רוח של תשוקה
New member
חבריי היקרים,
אני לא טובה בניסוח מכתבי פרידה, אז אני אומר את זה ודי- אני עוזבת את הפורום... אני לא אפרט את הסיבות פה כי זה בטח לא מעניין אף אחד, אבל רק שתדעו שהעזיבה היא מסיבות שלא תלויות בי. אם זה היה תלוי בי לא הייתי עוזבת את הפורום ובטח שלא את הניהול! עכשיו הבעיה היא למצוא מנהל נוסף. עד שסופסוף הצטרפתי לניהול, עכשיו אני צריכה לעזוב
אבל אני לא יכולה ללכת מבלי לדעת שאין מנהל שיחליף אותי. אז בבקשה, מי שמוכן להצטרף לשותפי מוטי שישלח לי מסר. הדבר העיקרי שצריך בשביל לנהל את הפורום זה רצון ואהבה למוזיקה, ומנסיון אני רוצה לומר לכם שהעבודה לא קשה, רק צריך חשק לזה. זאת עבודה כייפית והלוואי והייתי יכולה להישאר בפורום.. כל מי שמתלבט שישלח לי מסר, אני מבטיחה שלא אנסה לשכנע את אותו אחד סתם לנהל אם הוא לא בטוח, אבל אני בטוחה שחלק מכם כבר חשבו פעם על נושא הניהול וחשבתם שאולי גם אתם יכולים להיות מנהלים בקהילה של תפוז. הלילה יש לכם הזדמנות חד פעמית לממש את החלום הנכסף (תודו שאני מעוררת לכם את החשק
) הלילה אני עוד אהיה כאן בפורום כי מחר כבר אני עוזבת (
), אז אל תתמהמהו יותר מדי.. שלא תפספסו את הרכבת. אוהבת,
אני לא טובה בניסוח מכתבי פרידה, אז אני אומר את זה ודי- אני עוזבת את הפורום... אני לא אפרט את הסיבות פה כי זה בטח לא מעניין אף אחד, אבל רק שתדעו שהעזיבה היא מסיבות שלא תלויות בי. אם זה היה תלוי בי לא הייתי עוזבת את הפורום ובטח שלא את הניהול! עכשיו הבעיה היא למצוא מנהל נוסף. עד שסופסוף הצטרפתי לניהול, עכשיו אני צריכה לעזוב