חבריי היקרים,

חבריי היקרים,

אני לא טובה בניסוח מכתבי פרידה, אז אני אומר את זה ודי- אני עוזבת את הפורום... אני לא אפרט את הסיבות פה כי זה בטח לא מעניין אף אחד, אבל רק שתדעו שהעזיבה היא מסיבות שלא תלויות בי. אם זה היה תלוי בי לא הייתי עוזבת את הפורום ובטח שלא את הניהול! עכשיו הבעיה היא למצוא מנהל נוסף. עד שסופסוף הצטרפתי לניהול, עכשיו אני צריכה לעזוב
אבל אני לא יכולה ללכת מבלי לדעת שאין מנהל שיחליף אותי. אז בבקשה, מי שמוכן להצטרף לשותפי מוטי שישלח לי מסר. הדבר העיקרי שצריך בשביל לנהל את הפורום זה רצון ואהבה למוזיקה, ומנסיון אני רוצה לומר לכם שהעבודה לא קשה, רק צריך חשק לזה. זאת עבודה כייפית והלוואי והייתי יכולה להישאר בפורום.. כל מי שמתלבט שישלח לי מסר, אני מבטיחה שלא אנסה לשכנע את אותו אחד סתם לנהל אם הוא לא בטוח, אבל אני בטוחה שחלק מכם כבר חשבו פעם על נושא הניהול וחשבתם שאולי גם אתם יכולים להיות מנהלים בקהילה של תפוז. הלילה יש לכם הזדמנות חד פעמית לממש את החלום הנכסף (תודו שאני מעוררת לכם את החשק
) הלילה אני עוד אהיה כאן בפורום כי מחר כבר אני עוזבת (
), אז אל תתמהמהו יותר מדי.. שלא תפספסו את הרכבת. אוהבת,

את מי זה מעניין מי ינהל...

למה את עוזבת?
עוברת לחו"ל? למה???? עשית עבודה כל כך טובה מאז שנכנסת לתפקיד הניהול... למה ללכת?

music dude

New member
יש לי רק דבר אחד לומר

שממש חבל לי שרוח עוזבת ומתי שהיא רק תרצה לחזור הדלת תמיד פתוחה בפניה!

naps

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

אוי, רוח, כל כך חבל.... ממש נהננו מחברתך בפורום, מההשקעה והמסירות. חבל שאת עוזבת :(

naps

New member
הצעה... אולי...

מה עם מי שקדם לרוח? music is my life? הוא לא היה פה בכלל כי הוא יצא לחופשת בגרויות, אבל מאז שהוא חזר הוא מראה פה נוכחות אפילו שגזלנו ממנו את תואר המנהל. מה אתם חושבים? (ומה אתה חושב, miml?)

M I R A G E

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לאאאאאא את תחסרי לנו
אני לא יודע מה הסיבה שאת עוזבת, אבל מקווה שתחזרי מהר...

המממ

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

למה?!?!?!?!?!?!?! את חייבת להסביר לנו למה!!! דוקא הסיבות כן מעניינות אותנו... (אם את לא רוצה להגיד אז לא...)...

קוציני

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ושיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפני שמחתי להכירך (וירטואלית).

ביי ../images/Emo7.gif

אני צריכה ללכת, אולי בקרוב יהיה לכם מחליף חדש. מישהו כבר הגיש מועמדות ואם אכן הוא יחליף אותי אני מאחלת לו המון בהצלחה! מאחלת לכולכם חופש נעים ושתדעו שאתם פורום נהדר, ממש נהניתי פה! ולכל מי ששאל- הסיבה העיקרית שאני עוזבת היא שלא תהיה לי גישה לאינטרנט במשך הרבה הרבה זמן... ובלי אינטרנט קשה לנהל פורום (מן הסתם
)
כבר מתגעגעת...

אושר מ

New member
../images/Emo24.gif

כבר אמרתי לך אבל ביי ביי והמון המון גם תהני וגם בהצלחה! ונתגעגע...

t@li

New member
חמודה.. ../images/Emo10.gif

אני לא יודעת אם תראי את זה עד שתעזבי.. אבל שתדעי שהיית מנהלת מעולה.. וכולם פה יכולים להעיד שעזרת לסדר את הפורום, וגם נתת "מגע של אישה".. וכולנו נתגעגע.. תשתדלי לבוא לבקר אם תוכלי.. ובהצלחה בכל מה שתעשי
ו-
ממני

למה תמיד הדברים הרעים

מצליחים תמיד להתקבץ לפרק זמן מאוד קטן ומסויים
אלוהים אתה שומע אותי?

../images/Emo14.gifממי....

אני אפילו לא יודעת אם תקראי את זה בזמן, אבל אני מצטערת שלא כתבתי קודם, לא כ"כ יצא לי... היה ממש אחלה איתך, והלוואי שתחזרי אלינו בגדולה (אי שם בעתיד...) שיהיו לך חיים טובים, ותמיד תהיי מאושרת, קרן מחיפה!

למעלה