד"א, התמונה שלו במסנג'ר זה DJ PIKI, אז אם מישהו מזהה...

BlogTV Police30

New member
אם אותה גברת פיקית

הגיעה לפוליס 40 שהוא חדש איתנו , אז תסלחו לי מי שמעביר לה את המידע עדיין נמצא ביניינו

BlogTV Police40

New member
אם אתה כל כך צודק לדעתך

אז אולי תגיד לנו מי העביר לה את הפרטים כי אני את פיקית מעולם לא הכרתי, גם לא רוצה להכיר, והיא לא מכירה אף אחד שמכיר אותי. לא שזה מפריע עד כדי כך, אבל מסתבר על פי דברי הותיקים שהיא מאלו שמחפשת להכיר ולדעת את הפרטים של הפוליסים, ומי יודע למה.

למעלה