חבריי היקרים!

מלכוש

New member
חבריי היקרים!

רציתי לשתף אתכם: וואי איזה כיף לי.
אני חושבת ש... כן, אתמול גיליתי מחדש את הדיסק המופלא והמדהים, המרגש, העצוב, הכועס Jagged Little Pill
ומה שיש לי להגיד זה- וואו וואו וואו! זה כ"כ טוב איזו הרגשה טוב, זה ממש קשה לי להסביר את זה, אפילו לעצמי, אבל אני אנסה בכל זאת
אחרי שראיתי את הזה בטלוויזיה, בסטרדי נייט לייב, אז היה לי חשק לJLP ושמתי אותו, ופתאום זה נשמע לי שונה, כ"כ חזק, כ"כ אמיתי וקשה ו... אממ.. לא יודעת, הסתכלתי על זה מנקודת מבט אחרת, בוגרת יותר השירים נראו לי... וואו לא יודעת אבל זה היה ממש אממ כיף(?) נחמד(?) לא, לא נחמד, זו לא המילה... אוף עם זה
זה היה... אממ.. לא יודעת אני מעדיפה את זה ככה מאשר איך שזה היה קודם אני... אני... לא יודעת פשוט וואו! דיסק כ"כ טוב, עם טקסטים חזקים ומדהימים, וכואבים שאני מסתכלת עליהם מנקודת מבט שונה, וזה גורם לי לחשוב עליהם אחרת ולהרגיש שונה ממה שהרגשתי קודם בקשר לדיסק זהו אני שמחה שהגיע לי השלב הזה

brain stew

New member
הגיע הזמן שזה יקרה גם לי...../images/Emo153.gif

אבל אני אתמול בערב גיליתי משהו אחר... גיליתי (מחדש) את אמנות הג'אז, שזו באמת אמנות... היינו בהופעה במשכן של מגמת המוזיקה שלנו (מלכוש את בטח יודעת, אחיך היה שם), והקשבנו לקוורטט פשוט אדיר... היו שם חצוצרן, קונטרבסיסט (שלפעמים השתמש גם בבס חשמלית ובכלי שנקרא אוד, לאלה שמכירים ולאלה שלא), פסנתרן, ותופיסט... אחחח, איזה אמנות, שווה כל שקל... קוראים להרכב third world love והם ממש מעולים, אם מישהו רוצה לשמוע ג'אז מעולה, שיקנה את הדיסק שלהם, באמת משובח... אני מאוד נהניתי... מומלץ בחום...

AlanisJunkie

New member
מלכוש, ההרגשה הזאת מוכרת..

ההתרגשות מאלאניס באה והולכת, ורובנו חווינו אותה מחדש לפחות3 פעמים (אם לא יותר). זה כייף ומהנה, ובמיוחד מדהים לגלות איך ככל שאנחנו מתבגרים, פירוש השירים מצטייר לנו אחרת ואנחנו מצליחים להתחבר אליהם מזוויות אחרות.

Lotzifer

New member
כן..... גם לי היה אותה......

הרגשה כיפית..... לי אישית היה אותה עם ג'אגד על הפעם הראשונה (או השנייה...) ששמעתי אותו..... אבל תאמת, במזמן האחרון אני יותר מתחברת לשירים האחרונים שהיא הוציאה, בעיקר מFOS, ועוד כל מיני בייסדים..... את האלבומים שמתי בצד (או במקרה של ג'נקי-השאלתי לחברה שאני מנסה לחנך.....) ובקרוב אני אחזור אליהם.....

Rוית

New member
../images/Emo99.gif

מבינה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן על מה את מדברת. אל תנסי להסביר את זה, זה סתם ביזבוז של משאבים
תהני מזה כל עוד את יכולה~!

מלכוש

New member
וואו תודה

איזה כיף לי זה קרה לי כבר עם ג'אנקי, אבל זה היה שונה וואו

brain stew

New member
והיום גיליתי משהו חדש...../images/Emo153.gif

גיליתי מחדש, שוב, את הלהקה, לדעתי הכי גדולה בהיסטוריה, שחלקכם מכירים וחלקכם אולי לא, אבל אני בטוח שכולכם מכירים... גיליתי מחדש את קסם הביטלס... את הלהקה הכי גדולה שהייתה קיימת בעולם... איזה כיף זה היה... משחרר כל כך...

למעלה